Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Månadens nyheter inom skönhet – 13 favoriter från augusti

24 aug, 2022 
favoriter skönhet expert tips nyhet
Nytt, viralt läppstift, otroliga basprodukter och dofter för alla näsor. ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har samlat månadens måsten inom beauty. Här är produkterna som har en självklar plats i necessären.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Augusti är snart över och nu vågar jag faktiskt påstå att hösten är här på riktigt utan att få dömande blickar. Sommar och sol i all ära, men jag är en höstmänniska och klickade hem höstens alla mysiga koftor från en solstol i Grekland medan termometern visade 36 grader

Hösten är också den härligaste tiden inom beauty. Äntligen är det dags att plocka fram retinolen, gå loss med mjuka och gosiga krämer och matcha den stickade koftan med en varm och mysig doft (som gärna får ha noter av djup vanilj och hudnära mysk). Augustis lanseringar bjuder på en försmak av vad som komma skall när vi (äntligen) välkomnar höstmörkret.

Nya skönhetsprodukter i augusti 2022

Nya tidens basprodukter, otroliga parfymer och ett riktigt budgetkap som kommer att rädda huden i höst. Här är favoriterna du inte får missa! Du kommer inte att bli besviken.

Perfekt CC-cream, Your Skin But Better CC+ Nude Glow – It Cosmetics

När Your Skin But Better CC+ Nude Glow landade på skrivbordet gjorde hjärtat en volt. It Cosmetics är mästare på att skapa produkter som ger den perfekta basen och Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ har räddat mig i många år. Men nu har jag hittat en ny favorit! CC-creamen ger en lätt täckning men öser på med lyster, utan att ge ett onaturligt resultat. Dessutom är den hudvårdande,har en tunn konsistens och sjunker in otroligt i huden. Extra plus för spf 40! Här får du din hud – fast bättre.

Annons

Klicka här för att läsa mer om och köp produkten (reklamlänk). Men skynda, den säljer slut snabbt.

cc cream it cosmetics nude glow
Klicka på bilden för att komma till nyheten från It Cosmetics.

VARM OCH SEXIG PARFYM, PARADOXE EDP – PRADA

En av höstens största parfymlanseringar är här! Jag pratar såklart om Pradas nya Paradoxe EdP där Emma Watson är ansiktet utåt. Lanseringen, som är den största från märket sedan 2016, bjuder på en doft med det bästa av alla världar, men det går inte att sätta fingret på parfymen. Bland noterna finns frisk och romantisk neroli och jasmin, söt päron, men också varm och sexig bärnsten och vanilj – allt detta tillsammans med märkets patenterade SerenolideTM, som är en hudnära myskmolekyl.

Annons

Klicka här för att komma till parfymen (reklamlänk).

Hållbart läppstift, Rouge Dior Forever Lipstick – Dior

Dior har gjort det igen. I våras blev den berömda läppoljan från märket megaviral på TikTok, men nu får den lämna plats åt Rouge Dior Forever Lipstick. I stort sett alla läppstift lovar lång hållbarhet, men aldrig tidigare har jag skådat någon som sitter så bra som Diors otroliga nyhet! Det krämiga läppstiftet glider på otroligt, har fina pigment och lämnar noll märken, känns inte torrt på läpparna – och rör sig inte ur fläcken.

Annons

Här hittar du alla nyanser av Rouge Dior Forever Lipstick (reklamlänk).

Retinolserum, Blue Therapy Pro Retinol Night Serum – Biotherm

Retinolens tid är här och passande nog kommer Biotherm med den härliga nyheten Blue Therapy Pro Retinol Night Serum. Serumet, som har en tjockare konsistens, har en dov och mjuk doft, känns återfuktande på huden, innehåller algextraxt, 3 procent niacinamid och såklart retinol. Serumet känns väldigt snällt mot huden och gör varken huden stram eller fjällig (vilket annars inte är ganska vanligt när retinol vänjs in).

Annons

Här kommer du till serumet (reklamlänk).

retinol serm bästa nyhet biotherm
Klicka på bilden för att komma till retinolserumet från Biotherm

Missa inte! Läs mer om alla favoriter inom retinol här!

Perfekt foundation, Ambient Soft Glow Foundation – Hourglass

Jakten på den perfekta foundationen är konstant och trots att det finns mängder av fantastiska varianter på marknaden (se bara på alla vinnare i ELLEs bäst i test) blir jag alltid lika glad när en ny favorit dyker upp. Ambient Soft Glow Foundation trollar med stora porer som ingen annan och suddar bort alla spår av sommarens slarv med hudvården. Huden får också lätt lyster och vård tack vare antioxidanter, vitamin E och vitt te-extrakt.

Annons

Ambient Soft Glow Foundation dyker upp i dagarna och kommer att finnas här (reklamlänk).

foundation hourglass bästa
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av den nya foundationen från Hourglass.

Spännande parfym, Eau de Basilic Pourpre Eau De Cologne – Hermès

Fräsch och frisk men samtidigt mystisk och kryddig – så går det att beskriva Hermès superfina, nya cologne. Doften har, precis som namnet antyder, noter av basilika och bergamott och för absolut näsan till Italiens fantastiska doftrike.

