Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Månadens bästa beautynyheter – fina köp i januari

25 jan, 2022 
månadens nyheter smink hudvård hår januari 2022
ELLEs skönhetsexpert Veronica Henriksson listar månadens bästa beautyköp. Här är favoriterna i januari!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nytt år, ny beauty – och januari månad börjar riktigt starkt! Bland månadens nyheter hittar vi bland annat en prisvärd rengöring som enkelt och snabbt storstädar huden, en ljuvlig ansiktskräm som återfuktar torr vinterhud och en primer som garanterat kommer att bli en ny klassiker. För att inte tala om det magiska serumet som skapar WOW-effekt! Här är 12 nyheter inom skönhet som alla förtjänar en plats i necessären!

Nyheter inom skönhet januari 2022

ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har samlat de bästa beautynyheterna i januari. Här finns allt inom hår, hud, makeup och doft!

Återfuktande ansiktskräm, Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer – Ole Henriksen

En av vårens stora hudvårdstrender är full fokus på en stark hudbarriär och Ole Henriksens nya ansiktskräm Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer följer trenden till punkt och pricka! Den tjocka balmliknande krämen smälter som smör på huden, utan att kännas minsta kladdig eller fet. Åh, huden blir så underbart mjuk, len och följsam. Ceramider, peptider, hyaluronsyra... Ja, vintertorr hud är ett minne blott!

Annons

Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer finns att läsa mer om här (reklamlänk)!

ole henriksen ansiktskräm peptide nyhet
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Här kan du läsa mer om vårens stora hudvårdstrender 2022!

Serum med wow-effekt, The WOW Serum – Mantle

Mantles nya fenomenala serum The WOW Serum är lika härligt som namnet tyder. Det beiga, lätt skimrande serumet har en något tjockare konsistens och innehåller bland annat CBD, C-vitamin och hyaluronsyra. Mums! Resultatet blir glowig glass skin. Ja, det är nästan svårt att inte applicera mer och mer och mer.

Annons

The WOW Serum finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk).

serum mentle cbd the wow serum
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Mascara, Everyday Perfection Mascara – All I am beauty

Vill du ha fjäderlätta fransar med snygg separation och längd är nya Everyday Perfection Mascara från All I Am Beauty ett toppenalternativ! Den lätt böjda gummiborsten har relativt långa piggar som enkelt kammar igenom fransarna och skapar riktigt snygg separation. Trots flera lager klumpar in fransarna, utan får en riktigt snygg längd och lätt volym.

Annons

Everyday Perfection Mascara finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk).

all i am mascara nyhet
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Återfuktande foundation, Miracle Pure Foundation – Max Factor

Trenden där hudvård möter makeup blir bara större och större – och Max Factors nyhet Miracle Pure Foundation är ett typexempel på den perfekta hybriden. Foundationen, som innehåller bland annat hyaluronsyra och vitamin C, är tjock och krämig i konsistensen, men smälter ut likt en tunn dagkräm på ansiktet. Täcker rodnad, men låter ändå din textur i huden synas och trollar också fram ett fint glow. Helt perfekt – och dessutom ett riktigt prisvärd!

Annons

Miracle Pure Foundation finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk).

max factor hyaluronic foundation
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Vattenfast mascara, Lash Idôle Mascara Waterproof – Lancôme

Vinnaren av årets bästa mascara 2021 har fått en tålig lillasyster som står emot både regn, rusk och tårar. Lash Idôle Mascara Waterproof från Lancôme ger samma fantastiska volym och längd som orginalet – och håller ännu bättre under dagen. Mascaraperfektion!

Lash Idôle Mascara Waterproof finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk)!

Annons
lancome mascara lash idole vattenfast nyhet
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Här hittar du flera favoriter inom kategori vattenfast mascara!

Ansiktsrengöring, Brightening Enzyme Face Cleanser – Skin Treat

Ingen tackar nej till bra och plånboksvänlig hudvård och svenska Skin Treats nya Brightening Enzyme Face Cleanser är just det – både suverän för ansiktet och för plånboken. Krämrengöringen löddrar härligt och innehåller enzymer som samtidigt exfolierar.

Brightening Enzyme Face Cleanser hittar du här (reklamlänk).

Brightening Enzyme Face Cleanser skin treat ansiktsrengöring
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Utjämnande primer, Vanish Airbrush Primer – Hourglass

Här har vi den – årets bästa primerlansering (ja, jag vågar säga det redan nu). Hourglass har en primer sedan innan, Veil Mineral Primer, som är en av marknadens bästa men nya Vanish Airbrush Primer slår den med hästlängder. Varenda förstorad por suddas bort, huden känns sammetslen och får foundation att lägga sig magiskt. Som ett filter, på flaska. Full pott – här har vi en kommande klassiker!

Annons

Hourglass nya Vanish Airbrush Primer finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk).

hourglass primer airbrush primer
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Läs också: Vill du veta mer om hur du skapar det perfekta underlaget för din bas? ELLE listar årets bästa primers – här är alla favoriter.

Vacker ögonskuggspalett, Mini Biba Palette – Natasha Denona

Få gör ögonskuggor som Natasha Denona! Mini Biba Palette är inte heller någon besvikelse. Den lilla och nätta paletten består av fem fina och jordnära färger som går precis i vårens tecken. Skuggorna har fantastiska pigment, är lätta att jobba med och har en krämigare textur. Dessutom är ögonlock i brunare nyanser en av vårens hetaste beautytrender.

Annons

Mini Biba Palette hittar du här (reklamlänk).

natasha denona ögonskuggspalett
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Missa inte! Vårens makeuptrender 2022 – här är sminkningarna som gäller.

Ögonkräm mot svullnad under ögonen, Awaken Peptide Eye Gel – Dermalogica

I vår är det ögonen som får full fokus – i alla fall om vi ska följa kommande lanseringar! Nyheten Awaken Peptide Eye Gel är en härlig ögonkräm med svalkande gelkonsistens som gör påsar under ögonen till ett minne blott. Ja, ögonkrämen kickstartar morgonen på samma sätt som den första koppen kaffe – och passande nog är koffein även en av ingredienserna (som jobbar på att dämpa svullnad), tillsammans med rosmarinextrakt vars fokus är att lugna och minska svullnad och jojoba som återfuktar och stärker huden.

Annons

Här kan du läsa mer om Awaken Peptide Eye Gel (reklamlänk).

dermalogica ögongel peptide nyhet
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Spännande parfym, Black Opium Illicit Green EdP – YSL

Senaste tillskottet i Black Opium-familjen är Black Opium Illicit Green. En parfym som har den perfekta blandningen mellan kryddig och varm och lekfull och spännande. Precis som de andra Black Opium-dofterna finns kaffe med i noterna, men nu även mandarin och fikon. En doft som går hem dag som sen kväll.

Här kan du läsa mer om Black Opium Illicit Green (reklamlänk).

Annons
ysl black opium illiac green nyhet
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Återfuktande nattmask, Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask with 10.5% Squalane – Kiehl's

Nattmasken med kanske världens längsta namn är en riktig dröm om du har problem med vintertorr hud och yttorra kinder. Nattmask kan vara en av beautyvärldens bästa uppfinningar och nya Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask with 10.5% Squalane kvalar direkt in på topplistan bland återfuktande favoriter som gör jobbet medan du sover. Den (väldigt) tjocka krämen känns nästan som hårt margarin i burken, men på huden smälter den ut och omfamnar huden lika härligt som ett varmt och gosigt duntäcke. Inget för den med fet hud, men helt perfekt om du har torr eller känslig hud. Morgonen efter är huden mjuk och röda torrhetsfläckar helt borta. Och du, missa för guds skull inte att smöra händer och läppar när du ändå håller på.

Annons

Här kan du läsa mer om alla fina fördelar med Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask with 10.5% Squalane (reklamlänk).

Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask with 10.5% Squalane kiehls nattmask
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Silverbalsam, Color Complete Blonde Perfection Purple Conditioner – Moroccanoil

Att hitta ett bra silverbalsam är svårt! Ofta är silverschampot otroligt pigmenterat (och kan också vara väldigt uttorkande) medan silverschampot bara har en gnutta violetta pigment och återfuktar sådär. Nya Color Complete Blonde Perfection Purple Conditioner är däremot ett perfekt exemplar på vad ett silverbalsam ska göra! Balsamet har starka violetta pigment som förstärker effekten av silverschampot, återfuktar ordentligt och ger även fin glans.

Annons

Color Complete Blonde Perfection Purple Conditioner hittar du här (reklamlänk)!

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Kakan Hermansson om sina beautyrutinerBrand logo
Kakan Hermansson om sina beautyrutiner

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons