Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Bäst i test 2023 – vinnarna av alla årets bästa produkter inom hudvård, makeup och kroppsvård

02 nov, 2023 
årets bästa skönhetsprodukter bäst i test
Vilken är egentligen den bästa mascaran, vilka sminkborstar behöver man faktiskt i necessären och vilket återfuktande schampo och balsam gör håret härligt mjukt? ELLE har svaret! Här är ALLA vinnare av årets bäst i test 2023 – i alla kategorier!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE testar sig ständigt igenom kategori efter kategori – allt för att hitta marknadens bästa beautyprodukter. Här är den ultimata listan med produkter som levererar allt och lite till. Varsågod, här är alla ELLEs bäst i test 2023.

Årets bästa skönhetsprodukter – hela topplistan av bäst i test

Makeup, hårvård, kroppsvård, naglar eller hudvård. ELLE hjälper dig att hitta de bästa produkterna i alla kategorier.

Årets bästa produkter inom hudvård

Vilken är den bästa ögonkrämen och hur håller man huden återfuktad under det kalla vinterhalvåret? ELLE har är alla favoriter inom kategori hudvård!

Årets bästa nattmask

En ansiktsmask medan du sover, det blir inte smidigare än så. I ELLEs stora bäst i test hittar du de bästa nattmaskerna som återfuktar och exfolierar.

Härliga Instant Hydrating Mask är fuktmaskernas fuktmask. Nattmasken fokuserar på att stärka hudbarriären och plumpa huden med fukt – och ja, redan efter en användning är huden som ny! Här kommer du direkt till produkten (reklamlänk).

Annons
bästa nattmask 2022 beaute pacifique
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa ansiktsrengöring

En bra hudvårdsrutin börjar alltid med en ansiktsrengöring. Här hittar du Bäst i test – årets bästa ansiktsrengöring för alla hudtyper.

Gentle cream cleanser från Exuviance innehåller pha-syra och är en mjuk rengöringskräm anpassad för alla hudtyper. Klicka här för att komma direkt till produkten (reklamlänk).

bäst i test ansiktsrengöring
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets Bästa ansiktskräm för torr hud

Hud som kliar, fjällar och känns stram... Det kan röra sig om att din hud är torr! Klicka här för att komma till hela testet med Bäst i test – årets bästa ansiktskräm för torr hud.

Annons

Cera Repair Barrier Cream är anpassad för alla hudtyper – även torr och känslig. Huden blir genast återfuktad utan att kännas fet och kladdig. Klicka här för att komma direkt till produkten (reklamlänk).

årets bästa ansiktskräm för torr hud
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa nattkräm

Ge huden en ordentlig fuktboost medan du sover! ELLE listar årets bästa nattkräm 2022. Här är vinnarna för alla hudtyper – och i alla prisklasser. Vilken blir din nya favorit i kvällsrutinen?

Nattkrämen Relax Overnight Transformation Complex från Exuviance verkar såklart återfuktande men också milt exfolierande tack vare bland annat PHA-syra. Här hittar du nattkrämen (reklamlänk).

Annons
bästa nattkräm bäst i test 2022 exuviance
Klicka på bilden för att komma direkt till nattkrämen från Exuviance.

Årets bästa solskydd för kropp, ansikte och läppar

ELLE ger dig den totala guiden till den perfekta, säkra solningen och bästa spf-produkterna. Här är hela topplistan! Här hittar du årets bäst i test.

Har du inte redan testat Sunscreen mousse spf 30 är det ett måste nu! Den omtalade solkrämen kommer i mousse men sprider sig till en len och tunn lotion mot huden. Här kommer du direkt till produkten (reklamlänk).

bäst i test solskydd 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa ansiktskräm för fet hud

Har du problem med blank panna, tilltäpptheter, stora porer och finnar? ELLE har samlat vinnarna i Bäst i test – Årets bästa ansiktskrämer för fet och oljig hud.

Annons

Mindre synliga porer, mindre rodnad, en jämn hudtextur och såklart massor av fukt Hydra Filler Mat Moisturizer Gel Cream från Filorga är en lätt kräm som passar som handen i handsken för fet och oljig hud. Läs mer och köp produkten här (reklamlänk).

bästa ansiktskräm för fet hud bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa sminkborttagning

Envis makeup och vattenfast mascara – det är inga problem för en makeup remover! ELLE har samlat årets bästa sminkborttagningar som enkelt storstädar bort smink och smuts. Läs testet här.

Vill du ha en rengöring som fungerar lika bra att använda i ansiktet som för att få bort envis makeup på ögonen är det Filorgas Micellar Solution du ska sträcka dig efter. Här kan du läsa mer om produkten (reklamlänk).

Annons
sminkborttagning bät i test bästa makeup remover 2022
Klicka på biden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa sheet mask

Hejdå torr hy, hello glow – här är vinnarna av årets bästa sheet mask.

Tänk dig känslan att du är supertörstig och snabbt får klunka i dig ett glas iskallt vatten. Verso Deep hydration mask är precis den känslan, men för huden. Här kommer du direkt till produkten (reklamlänk).

bäst i test sheet mask
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa ansiktsskrubb med korn

Skrubba huden fri från torrhet och fnas med en mjuk och djuprengörande kornpeeling. Här är favoriterna som storstädar snällt.

Annons

Potent-C Power Scrub från Peter Thomas Roth är en peeling med krut som levererar glow deluxe. I ansiktsskrubben finns korn av alla storlekar – svarta små jojobakorn och större korn av kakaosmör. Klicka här för att läsa mer recensioner om produkten (reklamlänk).

bäst i test bästa ansiktsskrubb 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa cleansing balm

Det mest effektiva sättet att rengöra ansiktet och blir av med varenda litet spår av makeup, spf och föroreningar. Här hittar du hela testet.

Tänk dig rengöring möter ansiktsmask – då får du The Cleansing Balm! Rengöringsbalmet känns som allt annat än en rengöring, tack vare den djupt återfuktande känslan på huden. Läs mer om produkten (reklamlänk).

Annons
bästa cleansing balm bäst i test 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa ögonmask

Problem med torr hud, påsar under ögonen och mörka ringar? ELLE listar årets bästa ögonmasker. Klicka här för att komma till testet.

Koffein som gör susen för påsar under ögonen, hyaluronsyra som återfuktar och ceramider som stärker och ger fukt – Rejuvenating eye gel pads har mängder av härliga ingredienser som ger liv till ögonområdet. Här kan du läsa mer om och köpa produkten (reklamlänk).

Årets bästa serum

Beautyredaktören har ordet! Här är alla ELLEs favoriter och vinnarna av Bäst i test – årets bästa serum.

Det lätt skimrande serumet The Wow Serum från Mantle har en något tjockare konsistens och innehåller bland annat CBD, C-vitamin och hyaluronsyra. Mums! Klicka här för att köpa produkten (reklamlänk).

Årets bästa serum, The Wow Serum från Mantle.
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa dagkräm med spf

I ELLEs stora bäst i test har vi samlat bästa dagkrämerna med spf. Här är alla vinnare!

Återfuktar, ger en jämn hudtextur, jobbar förebyggade mot pigmentering – och innehåller dessutom spf 50. Resist Skin Restoring Moisturizer Spf 50 är multiprodukten som levererar allt och lite till! Här kommer du till produkten (reklamlänk).

Annons
dagkräm med spf bäst i test 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa produkter för pigmentfläckar

Har du problem med pigmentfläckar? ELLE listar produkterna som vinner Bäst i test!

Filorgas Skin-Unify är en intensiv nattkur med glabridin, algextrakt och C-vitamin för att ta upp fighten ordentligt mot ojämn hudton. Här kan du läsa mer om produkten (reklamlänk).

bästa ansiktskräm mot pigmentering
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa ögonkräm

ELLE har samlat favoriterna som vinner Bäst i test – årets bästa ögonkräm. Här hittar du hela testet.

Annons

Creamy eye treatment är en krämig och ljuvlig återfuktande hybrid av kräm och mask och är numera klassisker till ögonkräm. Mumma för torra, trötta ögonpartier. Klicka här för att komma direkt till produkten (reklamlänk).

Årets bästa ansiktsmask

Vill du veta vilka marknadens bästa ansiktsmasker är? ELLE listar favoriterna från budget till lyx!

Melting moisture mask från Dermalogica är både otroligt dryg och behöver inte sköljas av! Här kan du läsa mer om och köpa produkten (reklamlänk).

Årets bästa ansiktsmask
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa läppbalsam

Läpparna är i konstant behov av fukt – ELLE har samlat de bästa produkterna som gör läpparna ordentligt återfuktade.

Annons

Lip Balm Almond är en storsäljande favorit med innehåll av bland annat ekologisk sesamolja, kakaosmör och ekologisk ricinolja. Läppbalsamet har inte en design som får en att tappa hakan, men innehållet gör verkligen susen för nariga läppar. Läs mer om den prisvärda favoriten här (reklamlänk).

bäst i test läppbalsam bästa 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa ansiktsmask för fet hud

Oavsett hudtyp är en ansiktsmask den perfekta produkten i din hudvårdsrutin när du vill ge huden det lilla extra. ELLE listar de perfekta ansiktsmaskerna för dig med fet hud!

Annons

Ansiktsmask med kol och lera som skonsamt exfolierar huden. På tio minuter har masken reducerat oönskad glans utan att huden känns torr och stram. Här kan du läsa mer om masken (reklamlänk).

ÅRETS BÄSTA ANSIKTSMASK FÖR FET HUD
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

årets bästa läppmask

Återfuktande läppbalsam i alla ära, men nattetid är det extra härligt med en läppmask som gör jobbet medan du sover. Här ser du alla vinnare.

Den riktigt tjocka läppmasken gör verkligen magi över en natt tack vare härliga shea- och murumurusmör. Men i masken finns också antioxidanter och vitamin C. Ljuvlig! Här hittar du produkten (reklamlänk).

Annons
bästa läppmask bäst i test 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

årets bästa essence

En av K-beautyns många underverk stavas essence. Denna snälla produkten, som ofta beskrivs som en hybrid mellan toner och serum, fokuserar bland annat på att boosta torr och fuktfattig hud. ELLE listar årets bästa essence för alla hudtyper, klicka här för att se alla vinnare.

Tea Tree Purifine 95 Essence från Dr. Ceuracle sjunker in snabbt i huden. Oönskad rodnad reduceras och småkvisslor försvinner efter bara några dagars användande. Läs mer och produkten och köp den här. (reklamlänk)

Annons
Årets bästa essence bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

årets bästa retinol

A-vitaminet retinol är sedan länge en av de tre gyllene ingredienserna inom hudvård. Ämnet ger huden en jämnare ton och struktur, och retinol har även visat sig ha god effekt på akne och ska kunna reglera talgproduktionen. ELLE har listat de bästa produkterna med retinol!

Skin Ageing Retinol 3 TR från Medik8 är ett fantastiskt serum för alla hudtyper! Huden blir direkt underbart mjuk och redan efter några veckor känns huden fastare och har en klarare hudton. Klicka här för att köpa produkten. (reklamlänk)

Annons
Medik8 bästa serum med retinol ELLE
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

ÅRETS BÄSTA ANSIKTSOLJA

Stärka hudbarriären, låsa in fukt och ge massor av glow – en ansiktsolja är den perfekta produkten om din hud känns torr och stram. Säg farväl till torra kinder och en panna som fnasar! Här hittar du alla favoriter i ELLEs bäst i test.

Kakan Hermanssons nya märke Maggie by Kakan har släppt ansiktsoljan Face Oil som innehåller retinol och är en perfekt kompis till natten. Superprodukten jobbar på att reducera pigmenteringar, minska rodnad och kickar igång kollagenproduktionen. Läs mer om produkten och köp den här (reklamlänk).

Annons
Maggie by Kakan face oil bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Bästa punktbehandlingen för finnar

Behöver du bli av med din finne snabbt? Ingen fara – ELLE listar de bästa SOS-produkterna för att bli av med den envisa blemman under natten. Läs hela testet.

Cloud Patch från Common Clouds är Skandinaviens första akne-positiva varumärke. Hurra! På några timmar är finnen som borttrollad. Här hittar du produkten (reklamlänk).

bäst i test finnbehandling bästa 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa produkter inom hårvård

Välmående hår går aldrig ur tiden! Är du på jakt efter bästa schampot och balsamet som ger härlig fukt eller behöver du investera i en ny plattång som inte sliter onödigt mycket på håret? Här är alla ELLEs bäst i test inom kategori hår!

Annons
Bästa mascara bästa founadtion årets bästa skönhetsprodukter

Årets bästa leave in-produkt

Leave in-treatment som vårdar och dämpar friss – klart att inte hårgarderoben ska vara utan den allra bästa basprodukten! Här hittar du alla favoriter i ELLEs bäst i test.

2021s mest omtalade hårprodukt var helt klart Leave In Molecular Repair Mask från K18. Och oj, vad den mirakulösa produkten har räddat många hår! Magi på burk. Här kommer du direkt till produkten (reklamlänk).

k18 leave in treatment bästa bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa återfuktande schampo och balsam

Använder du rätt schampo för din hårtyp? ELLE reder ut och listar alla favoriter i Bäst i test – årets bästa återfuktande schampo och balsam för alla hårtyper!

Annons

K-pak reconstructing shampoo och Conditioner är en riktig törstsläckare när stråna skriker efter fukt. Friss är ett minne blott och håret får fantastiskt glans som håller fram till nästa tvätt. Här kommer du direkt till produkterna (reklamlänk).

bäst i test återfuktande schampo och balsam
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

årets bästa BUDGETSCHAMPO OCH BALSAM

Bra hårvård behöver inte alltid kosta skjortan – det finns även några riktiga budgetkap. Här är alla ELLEs budgetfavoriter!

Hydrating Shampoo & Conditioner For Dry Hair är ett imponerande bra duo som återfuktar ordentligt och gör längderna härligt mjuka.

Annons

Hydrating Shampoo finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Hydrating Conditioner finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Årets bästa torrschampo

SOS-produkten och räddaren i nöden när den dåliga hårdagen eller bara brist på tid och ork att tvätta håret, slår till. Här är årets vinnare!

Perfect Hair Day Dry Shampooär en storslagen hårhjälte som ger volym, ger fin stadga och trollar bort alla spår av flottig hårbotten.

Perfect Hair Day Dry Shampoo finns att köpa här (reklamlänk).

bäst i test torrschampo årets bästa
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa detoxschampo

Har du problem med fett hår och en hårbotten som är ur balans, eller använder du ofta mycket stylingprodukter i håret? Då är ett djuprengörande detoxschampo ett måste! Läs testet här.

Annons

Maxi.Wash ger direkt en fräsch känsla till hår och hårbotten, passar såväl torr som fet hårbotten, är väldigt dryg, exfolierar lätt tack vare AHA-syra och gör framförallt håret skinande! Här hittar du produkten (reklamlänk).

bästa detoxschampo djuprengörande schampo 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa hårolja

Boosta håret med en härlig hårolja. ELLE har utsett vinnarna av Bäst i test – årets bästa hårolja.

Sp luxe oil har en underbar doft, silkeslen konsistens och är enkel att fördela i håret. Här kommer du direkt till produkten (reklamlänk).

årets bästa hårolja
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa värmeskydd

Fönar, plattar eller lockar du ditt hår är ett värmeskydd ett måste! Här är alla ELLEs favoriter inom kategori Årets bästa värmeskydd.

Annons

Klassikern Bodyguard heat protect spray från ghd har fått en ny kostym, men har ett lika fint innehåll som tidigare. Värmeskyddet är otroligt lätt och har en fin sprej som fördelar jämt över hela håret. Här kan du läsa mer om och köpa produkten (reklamlänk).

bäst i test värmeksydd
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa volymschampo

Ge håret ett ordentligt lyft! ELLE har samlat årets bästa volymschampo och balsam som trollar fram snygg volym som håller. Här är årets volymgivande vinnare!

Den volymgivande Pure Volume-duon gör magi för tunt och platt, skandinaviskt hår. Schampot lyfter verkligen hårrötterna och ger stadga, samtidigt som det tillhörandet balsamet återfuktar fint utan att göra håret tungt. Här hittar du produkterna (reklamlänk).

Annons
bästa volymschampo 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa vågtång

Eleganta vågor har aldrig varit trendigare – och med en vågtång går det både enkelt och snabbt att få till looken. I ELLEs stora bäst i test har vi samlat årets bästa vågtång – från budget till lyx! Här hittar du hela testet.

Den omtalade och hyllade Deep Wave är en lättanvänd vågtång som skapar de perfekta, skarvfria vågorna. Här kan du läsa mer om den prisvärda favoriten (reklamlänk).

bästa vågtång babyliss deep wave bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa locktång

Sofistikerat lockar, vackra vågor eller busiga beach waves... Med en locktång kan du enkelt skapa ett snyggt svall som håller i flera dagar! Här hittar du ELLEs stora Bäst i test med årets bästa locktång – från budget till lyx.

Annons

Här är locktången för dig som enkelt och snabbt vill skapa ett snyggt svall som håller länge. Curve soft curl tong är märkets bästsäljande locktång och passar såväl nybörjare som stylingproffs. Här kommer du direkt till produkten (reklamlänk).

årets bästa locktång bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa plattång

Platta, locka, eller skapa snygga vågor – en plattång löser alla uppgifter med bravur. ELLE har samlat årets bästa plattång, från budget till lyx!

Straight & Curl Brilliance är helt rundad i kanterna vilket gör lockarna kompakta, snygga och skarvfria. Plattorna är också något längre vilket gör håret enklare och snabbare att både platta och locka. Plattången har fem värmeinställningar, blir varm snabbt och dämpar friss fantastiskt. Här hittar du produkten (reklamlänk).

Annons
bästa plattång bäst i test 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Året bästa volymspray

I ELLEs stora bäst i test hittar du årets bästa volymspray som ger ett ordentligt lyft till håret – och får volymen att hålla. Här är alla favoriter!

Om kärlek gick att paketera på flaska hade Blow.Dry Ever.Liftvarit som Amor själv! Den otroliga volymsprayen, som också har en lätt och frisk doft, ger håret ett snyggt lyft, minskar friss och gör håret mjukt! Läs mer om produkten här (reklamlänk).

bästa volymspray 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa varmluftsborste

Fixa frisörfönat hår på några sekunder! En varmluftsborste stylar och fönar håret snabbt och enkelt. Här är vinnarna av Bäst i test – Årets bästa varmluftsborste och värmeborste.

Annons

Airwrap styler complete Long Diffuse är värmeverktygets Rolls-Royce och en riktig investering! I setet ingår sex munstycken: En fön, en barrels för att locka, en stor värmerundborste, en kam, en bortse som motverkar friss, samt en diffuser som tillsammans gör stylingmöjligheterna oändliga för alla hårtyper! Här hittar du produkten. (reklamlänk)

dyson varmluftsborste bäst i test

Årets bästa scalp scrub

Det finns mängder av fördelar med att ta hand om din hårbotten. ELLE listar allt du behöver veta om hur du gör – och utser vinnarna av årets bästa hårbottenskrubb!

Annons

Essential Solu Sea Salt Scrub Cleanser är en krämig skrubb med finkorniga saltkorn som peelar snällt. Saltet är rikt på bland annat magnesium som hjälper håret att bli starkare. Essential Solu Sea Salt Scrub Cleanser finns att köpa här (reklamlänk).

bäst i test scalp scrub årets bästa hårbottenskrubb
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa sulfatfria schampo och balsam

Föredrar du schampo och balsam utan sulfater? ELLE har hittat favoriterna och listar Bäst i test – årets bästa sulfatfria schampo och balsam.

Björn Axén arbetar i många led för att miljösäkra sin produktion och sina salonger. I sin Organic moisturizing shampoo har ett naturligt innehåll där 86% är ekologiskt. Här kan du köpa produkten (reklamlänk) som också finns i miljövänlig refil!

Annons
bäst i test sulfatfritt schampo
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa saltvattenspray

Skapar snygg textur, får stylingen att hålla länge – och trollar fram det perfekta strandhåret! En saltvattenspray är en mångsidig produkt som löser många hårproblem. Läs testet här.

Att föna in några stänk av Rockaway Salt Spray är som att ge håret en full on hårförvandling! Längderna får ett snyggt självfall och känns fylliga, medan hårbotten får sig ett ordentligt lyft. Kom direkt till produkten (reklamlänk).

bästa saltvattenspray 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa UV-skydd för håret

Det är inte bara huden som behöver extra skydd mot solens starka strålar – även håret är i behov av UV-skydd för att inte bli allt för blekt och torrt. ELLEs beautyredaktör Carin Hellman listar säkra skydd för håret.

Annons

Balmains Sun protection spray är ändå sommarens mest stilfulla UV-skydd. Mist som på inget sätt blir tung i håret och skyddar håret mot blekning och uttorkning under sommarens allra mest varma och soliga dagar. Här hittar du produkten (reklamlänk).

bäst i test uvskydd för håret
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa silverprodukt

Hur fungerar egentligen silverschampon och vilka produkter är Bäst i test för att dämpa gula skiftningar i håret – oavsett om man är blondin, brunett eller har gråa strån? ELLE har svaret!

Väldoftande och återfuktande fluid med glansgivande effekt och mycket vårdande ingredienser, speciellt för blont hår, Heart of glass sheer glaze. Här hittar du produkten (reklamlänk).

Annons

Årets bästa hårinpackning

ELLE har hittat favoriterna som gör slitna strån och torra toppar till ett minne blott. Här är bäst i test – årets bästa hårinpackning!

Kämpar du med glanslöst, dassigt och frissigt hår är Absolut Repair Gold Masque masken för dig! Hårinpackningen har en tjock och krämig konsistens, men känns trots det inte tung i håret. Här hittar du produkten (reklamlänk).

bäst i test bästa hårinpackning
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa värmespolar

ELLEs beautyexpert har listat årets bästa värmespolar och ger dig den ultimata guiden på hur du använder hårrullarna för ett perfekt resultat – varje gång! Här hittar du testet.

Annons

PRO-Luxe Rollers ger perfektion på bara några minuter. Resultatet blir mer hållbart om du låter spolarna vara i länge, men tio minuter är det som krävs för att ge snygga lockar med rejäl studs. Här hittar du värmespolarna (reklamlänk).

bästa värmespolar 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

ÅRETS BÄSTA HÅRFÖN

En hårtork gör mer än att bara föna håret torrt – den hjälper också till att framhäva glans, minska friss och motverka att håret blir statiskt och elektriskt. Läs ELLEs bäst i test här!

Hårfönen Air Hair Dryer från ghd fönar håret torrt på några minuter (även med tjockt och långt hår går det undan) och gör håret otroligt mjukt och glansigt. Klicka här för att läsa mer om produkten. (reklamlänk)

Annons
Hårfön från ghd bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa produkter inom makeup

Hur hittar man rätt i djungeln av all makeup? ELLE hjälper dig på traven och listar favoriterna inom bland annat BB- och CC cream, mascara och rouge!

Årets bästa produkter mascara
ELLE listar årets bästa produkter inom makeup!Gregory Scaffidi

Årets bästa sminkborstar

Vilka borstar behöver man egentligen och hur ofta ska man tvätta sminkborstarna? ELLE listar årets bästa makeupborstar som gör succé för sminket.

Annons

Vill du utforska Real Techniques bästsäljande borstar finns ett fint set med favoriterna. Det prisvärda kitet innehåller en borste för puder, bronzer, highlighter, ögonskugga och en makeupsvamp. Klicka här för att komma direkt till setet (reklamlänk).

bäst i test sminkborstar
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa ögonfransböjare

Va-va-voom-volym och fantastiska frallor – en ögonfransböjare är den perfekta produkten om du vill ge ögat ett ordentligt lyft och skapa en fin böj till fransarna. Här är alla favoriter.

Eyelash Curler från Dior är inte bara riktigt snygg, utan är också riktigt bra och effektiv. Ögonfransböjaren gör jobbet snabbt och enkelt och det superba handtaget är perfekta format efter fingrarna. Här kommer du direkt till produkten (reklamlänk).

Annons
bäst i test ögonfransböjare
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa setting spray

En setting spray är ett måste om du vill att din makeup ska se bra ut och sitta på plats – hela dagen. ELLE utser vinnarna av årets bästa setting spray och berättar varför produkten är ett måste i din rutin.

All nighter setting spray har en ultralätt mist som ger huden en naturlig finish och får sminket att hålla genom hårda träningspass, en dag framför datorn och en sen kväll på dansgolvet. Här kan du köpa produkten (reklamlänk).

bästa setting spray
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa krämrouge

Rosiga kinder har gjort en storslagen comeback – och nu är det krämrouget som gäller. Här är årets bäst i test.

Annons

I urläckra Vanish Blush Stick gömmer sig ett mjukt och krämigt rouge som med bara två dutt på vardera kind ger kinder som rodnar. Här hittar du den magiska produkten (reklamlänk).

bästa krämrouge 2022 bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa röda läppstift

Klarröd hållbarhet i evighet! Det röda läppstiftet är en evig klassiker och kommer i så många nya skepnader. Här är favoriterna som får bäst i test!

Flytande färgmagi med den mest perfekta applikatorn. Tatouage Couture Velvet i färgen 206 från YSL är en sann röd dröm. Det sammetslena läppstiftet har en hög täckning och blir semimatt på läpparna. Tatouage Couture Velvet finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
bäst i test bästa röda läppstift
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa veganska sminkborstar

Är det dags att uppdatera verktygslågan? ELLE har samlat årets bästa sminkborstar – alla är såklart veganska! Läs hela testet här.

Att välja en favorit från LH Cosmetics är nästintill omöjligt. Tack och lov finns det färdiga setet Infinity Tool Box som har allt du kan tänkas behöva för att skapa en felfri sminkning. Alla borstarna har otrolig kvalité, är mjuka, ligger perfekt i handen och håller i evigheter. Styckpriset i setet blir också löjligt bra (reklamlänk)!

Annons
veganska sminkborstar bäst i test bästa sminkborstar 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa ögonbrynsgel

Färga, forma och fylla ut – en brow gel har många fina egenskaper och är en hero-produkt i necessären. Här är favoriterna.

Den färgade bryn gelén Dipbrow Gel från Anastasia är de perfekta bryngelén för den som vill ha dramatiska bryn med mycket färg. Produkten har fina och starka pigment, men är trots det väldigt enkel att applicera – med ett perfekt resultat varje gång. Här kommer du direkt till produkten (reklamlänk).

anastasia ögonbrynsgel 2022 bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa rouge

Rosiga kinder och ett friskt intryck – ingen makeup är komplett utan rouge på kinderna! Här är vinnarna av Bäst i test – årets bästa rouge.

Annons

I dosan ser Glow play blush ut som ett klassiskt puderrouge, men på kinderna förvandlas konsistensen och blir istället till ett silkeslent krämrouge som smälter fantastiskt över kinderna. Här kommer du direkt till Glow Play Blush från MAC (reklamlänk).

bäst i test rouge 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa ögonskuggspalett

Finns det något bättre än att leka loss med en ögonskugga? ELLE har samlat årets bästa ögonskuggspaletter så att du kan ta fram din inre Picasso! Här är favoriterna (i alla kategorier) som får bäst i test!

Silkeslena skuggor med otroliga pigment – det är inte konstigt att Backstage Eye Paletteligger på topplistan som bästsäljande ögonskuggspalett bland webbshopparna. Här får du allt du någonsin kan önska i en enkel dosa. Klicka här för att komma direkt till produkten (reklamlänk).

Annons
bästa ögonskuggspalett bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

ÅRETS BÄSTA ÖGONBRYNSFÄRG

Sätt färg på brynen och förenkla vardagen! ELLE har samlat årets bästa ögonbrynsfärg som är enkel att använda och ger perfekt resultat. Här är alla favoriter inom ögonbrynsfärg!

Marknadens bästa brynfärg är utan tvekan Eyelash and Eyebrow Tint från RefectoCil. Färgen är också den som ofta används på salong – och resultatet hemma blir minst lika bra! Här hittar du bästa ögonbrynsfärgen från Refectocil (reklamlänk).

bäst i test ögonbrynsfärg
Klicka på bilden för att komma till ögonbrynsfärgen från RefectoCil.

Årets bästa gellack

Gellack är det perfekta nagellacket om du vill ha en snygg manikyr som håller länge! Och med dagens fantastiska produkter kan du skapa snygga salongsnaglar hemma. Läs testet.

Annons

Med Depends Gel iQ Start Kit kan du förvandla ditt vardagsrum till en salong. Det smarta (och prisvärda) kitet innehåller nämligen allt du behöver för att skapa en hållbar manikyr – inklusive UV/LED-lampa. Här hittar du produkten (reklamlänk).

bästa gellack bäst i test 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa lip plumper

Önskar du glansiga och mjuka läppar och vill ge en fylligare illusion till läpparna? Då är en lip plumper produkten för dig. Här är årets vinnare av bäst i test 2022!

Addict Lip Maximizer Gloss påminner om ett läppglans i både konsistens och känsla på läpparna, men ger samtidigt ett lätt och snygg plumpad effekt (utan att läpparna känns som att de brinner). Här hittar du bästa lip plumpern från Dior (reklamlänk).

Annons
dior lipplumper bäst i test
Klicka på bilden för att komma till lip plumpern från Dior.

Årets bästa BB- och CC cream

Det perfekta basprodukten med trollspöeffekt; en CC- eller BB-cream som naturligt jämnar ut hudtonen, korrigerar rodnad och skyddar huden mot UV-strålning. Här är alla favoriter och vinnarna av Bäst i test – Årets bästa BB och CC cream.

CC color correcting cream är ett riktigt budgetkap som ger ett strålande resultat! De veganska CC-creamen inehåller spf 20 (och skyddar mot både UVA och UVB), är medeltäckande, men går att bygga upp i flera lager utan att kännas kakig, och skapar verkligen resultatet my skin but better. Här kommer du till produkten (reklamlänk).

Annons
bästa cc cream 2022 bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa stärkande nagellack

Har du problem med sköra naglar som gång på gång går av och flisar sig? Då är det dags att investera i ett stärkande nagellack. ELLE har samlat favoriterna som gör naglarna hårda – och tipsen du inte får missa om du använder gellack.

Sheer Wisdom Nail Tinted Moisturizer är som balsam för nageln och innehåller bland annat keratin, E-vitamin och tea tree-olja som samtidigt återfuktar nageln. Här kommer du till det stärkande nagellacket (reklamlänk).

nagelstärkare bäst i test
Klicka på bilden för att komma till det stärkande nagellacket från butter London.

Årets bästa highlighter

Från glåmig till glammig på några få sekunder! En highlighter är superprodukten som ger ansiktet ett klädsamt glow och får kindbenen att poppa. ELLE listar årets bästa highlighters som likt magi trollar fram en strålande lyster.

Annons

I den nätta dosan gömmer sig fyra färger som alla har fantastiskt fint skimmer som varken känns för pudrigt eller glittrigt i ansiktet. Resultatet av Backstage glow palette blir naturligt och håller fint hela dagen. Här hittar du produkten (reklamlänk).

bäst i test highlighter 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa brun mascara

Den bruna mascaran är tillbaka! ELLEs beautyexpert har samlat allt du behöver veta om necessärens nya måste. Självklart hittar du också marknadens bästa bruna mascaror som ger den perfekta, bruna färgen till dina fransar!

Lancôme Hypnôse i färgen 002 Brown är också den perfekta mörkbruna färgen till fransarna. Säg hejdå till glesa och tunna strån – här levereras fransperfektion. Här hittar du den bruna mascaran (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma till den bruna mascaran från Lancôme.

Årets bästa eyeliner

Snygg vinge eller mer diskret linje... Med en eyeliner tar du din ögonmakeup steget längre. Här är alla de bästa eyeliners som snyggt (och enkelt) sätter färg på fransraden.

Ett riktigt budgetkap som levererar precis som dyrgriparna i samma kategori – och precis som namnet Epic ink eyeliner, är produkten episk! Här hittar du produkten (reklamlänk).

Årets Bästa vattenfast mascara

Oavsett du blir fast i en regnskur, eller faktiskt får doppa dig i pool eller hav i sommar – här är årets bästa vattenfasta och vattenresistenta mascaror.

Vi har en ny idol i necessären! Lancômes otroliga Lash Idôle Mascara finns i en ny, vattenfast variant. Mascaran på extravagant, sofistikerad längd och osviklig hållbarhet. För att inte tala om den makalösa volymen. Tvättas enklast bort med en oljebaserad ögonmakeupremover. Här hittar du den (reklamlänk).

vattenfast mascara bäst i test 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa foundation stick

Foundationsticket är världens bästa touch-up och perfekt om man vill ha jämn lyster och hudton. ELLE listar de bästa quickfix-sticken som lätt följer med i väskan och trollar med ojämnheter och trötthetstecken på nolltid. Läs mer här.

Annons

Hypat och megalyxigt stick är Hourglass Vanish seamless foundation stick. Ett snyggt stick, täckande som en concealer om man vill, men smälter och blir ett med huden som en perfekt foundation. Här hittar du produkten (reklamlänk).

bäst i test foundation stick
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa concealer

Makeupens livräddare och superkamouflage – concealern. I tub, stick eller med studsig applikator trollar den med mörka ringar och allmän glåmighet. ELLEs favoriter? Dem får du här!

Anastasias Magic Touch Concealerär en krämig dröm som sitter som berget på huden, utan att kännas kakig eller kladdig! Concealern täcker allt – oavsett om det gäller mörka ringar under ögonen, rodnad och ådror kring näsa och på haka eller envisa små blemmor. Här kommer du direkt till concealern (reklamlänk).

Annons
bästa concealer 2022 bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa foundation

Foundation – det bästa av verktyg för att ge glow och jämna ut hudtonen. Lystergivande, fuktboostande, täckande eller med naturligt resultat? Hitta din favorit här!

När huden är som torrast – ja då kommer verkligen Flawless finish skincaring foundation från Elizabeth Arden in och ger fukt – och fin färg. Täcker rodnad, fastnar inte i fina linjer och stora porer. Foundationen är verkligen en hit. Här kan du läsa mer om den (reklamlänk).

bäst i test bästa foundation 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa mascara

Vår allra mest oumbärliga makeupprodukt – mascaran! Vattenfast, volymhöjande, seprarerande och förlängande – utan svärtad panda-look under dagen. Här är årets allra bästa mascaror i alla kategorier!

Annons

Årets mest omtalade mascara Lash Sensational Sky High Mascara går att bygga lager-på-lager bygger och mascaran förlänger utan minsta klumpighet. Den flexibla gummiborsten, som också passar alla fransar oavsett längd, ger varenda strå en fin förlängning, volym och svärta. Och formulan sitter verkligen osvikligt en hel dag. Här finns alla skäl att säga: believe the hype! Här kommer du direkt till mascaran (reklamlänk).

bästa mascara 2022 bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa primer

Ingen jämn yta utan en perfekt canvas – primern är vår bästa vän för att trolla med stora porer, ojämn hudton och får vår foundation eller färgade dagcrème att sitta bättre. Här är alla vinnarna av Bäst i test – årets bästa primer.

Annons

En liten gyllene dutt av Glowing base från Sensai – och ditt underlag trollas till en lystermaxad grund att stå på. Här kan du läsa fler recensioner om produkten (reklamlänk).

bäst i test årets bästa primer
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

årets bästa bronzer

Solkysst hud på några sekunder – bronzer är superprodukten som trollar fram en gyllene glöd och ger liv till ansiktet utan vidare ansträngning. Se alla ELLEs favoriter här.

En av marknadens absolut bästa solpuder är utan tvekan Ambient Lighting Bronzer från Hourglass.Den snälla bronzern har lätt skimmer, kommer i flera olika nyanser som klär alla kinder snyggt – och ger ett fantastiskt naturligt resultat utan någon som helst ansträngning! Klicka här för att komma direkt till produkten (reklamlänk).

Annons
Årets bästa bronzer bäst i test ELLE
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

ÅRETS BÄSTA NAGELLACK

Välmålade naglar som håller i flera dagar – med rätt nagellack och teknik går det att skapa en snygg manikyr likt den du får på salong. ELLE har samlat årets bästa nagellack som ger perfekt resultat.

Med nagellacket Vernis Couture Colour Nail Lacquer från Dior får du spegelblank glans och full täckning. Konsistensen på lacket är tunn och två lager räcker fint. Läs mer om nagellacket och köp det här (reklamlänk).

Nagellack Dior bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa kroppsvård

Här är alla Bäst i test inom kategori kropp!

Annons
vilka skönhetsprodukter är bäst?
ELLE har samlat årets bästa produkter – i alla kategorier!Shutterstock

Årets bästa produkt mot Keratosis pilaris

Keratosis pilaris, mer känd som knottrig hud (eller kycklinghud som det så härligt också kallas) kan vara irriterande för många och visar sig bland annat som prickar på armarna. ELLE har bästa produkterna mot hudproblemet.

SA Smoothing Cleanser är en rengöring för ansiktet och kroppen. Den plånboksvänliga rengöringen innehåller bland annat salicylsyra (BHA-syra) som exfolierar samt ceramider och hyaluronsyra som återfuktar. Här kan du köpa produkten. (reklamlänk)

Annons
cerave sa cleanser mot knottrig hud
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa handkräm

Torra händer, nariga knogar och spruckna nagelband... En handkräm är ett måste om du vill hålla händerna mjuka och lena. ELLE listar bästa handkrämerna att ha i handväskan, på skrivbordet och på handfatet.

När händerna är riktigt torra kan till och med en tjock handkräm kännas klen. Då kommer The Ritual of Ayurveda Hand Balm till undsättning. Handkrämen från Rituals är en rik balm med innehåll av bland annat sötmandelolja, sheasmör och solrosolja. Här kommer du till produkten (reklamlänk).

Annons
bäst i test handkräm rituals handkräm
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa brun utan sol

Mousse eller gelé, mist eller crème. Brun utan sol-utbudet är numera allt annat än fejk och ger bättre fuskbränna än någonsin! ELLEs har de bästa brun utan sol-produkterna som ger ett perfekt naturligt resultat varje gång.

Self tan-kungen Marc Inbanes nyhet är en BUS-mousse som nästan kan tänka själv! För Natural tanning mousse anpassar sig efter din egen hudton och innehåller bland annat hyaluronsyra för att ge en extra fuktboostande effekt. Här hittar du produkten (reklamlänk).

Annons

Årets bästa body scrub

Det är dags att storstäda huden och då är en body scrub produkten som gör jobbet! ELLE har samlat årets bästa kroppskrubb som gör huden mjuk, len och smidig. Här är produkterna du inte får missa!

Perfekt rivig och otroligt återfuktande – Saltskrubb Grapefruit Leaf från svenska L:a Bruket levererar gudomlig peeling i ultralyxig förpackning. Läs mer om och köp produkten här (reklamlänk).

bästa body scrub 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

ÅRETS BÄSTA DUSCHOLJA

En duscholja är den perfekta produkten som både rengör huden och samtidigt återfuktar! ELLE listar favoriterna som vinner bäst i test!

Annons

Som första ingrediens står rapsolja (Canola Oil), men i den gyllene oljan gömmer sig även ricin- och solrosolja. The Ritual of Mehr Shower Oil är en återfuktande duscholja som blir till ett lätt skum i kontakt med vatten och gör huden mjuk och följsam. Här hittar du produkten (reklamlänk).

rituals duscholja bäst i test 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa produkt inom kategori övrigt

Vilket skönhetsverktyg är det bästa och finns det en tandblekning som faktiskt fungerar? Här är alla Bäst i test inom kategori övrigt.

ÅRETS BÄSTA SKÖNHETSAPPARAT

ELLE har samlat de bästa skönhetsverktygen som är värda en investering (dessutom listat skönhetsverktygen som gör mer skada än nytta).

Annons

En bra hudvårdsrutin börjar alltid med en ordentlig rengöring. Och då är Foreos rengöringborste Luna 3 din bästa vän! Här kan du läsa mer om och köpa produkten (reklamlänk).
Psst..! Få 22 % rabatt på Foreo med koden ELLESW22. Gäller ej på redan högre rabatterade varor, Luna 4-sortimentet, Faq-sortimentet och Peach-sortimentet.

årets bästa skönhetsapparat
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa ögonfransserum

ELLE har hittat favoriterna som får fallorna att flyga iväg! Läs också tipsen på hur du använder produkten för att få bästa resultat.

Bästsäljade Eyelash serum får fransarna att börja växa efter bara några veckors användning, men ger full effekt efter 4-6 veckorna. Serumet levererar verkligen wow-resultat och fransarna blir så pass långa att de sträcker sig mot ögonbrynen. Här hittar du produkten (reklamlänk).

Annons
bäst i test ögonfransserum
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa ögonbrynsserum

Är ögonbrynsserum verkligen nödvändigt och vilken bryntrend gäller nu? ELLE ger dig svaret på alla frågor kring brynsserum och listar favoriterna som skapar buskiga bryn med bravur!

RevitaBrow advanced är en riktig hit som fyller ut likt ingen annan. Brynen blir betydligt tätare, stråna grövre och magiskt mörkare – på bara en månad. Här hittar du produkten (reklamlänk).

revitabrow bästa ögonbrynsserum
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa sminkspegel

Perfekt ljus och bra förstoring – en sminkspegel är en lysande investering om du vill underlätta när du applicerar din makeup. Här är bästa sminkspeglarna på fot eller att hänga på väggen. Hitta din favorit här.

Annons

Original Lighted Makeup Mirror är trådlös (laddas enkelt upp med USB) och har en touchskärm och lampor som går att justera i flera lägen. Med spegeln kommer också en liten förstoringsspegel som går att fästa på spegeln. Här hittar du spegeln (reklamlänk).

bästa sminkspegel med belysning
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Årets bästa tandblekning för hemmabruka

Drömmer du om ett bländande, vitt leende? ELLE guidar dig till bästa tandblekningen – på salong och för hemmabruk – för ett fräscht och säkert leende och listar tipsen som verkligen fungerar för att lyckas få vita tänder hemma.

Annons

Effektiva och populära tandskenor för hemmabruk, iWhite instant 2 teeth whitening. Används upp till sex gånger, 20 minuter åt gången. Har fått högsta betyg och goda recensioner i flera stora tester och rekommenderas av många (reklamlänk).

bäst i test bästa tandblekning
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Saknar du något? Håll utkik – listan fylls på!

Foto: Imaxtree, TT

ELLE Talks – avsnitt 1Brand logo
ELLE Talks – avsnitt 1

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons