Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Månadens bästa nyheter – 12 bästa produkterna i juni

23 jun, 2022 
bästa smink skönhet hudvård parfym juni
Somriga dofter, hudvård med fokus på glow och en saknad favorit som äntligen gjort comeback! ELLEs beautyexpert har testat månadens nyheter – här är 13 utvalda favoriter du inte får missa i sommar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Juni månad har inte ha bjudit på ett vidare sommarväder, men sommarvärmen har verkligen hittat in till skönhetshyllan! I juni ser vi nämligen härliga sommarparfymer som påminner om skärgårdsdrömmar och trädgårdar i blom, men också hur den naturliga lystern får full fokus både inom makeup och hudvård. Dessutom är en efterlängtad klassiker tillbaka (som får alla med mörka ringar under ögonen att jubla).

NYA SKÖNHETSPRODUKTER I juni 2022

ELLEs beautyexpert har testat sig igenom månadens nya produkter och listar de bästa beautynyheterna du inte får missa i juni! Här är favoriterna som räddar sommaren.

Läs mer: Missa inte sommaren stora beautytrender – ELLEs beautyexpert listar 7 enkla trender!

Otrolig setting spray, Ready, Set, Refresh Setting Spray – Idun Minerals

Är det något makeupen behöver sommartid, så är det en bra setting spray som håller sminket på plats genom soliga och svettiga dagar. Passande nog kom Idun Minerals otroliga Ready, Set, Refresh Setting Spray i mitten av månaden. Setting sprayen blurrar ojämnheter tack vare bland annat niacinamid, återfuktar och ger huden en lätt, daggig look.

Annons

Läs mer om Ready, Set, Refresh Setting Spray här (reklamlänk).

idun minerals setting spray nyhet bästa setting spray
Klicka på bilden för att komma till den magiska setting sprayen från Idun Minerals.

Klassisk concealer, Under Eye Brightening Corrector Concealer – Becca x Smashbox

Äntligen – Under Eye Brightening Corrector Concealer är tillbaka! Till mångas stora förtvivlan försvann concealern i samband med att Becca Cosmetics lades ner, men plötsligt kom Smashbox in som en riddare på en vit häst! Concealern suddar bort allt under ögonen: mörka ringar, puffighet och ojämnheter. Skönhetssömn på burk, minst sagt.

Annons

Här kan du köpa Under Eye Brightening Corrector Concealer (reklamlänk).

becca under eye concealer smashbox nyhet
Klicka på bilden för att komma direkt till concealern.

Lystergivande CC-cream, Oxygen-Glow CC Cream – Filorga

När jag först fick Oxygen-Glow CC Cream i min hand skrek jag av glädje inombords! För när Filorga kommer med nyheter, då vet man att det är bra! CC-creamen ger en lätt, lätt täckning (men kamouflerar ändå rodnad och ojämnheter), men desto mer glow. Huden blir minst sagt flawless!

Oxygen-Glow CC Cream hittar du här (reklamlänk).

Annons
filorga cc cream nyhet glow
Klicka på bilden för att komma till den nya CC-creamen från Filorga.

Läs mer! Årets bästa CC-cream – ELLEs stora bäst i test!

Primer för glow, Ginger Dewy Glowy Primer – MakeTheMake

Kombinationen mellan makeup och hudvård blir bara större och större och svenska MakeTheMake var tidiga på att hoppa på den härliga hybridtrenden. Den senaste nyheten Ginger Dewy Glowy Primer kan vara en av märkets bästa lansering hittills. Primer ger fantastiskt glow, men den pärlemorskimrande krämen känns också otroligt återfuktande hela dagen. Mums!

Annons

Här finns Ginger Dewy Glowy Primer att köpa (reklamlänk).

primer make the make glow primer nyhet
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten från MakeTheMake.

Primer med matt resultat, Silymarin Matte Primer – MakeTheMake

Föredrar du däremot en mer matt bas kan du andas ut! MakeTheMake kom i samma veva med en matt variant: Silymarin Matte Primer. Primern innehåller utjämnande niacinamid och silymarin som också hjälper till att reglera talgproduktionen (hejdå blank och fet panna!). Den tjockare geltexturen känns också härligt svalkande mot huden.

Läs mer om Silymarin Matte Primer här (reklamlänk).

Annons
primer make the make matt primer nyhet
Klicka på bilden för att komma till den matta primern från MakeTheMake.

Missa inte! Hitta din nya primerfavorit – ELLE listar vinnarna av bäst i test!

Återfuktande hårinpackning, LAGA Treatment – Björk

Snart väntar dopp i båda klor och saltvatten och det kan verkligen göra sitt med håret. Torra längder och slitna strån hör nästan sommaren till. Men med nya LAGA Treatment från Björk kan du skippa den torra känslan till barret. Den tjocka och djupt återfuktande hårinpackningen ger nämligen en härlig fuktboost till längderna! På köpet får du också snygg glans.

Annons

Björks LAGA Treatment finns att köpa här (reklamlänk).

hårinpackning fukt torrt hår nyhet björk
Klicka på bilden för att komma direkt till hårinpackningen från Björk.

Ta hand om håret i sommar – ELLEs beautyexpert har samlat de bästa tipsen för sommarhåret!

Otroligt solskydd, Sun Defence Face Cream Spf 50 – Lernberger Stafsing

Hårgudarna Lernberger Stafsing gick för några år sedan även in i hudvårdsbranschen – något som har tagits emot med stort jubel. Nu håller vi i applåderna för nya Sun Defence Face Cream Spf 50 som är en helt underbar solkräm för ansiktet som ger precis samma återfuktande känsla som en dagkräm. Solskyddsfaktorn som innehåller spf 50 med skydd mot både UVA- och UVB-strålar, har en härlig och lätt doft, innehåller fina ingredienser som hyaluronsyra, squalane och sheasmör. Har du något fetare hud kan den kännas lite tung, men för en torr till normal hud gör den magi.

Annons

Här kan du läsa mer om Sun Defence Face Cream Spf 50 (reklamlänk).

lernberger stafsing solskydd bästa nyhet spf
Klicka på bilden för att komma till det nya solskyddet från Lernberger Stafsing.

Väldoftande torrolja till huden, TouchFirmly Yours Dry Body Oil – Ole Henriksen

Ole Henriksen är tillbaka i kropssvårdskategorin med buller och bång! Tidigare i vår kom den otroliga body lotionen Touch BeamCream Smoothing Body Moisturizer (reklamlänk) som verkar återfuktande, utjämnande och lätt exfolierande. Nu har även Touch Firmly Yours Dry Body Oil gjort entré. Den lätta och snabbabsorberande torroljan har en fin doft, återfuktar magiskt – men känns tacksamt nog inte klibbig på kroppen. Inte ens en varmare sommardag. Supertips! Oljan fungerar utmärkt att applicera under din parfym för att layra din doft.

Annons

Här kan du läsa mer om innehållet i TouchFirmly Yours Dry Body Oil (reklamlänk).

ole henriksen body oil nyhet bästa
Klicka på bilden för att komma till den nya kroppsoljan från Ole Henriksen.

Sexig sommardoft, Persona Cologne Concentrée – Colekt

Persona Cologne Concentrée är egentligen ingen nyhet i sig, men det svenska dofthuset Colekt växer så det knakar och finns nu äntligen lättillgänglig på bland annat Nordiska Galleriet. Parfymen är den perfekta sommardoften som påminner om varma dagar vid klipporna i skärgården. Tänk dig akvatiska noterna från vattnet som slår mot klipporna som värmts upp i solen – exakt så härligt doftar parfymen på handlederna. Den eleganta unisex-doften blir bara bättre ju längre dagen går och passar ypperligt för sena sommarkvällar när den lite varmare koftan åker på.

Annons

Här hittar du Persona Cologne Concentrée (reklamlänk).

colekt parfym sommar
Klicka på bilden för att komma direkt till parfymen från svenska Colekt.

Fin ögonskuggspalett, Mauve Pressed Powder Palette – Kylie Cosmetics

Kylie Cosmetics har kommit med två härliga sommarpaletter för ögonen – en i rosa nyanser Mauve Pressed Powder Palette och en i mer jordnära toner Bronze Pressed Powder Palette. Den rosa paletten innehåller sju matta skuggor som har imponerande pigment och är enkla att arbeta med. Paletten innehåller också tre glittriga skuggor som är något svårare att applicera utan fall out, men pressas bäst på med fingrarna för att få ögonen att poppa snyggt.

Annons

Här finns Mauve Pressed Powder Palette att köpa i Sverige (reklamlänk).

kylie cosmetics sminkpalett ögonskugga bästa smink juni
Klicka på bilden för att komma till paletten från Kylie Cosmetics.

Serum för ojämnheter, Clarifying and Renewing Serum – Exuviance

Har du problem med små plitor på kinderna eller stora porer är nya Clarifying and Renewing Serum en produkt som kan passa dig som handen i handsken. Gelserumet, som innehåller niacinamid och lakritsrotextrakt fokuserar på att ge en jämnare hudton och minska synligheten av stora porer. Perfekt att använda för att punktbehandla ansiktet om du har olika problemområden i ansiktet. Tänk på att vara försiktig i solen om du använder serumet – och använd alltid solskyddsfaktor.

Annons

Läs mer om innehållet i Clarifying and Renewing Serum här (reklamlänk).

Ljuvlig sommarparfym, Magnolia Bliss EdP – Juliette has a gun

Plommon, bergamott och såklart magnolia – Juliett has a guns (som äntligen kommit till Sverige) nya doft Magnolia Bliss EdP är en blommig sommardröm som känns enkel, men ändå så elegant på huden. Komplimangerna trillar in när denna klär huden.

Här kan du bevaka Magnolia Bliss EdP (reklamlänk).

juliette has a gund parfym magnolia bliss
Klicka på bilden för att komma till den nya doften från Juliette has a gun.

SPANA IN FLERA FAVORITER

ELLE Talks – avsnitt 1Brand logo
ELLE Talks – avsnitt 1

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons