Artikeln innehåller reklamlänkar

Läppglans – allt om säsongens snygga makeuptrend och lyxiga läppglans

läppglans trend bästa läppglans 2022

Säsongens trendiga läppglans – och produkterna du inte får missa!

Klä läpparna i glammigt gloss! Nu är det glansiga läppar som står i fokus. Här är allt du behöver veta om trenden – och bästa läppglansen just nu!
22 januari, 2023

Den naturliga och enkla makeupen är en evig klassiker och no-makeup makeup-trenden större än någonsin. Förutom enkla sotningar på ögonen och rosiga kinder som poppar ser vi också hur läpparna skiner mer än någonsin!

Läppoljan har gjort en storslagen comeback, men vi ser även en ordentlig boom bland läppglans. Vårdande, färgsprakande och med megaglossig finish – säsongens läppglans kommer i alla olika färger och former.

Läppglans – Årets trendiga sminkning

läppglans trend bästa läppglans sommar 2022

Säsongens stora makeuptrend stavas läppglans!

Filippo Fortis/IMAXTREE.COM

Ett läppglans är den perfekta produkten när du snabbt vill skapa en läcker look och samtidigt få härlig fukt. För dagens läppglans påminner inget om 00-talets kladdiga historier, utan verkar både vårdande och mjukgörande. Här är favoriterna du inte får missa!

Återfuktande läppglans, Afterglow Collection Lip Shine – Nars

Önskar du läppar så blanka att de går att spegla sig i? Afterglow Collection Lip Shine från Nars ger just det! Läppglansen, som kommer i tio olika nyanser har en fantastiskt glossig finish på läpparna, men känns inte kladdig. Dessutom innehåller läppglansen bland annat hallonfrö- och jojobaolja som återfuktar och vårdar.

Se alla nyanser av Afterglow Collection Lip Shine här (länk till Lyko).

Läppstift med glans, Phantom Volumizing Glossy Balm – Hourglass

Nya Phantom Volumizing Glossy Balm från Hourglass är en hybrid mellan läppstift, läppglans och läppbalsam – och produkten är förtrollande för läpparna! Läpparna får otroligt fin glans och känns mjuka – länge! Dessutom har stiftet fina pigment och kladdar inte det minsta.

Phantom Volumizing Glossy Balm hittar du här (länk till Skincity).

Glossigt läppglans, Rose Perfecto Liquid Balm – Givenchy

Ljuvliga nyheten Rose Perfecto Liquid Balm är ett flytande läppbalsam som samtidigt klär läpparna i fin glans. Läppglanset har lätta pigment och kan också användas som topper över läppstift för att ge den glossiga looken. Samtidigt innehåller produkten också hyaluronsyra och sheasmör som ger fukt.

Rose Perfecto Liquid Balm kan du läsa mer om här (länk till Åhlens).

Pigmenterat läppglans, Crushed Oil-Infused Gloss – Bobbi Brown

Crushed Oil-Infused Gloss har samma fina pigment som ett läppstift, men ger samma otroliga glans som ett lip gloss. Den lilla applikatorn glider så snällt över läpparna och ger direkt en spegelblank glans med en kladdfri känsla.

Crushed Oil-Infused Gloss finns i 11 nyanser som du hittar här (länk till Lyko)..

Prisvärt läppglans, Lifter Gloss – Maybelline New York

Maybellines omtyckta Lifter Gloss har utökats med fler fantastiska nyanser i bronziga sommartoner. Läppglanset, som ofta jämförs med Fenty Beautys Gloss Bomb (länk till butik), har snyggt skimmer som klär läpparna med elegant glans.

Klicka här för att se alla nyanser av Lifter Gloss (länk till Åhlens).

Psst! Här hittar du också billigt läppglans.

Foto: Imaxtree

ELLE Talks – avsnitt 1
5:21

Efter reklamen: ELLE Talks – avsnitt 1

(5:21)

Slå på ljud