Klicka här för att komma till doften från Hermès (reklamlänk).

Makeupremover, Eye and Lip Makeup Remover – Dior

Vattenfast mascara, long lasting lipstick, eller en avancerad ögonsminkning med glitterskugga – ingenting är för svårt för Diors nya Eye and Lip Makeup Remover. Två-fas-rengöringen fungerar likt en magnet, den drar åt sig all makeup och det tar bara några sekunder. Jag har problem med känsliga ögon och ett torrt ögonområde och många removers får det att svida ordentligt. Men den lyxiga (och tack och lov också dryga) varianten från Dior känns återfuktande och mjukgörande. En hit som jag använt varje dag sedan den nådde mitt badrum i början av sommaren.

Här kommer du till nyheten från Dior (reklamlänk).

makeup remonver dior nyhet
Klicka på bilden för att komma direkt till nyheten från Dior.

Läppstift, Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick – MAC

Ursnygga Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick från MAC är det perfekta läppstiftet med fin färgpalett där alla stift har otroliga pigment. Läppstiftet har en semimatt finish och en sammetslen konsistens som känns återfuktande och len. Jag älskar också att stiftet är litet och nätt, vilket gör att inte ens de allra mörkaste färgerna behöver vidare precision vid applicering.

Annons

Här hittar du alla nyanser av Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick (reklamlänk).

läppstift mac nyhet long lasting
Klicka på bilden för att komma direkt till läppstiften från MAC.

Återfuktande ansiktskräm för torr hud, Super Restorative Day Cream Very Dry Skin – Clarins

Clarins breddar sitt hudvårdssortiment och lanserar bland annat Super Restorative Day Cream Very Dry Skin. Och min torra hud tackar och tar emot! Krämen har en väldigt tjock och rik konsistens, men känns på något underligt sätt allt annat än fet på huden. Krämen är lätt ljusrosa och ger direkt en fin och . På några dagar har min hud gått från torr och tendens till stram till att bli mjuk, följsam och len med lyster.

Annons

Super Restorative Day Cream Very Dry Skin finns att läsa mer om här (reklamlänk).

dagkräm för torr hud clarins nyhet
Klicka på bilden för att komma till hudkrämen från Clarins.

Ljuvlig parfym, Flora Gorgeous Jasmine EdP – Gucci

Fräsh, frisk och alldeles fantastisk – det definierar nya Flora Gorgeous Jasmine EdP. Och med Miley Cyrus som ambassadör går det kanske inte att förvänta sig något annat! Parfymen förlänger sommarkänslorna och tillhör den blommiga doftfamiljen. Men trots att parfymen kryllar av blommande noter smyger det friska och nytvättade in.

Flora Gorgeous Jasmine EdP finns att köpa här (reklamlänk) och går också att bevaka här (reklamlänk).

Annons
gucci parfym nyhet
Klicka på bilden för att komma till parfymnyheten från Gucci.

Djupt återfuktande ansiktskräm, Nordic Hydra Moisture Balm – Lumene

Det kan ta emot att inse, men hösten är faktiskt här och det betyder också att temperaturen sakta men säkert kommer att sjunka och innan du hinner blinka så har höst- och vintermörkret tagit över. Temperaturskillnader är något min hud avskyr och jag vet att torra fläckar, rodnad och småplitor väntar om jag inte återfuktar ordentligt. Nordic Hydra Moisture Balm är tack och lov en återfuktande hjälte med otroligt rik konsistens. Än så länge får den verka som nattmask, men inom kort kommer den med alla säkerhet att bli en trogen kompis på dagen.

Annons

Klicka här för att läsa mer om innehållet och alla fina fördelar med krämen (reklamlänk).

Mjukgörande schampo och balsam, Signature The Smooth Duo – Björn Axén

Björn Axéns Signature-serie i sig är inte ny, men äntligen finns den mer lättillgänglig på till exempel Lyko. Signature The Smooth Duo är seriens mjukgörande schampo och balsam som snabbt blev storfavoriter i duschen. De smidiga (och snygga) förpackningarna levererar perfekt mängd produkt, vilket gör att inga droppar går till spillo. Håret får en glammig glans, känns luftigt och lyxig och håller sig också renare någon dag längre.

Annons

Klicka här för att komma till favoriterna från serien (reklamlänk).

schampo balsam björn axén
Klicka på bilden för att komma till duon från Björn Axén.

Snäll rengöring, White Tea Purifying Cleanser – Elizabeth Arden

Nyligen släppte Elizabeth Arden en helt ny hudvårdsserie som känns både modern, lyxig (men till otroligt pris) och rolig! Favoriten White Tea Purifying Cleanser är en krämig gelrengöring som effektivt städar huden från smuts, solskydd och makeup. Den har en mild doft, svider inte i ögonen och gör huden klar, len och mjuk.

Här hittar du ansiktsrengöringen (reklamlänk).

Spana in flera favoriter

Bäst i test: Årets bästa foundationBrand logo
Bäst i test: Årets bästa foundation

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons