Artikeln innehåller reklamlänkar

Bäst i test lip plumper – bästa läppglansen som ger fylligare läppar

bäst i test lip plumper 2023

Bäst i test lip plumper 2023 – bästa läppglans för fylligare läppar.

Önskar du glansiga och mjuka läppar och vill ge en fylligare illusion till läpparna? Då är en lip plumper produkten för dig. Här är årets vinnare av årets bäst i test!
23 september, 2022

Läppolja, läppglans och nu även lip plumper – det råder ingen tvekan om att glansiga läppar får full fokus just nu. Nu ser vi till exempel också att 00-talets populära lip plumpers är påväg tillbaka. ELLE listar favoriterna som ger glans, fukt och plut till läpparna.

Lip plumper bäst i test 2023 – hela topplistan

Scrolla ner för att läsa längre recensioner om produkterna.

Årets 6 bästa lip plumpers – bäst i test 2023

ELLE har samlat favoriterna som mjukgör, ger snygg glans och illusionen av fylligare läppar. Här är favoriterna från budget till lyx.

Bästa lip plumper, Addict Lip Maximizer Gloss – Dior

Addict Lip Maximizer Gloss påminner om ett läppglans i både konsistens och känsla på läpparna, men ger samtidigt ett lätt och snygg plumpad effekt (utan att läpparna känns som att de brinner). Läppglanset har en liten och smidig applikator, känns inte kladdig och kommer i fem fina nyanser.

Läs mer om och se alla nyanser av Addict Lip Maximizer Gloss här (länk till Kicks).

Bästa lip plumper balm, Power-Full Plump Lip Balm – Buxom

Vill du fokusera på att återfukta läpparna är det Power-Full Plump Lip Balm du ska sträcka dig efter. Det färgade läppbalsamet återfuktar, ger fin färg och har en mintig smak och doft. En lätt pirrande känsla kommer nästan direkt efter applicering (men är inget som stör eller gör ont) och läpparna får ett snyggt och lätt plut.

Läs mer om Power-Full Plump Lip Balm här (länk till Kicks).

Bästa lip plumper gloss, Hot Chili Lip Booster – Artdeco

I Hot Chili Lip Booster finns, precis som namnet tyder, röd chili som är den ingrediens som hjälper till att ge en plumpad effekt till läpparna. Men ta det lugnt – läppglanset bränner inte på läpparna! Däremot ger det glossiga läppglanset en otroligt fin färg och glans!

Klicka här för att komma direkt till Hot Chili Lip Booster (länk till Lyko).

Bästa färgade lip plumper, Maracuja Juicy Lip Plump – Tarte

Maracuja Juicy Lip Plump är som en hybrid mellan läppstift och läppglans – men adderar också en lätt fyllig effekt till läpparna. Den spännande nyheten har fina pigment och ger otrolig glans bara efter ett lager!

Här hittar du Maracuja Juicy Lip Plump i Sverige (länk till butik).

Bästa lip plumper för fylligare läppar, Lip Injection Maximum Plump Gloss – Too Faced

Too Faced kan anses vara lite av trendsättare när det kommer till lip plumper och nu finns många olika varianter i märkets portfolio. Vill du ha en markant effekt är det Lip Injection Maximum Plump Gloss du ska sträcka dig efter. Resultatet blir fint och läpparna känns inte torra eller blir röda, men du får vara beredd på att det kommer att bränna något på läpparna.

Lip Injection Maximum Plump Gloss hittar du här i Sverige (länk till butik).

Bästa lip plumper budget, Filler Instinct Plumping Lip Polish – NYX

NYX Filler Instinct Plumping Lip Polish finns i sex nyanser, varav en är transparent och fungerar utmärkt att använda som topper på andra läpprodukter. Lip plumpern ger megafin glans men ger inte fullt samma plumpande effekt som många av konkurrenterna. Däremot syns en viss skillnad, absolut!

Här kommer du till prisvänliga Filler Instinct Plumping Lip Polish (länk till Lyko).

lip plumper bäst i test årets bästa lip plumper

Årets bästa lip plumper – vinnarna av ELLEs stora bäst i test 2022!

Filippo Fortis/IMAXTREE.COM

Vad är en lip plumper?

En lip plumper går att likna med ett läppglans på många sätt, men en lip plumpers uppgift är att samtidigt ge en fylligare effekt till läpparna. Lip plumpern går att använda ensam eller som topper på till exempel ett läppstift.

Missa inte! Säsongens trendiga läppglans – allt om it-produkten.

Vad gör en lip plumper?

En lip plumper ger läpparna ett lättare plut (men går absolut inte att jämföra med samma effekt som fillers), ofta med ingredienser som röd chili. Många lip plumpers verkar också vårdande, ger färg och fin glans till läpparna.

Hur snabbt ser man effekt av lip plumper?

Det beror lite på vilken variant du väljer. En del ger effekt efter bara en minut, medan andra ger effekt efter fem minuter. Tänk också på att en del ger mer resultat än andra.

bästa lip plumper bäst i test lip plump

Så fungerar lip plumper – allt du behöver veta om produkten!

Filippo Fortis/IMAXTREE.COM

Vilken är den bästa lip plumpern som verkligen fungerar?

Det finns många olika varianter av lip plumpers. En av vinnarna i ELLEs bäst i test, Power-Full Plump Lip Balm (länk till Kicks) från Buxom, verkar mer återfuktande likt ett lip balm medan klassikern Lip Injection Maximum Plump Gloss (länk till butik) från Too Faced är mindre återfuktande men ger ett mer fylligt resultat. Att den sistnämnda lip plumpern däremot skulle ge effekt som fillers, som namnet säger, stämmer såklart inte!

Läppoljans stora comeback – säsongens trendiga makeup

Hur länge håller en lip plumper?

Viktigt att komma ihåg är att resultatet av en lip plumper inte håller i evigheter, utan verkar ungefär lika länge som ett läppglans på dina läppar.

Läs mer: Läppennan är tillbaka – här är allt om trendprodukten!

Foto: Imaxtree

SE OCKSÅ: ELLE Talks – avsnitt 1
5:21

Efter reklamen: SE OCKSÅ: ELLE Talks – avsnitt 1

(5:21)

Slå på ljud