Artikeln innehåller reklamlänkar

Läppolja – säsongens trendiga makeup och bästa produkterna

glansiga läppar läppolja bästa dior clarins trend

Vårens trendiga läppolja – och allt om de omtalade favoriterna!

I vår är det läppoljan som är på allas läppar! ELLEs beautyexpert har samlat allt om den hetaste makeupprodukten – och testar snackisarna som går viralt på TikTok!
10 maj, 2022

I år flirtar vi extra mycket med 00-talets mode- och skönhetstrender! Byxorna med låg midja spås bli en av årets trendigaste jeansmodeller och kändisar som Bella Hadid och Hailey Bieber har satt Y2K-trenden på modekartan. Inom beauty ser vi också att rouget och den klassiska kajalen har ersatt eyelinern. Men en av de tydligaste 00-talsinrpirerade trenderna är utan tvekan läppoljan! Du minns kanske den ultraglossiga Juicy Tube som sedan ersattes av Juicy Shaker Lip Oil från Lancôme?

I vår ersätter vi läppglanset mot läppoljan – produkten som ger både färg, glans och vård. Här är favoriterna just nu. Och såklart också den virala läppoljan som är på allas läppar!

Läppolja – vårens trendigaste produkt i necessären

läppolja lip oil clarins dior bäst läppolja glansiga läppar
Gregory Scaffidi/IMAXTREE.COM
Hyaluronsyra i håret – allt om den stora hårtrenden

Diors omtalade läppolja, Addict Lip Glow Oil – Dior

Vi har sett många virala TikTok-snackisar de senaste åren. Den senaste produkten alla pratar om är Addict Lip Glow Oil från Dior! Den omtyckta och härligt återfuktande och glossiga läppoljan kommer i många fina och diskreta färger.

Addict Lip Glow Oil finns att köpa här. Men skynda – produkten säljer slut snabbt (länk till Kicks)!

Vårdande läppolja, Lip Comfort Oil – Clarins

Clarins nya Lip Comfort Oil ger spegelblanka och mjuka läppar på nolltid. Den lätta läppoljan känns inte kladdig och håller läpparna mjuka länge. Läppoljan har också fina pigment som klär läpparna snyggt.

Här hittar du alla färger av Lip Comfort Oil (länk till Nordicfeel).

Läppolja med hyaluronsyra, Hyaluronic Lip Oil – Make The Make

Vill du ha en läppolja som plumpra läpparna med massor av fukt är prisvärda Hyaluronic Lip Oil produkten för dig! I den genomskinliga läppoljan finns hyaluronsyra samt E och C-vitamin. En ljuvligt återfuktande vän för torra läppar!

Hyaluronic Lip Oil finns att läsa mer om här (länk till Skincity).

Läppolja budget, #Thisiseverything Lip Oil – Nyx

Nyx härliga läppolja är en subtil läppolja som ger otrolig glans till läpparna. Läppoljan fungerar perfekt att använda som topper över annan läpprodukt och glansen håller länge!

#Thisiseverything Lip Oil finns att köpa här (länk till Åhléns).

Foto: Imaxtree

2:02

Efter reklamen: Vårens stora hudvårdstrender

(2:02)