Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Månadens bästa beautynyheter – 12 fina köp i mars

25 mar, 2022 
månadens bästa nyheter produkter smink hudvård hår bästa bäst i test
Med våren inom räckhåll ser vi hur hyllorna börjar fyllas på med suveräna solskydd, ljuvliga pasteller och hårprodukter som följer vårens stora trender. ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har samlat de bästa lanseringarna i mars.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Två omtalade mascaror, en foundation som sitter perfekt hela dagen och den nya solskyddsfaktorn som återfuktar precis lika bra som en dagkräm. Det är bara några av månadens nya måsten i necessären.

Nya skönhetsprodukter i mars 2022

ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har testat sig igenom månadens nya produkter och listar de bästa beautynyheterna i mars! Här är favoriterna just nu:

Omtalad foundation, Light Reflecting Collection – Nars

NARS nya foundation blev snabbt en favorit på sociala medier och den virala foundationen här äntligen kommit till Sverige! Light Reflecting Collection appliceras allra bäst med fingrarna, men kan såklart appliceras med borste eller svamp. Konsistensen är ultralätt, ger medium täckning och ger ett otroligt glow. Framförallt sitter den perfekt hela dagen. Vi spår en framtid som en storsäljande klassiker.

Light Reflecting Collection finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk).

Annons

mascara för wow-fransar, Lash Clash Extreme Volume Mascara – YSL

Är du på jakt efter en mascara som har allt och lite till kommer du inte att bli besviken på Lash Clash Extreme Volume Mascara. Snygg svärta, fin separation som ger fjäderfransar och framförallt dramatisk volym – här är det more is more som gäller! Bli inte rädd när du ser den stora borsten, den är trots sin stora storlek otroligt enkel att applicera med och passar många fransar utan att kladda.

Annons

Köp Lash Clash Extreme Volume Mascara här (reklamlänk).

mascara nyhet ysl bästa mascara långa fransar volym
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Hårinpackning för glans till håret, Gemstone Ultra Shine Glossing Treatment – R+Co

Nya Gemstone Ultra Shine Glossing Treatment från R+Co är en otrolig hårmask som skapar spegelblank glans på bara fem minuter. Den tjocka och krämiga hårinpackningen är lätt pärlemorskimrande (bli inte rädd om inpackningen ser lila ut i håret – det är skimret som reflekterar) och djupt återfuktande! Dessutom väldigt dryg och ger ett resultat som håller länge.

Annons

Ultra Shine Glossing Treatment finns att läsa mer om här (reklamlänk).

Exfolieranede cleansing balm, Cleansing Balm – Maggie By Kakan

När Kakan Hermansson lanserade Maggie by Kakan blev många eld och lågor. Först kom en otrolig ansiktsolja med retinol och en nattmask som snabbt hamnade på topplistan. I mars lanserades också Cleansing Balm, ett exfolierande rengöringsbalm med AHA- och BHA-syra samt silicakorn som peelar snällt. Här är balmet som rengör på djupet utan att lämna huden stram och torr. Se upp – storstädning pågår!

Annons

Cleansing Balm kan du läsa mer om här (reklamlänk).

maggie by kakan cleansing balm bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Missa inte! ELLE testar cleansing balm – här är årets bäst i test

Prisvärt brynvax, Brow Lift Illusion Styling Wax – Depend

Brow Lift Illusion Styling Wax kom och Brow Lift Illusion Styling Wax gick. Det nya stylingvaxet för brynen sålde nämligen slut överallt, redan första veckan. Men misströsta ej! Påfyllning är på gång – och se till att bevaka varan redan nu. I den lilla och nätta burken gömmer sig nämligen ett brynvax som skapar de perfekta brynen som ligger på plats hela dagen. Den här prisvärda favoriten vill du inte missa!

Annons

Här kan du bevaka Brow Lift Illusion Styling Wax (reklamlänk).

depend brynvax bästa soap brows
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Kur för glans till håret, Oi Liquid Luster – Davines

Kärleken till Oi Liquid Luster är nästintill obeskrivlig. Mirakelkuren skapar snabbt och enkelt en glans som annars bara går att få hos frisör. Otrolig doft, resultat som håller och ett glansigt, mjukt och skinande resultat. Här är nya stapelvaran i hårgarderoben!

Davines nya Oi Liquid Luster kan du köpa här (reklamlänk).

davines glansprodukt glans till hår bästa
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Läs mer: Beautyexperten har testat hårprodukten som trollar fram magisk glans – så blev resultatet

Annons

Serum med vitamin C, Super C Serum – Verso

När Verso kommer med nyheter stannar hela beautyvärlden – och bara den senaste månaden har märket lanserat tre nya hudfavoriter. Nya Super C Serum med Tetrahexyldecyl Ascorbate (oljelöslig form av C-vitamin) är ett magnifikt krämserum som inte bara återfuktar otroligt, utan också ger en lätt lyster och långsiktigt jobbar för att ge en jämnare hudtyp och stärka huden.

Läs mer om Super C Serum (reklamlänk).

Prisvärd supermascara, 10 Sec High Impact Lift & Curl Mascara Black – IsaDora

IsaDora är mästare på att göra prisvärda mascaror och nya 10 Sec High Impact Lift & Curl Mascara Black är verkligen ingen besvikelse. Den snälla mascaraborsten omfamnar varje frans och ger ett fint resultat efter bara ett tunt lager. Volymen och böjen som mascaran ger är helt otroligt och dessutom får fransarna en fantastisk förlängning utan att tappa formen under dagen.

Annons

Här hittar du 10 Sec High Impact Lift & Curl Mascara Black (reklamlänk).

Återfuktande ansiktsrengöring, Water Drench Hyaluronic Cloud Makeup Removing Gel Cleanser – Peter Thomas Roth

Torr, känslig, mogen eller fet – oavsett hudtyp är Water Drench Hyaluronic Cloud Makeup Removing Gel Cleanser ett säkert kort som städar bort alla rester av makeup och smuts. Ansiktsrengöringen, som innehåller återfuktande hyaluronsyra, är en gelrengöring som blir till ett lätt, lätt skum när du jobbar in den i huden med vatten. När du tvättat färdigt känns huden mjuk, återfuktad, klar och såklart skinande ren. Extra härligt är att rengöringen är väldigt dryg – ett pump räcker till hela ansiktet.

Annons

Water Drench Hyaluronic Cloud Makeup Removing Gel Cleanser finns här (reklamlänk).

återfuktande ansiktsrengöring bästa bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Härlig parfym, Alive Intense EdP – Hugo Boss

Längtan efter vår och sommar är total men med nya Alive Intense EdP känns de varmare årstiderna redan här. Hugo Boss nya parfym har noter av söta hallon, något djupare vetiver och varm benzoin som påminner om vanilj. En perfekt parfym som känns både söt, lekfull, feminin och varm.

Alive Intense EdP kan du läsa mer om här (reklamlänk).

Annons
nyhet parfym vår bästa bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Återfuktande solskydd, Hydrating Sun Protection Spf 50 Face – Emma S

Efter många månader där den varma solen lyst med sin frånvaro ser vi äntligen ljuset i tunneln: våren! Nu är det dags att plocka fram solskyddet och då är nya Hydrating Sun Protection Spf 50 Face ett perfekt alternativ. I solskyddsfaktorn finns hyaluronsyra, squalan och vitamin E vilket gör den till en säker favorit om du vill ha en vårdande spf som återfuktar likt en dagkräm – utan att kännas kladdig och fet på ansiktet.

Annons

Hydrating Sun Protection Spf 50 Face finns här (reklamlänk).

solskyddsfaktor emma s bästa solskyddsfaktor ansiktet återfuktande
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Läs mer: Bäst i test! ELLE har samlat årets bästa solskydd

Återfuktande serum, Circular Hydration Serum – Dermalogica

Ge huden en riktigt fuktboost med Circular Hydration Serum från Dermalogica. Två droppar av serumet, som har en gelliknande konsistens, är som ett stort glas vatten vatten för huden. Törstsläckaren håller huden återfuktad hela dagen, gör huden mjuk och klar och har otroligt fin effekt på torrhetslinjer i pannan.

Annons

Circular Hydration Serum kan du läsa mer om här (reklamlänk).

Spana in flera favoriter

Här är vårens hårtrender 2022Brand logo
Här är vårens hårtrender 2022

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons