Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Superprodukten som trollar fram hållbar glans till håret – på några sekunder

28 aug, 2022 
glansigt hår snabbt bästa produkt för glansiga längder
Glansigt hår har aldrig varit trendigare – och nu går det dessutom enklare än någonsin att få fram de skinande längderna! ELLEs beautyexpert har testat den spännande nyheten som lovar läcker lyster – utan lång verkningstid. Så här blev resultatet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Håret har aldrig tidigare fått sådan fokus som nu! Många är vi som längtar efter en riktig hårförvandling, ett hälsosamt hår och längder som skiner. Och ska vi följa trenden Liquid Hair ska håret vara så blankt att det går att spegla sig i!

Nu finns den nya mirakelprodukten som gör det möjligt att lyckas med glansen – på bara några sekunder. Här är allt du behöver veta om nyheten!

glansigt hår snabbt bästa produkter
Antonio Grimaldi Haute Couture 22.

Hur får man glans till håret?

ELLEs Beautyexpert Veronica Henriksson har testat nyheten som lovar glans, glans och mera glans!

Annons

"Jag testar i snitt ungefär en ny skönhetsprodukt – varje dag. Det är allt från den senaste makeupen till säsongens trendigaste nagellack. Och majoriteten av de senaste nyheterna som trillat in på hemmakontoret, är hårvård. Det råder ingen tvekan om att håret står i fokus just nu – och jag älskar det!

Vi ser produkter för hårbotten, stylingprodukter i massor och nya värmeverktyg som skapar den perfekta volymen (håll ut, snart kommer ett värmeverktyg du absolut inte får missa!). Men den stora hårtrenden just nu stavas glans och längtan efter ett välmående och skinande hår är total! Därför känns lanseringen av Davines nya Oi Liquid Luster mer passande än någonsin.

davines glansprodukt liquid luster
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Oi Liquid Luster är en genialisk produkt som lovar "extrem lyster och glans till håret". Låter härligt, eller hur? Men glansprodukter i denna form har vi sett förut. Du minns kanske hur omtalad Elvital Dream Length Wonder Water (reklamlänk) var för något år sedan? Den nya glansprodukten används efter schamponering, men innan balsam. Håret ska vara handdukstorkat och du delar upp längderna i två sektioner (fler om du har tjockare hår) applicerar vätskan på längderna och masserar sedan längderna tills du får ett lätt lödder.

Annons

Det första som slår mig när jag använder produkten är doften. Hela Oi-serien har en förtrollande doft (om någon bara kunde göra den till en parfym...) och den nya glansprodukten är ingen undantag. Trots den vattenliknande konsistensen är produkten lätt att applicera och till mitt halvlånga hår krävs cirka 20 milliliter, vilket gör att jag har ungefär 15 användningar att se fram emot.

Efter att jag tvättat håret, där vätskan använts mellan schampo och balsam, borstar jag håret och möts redan här av den andra härliga överraskningen. Borsten glider så enkelt genom längderna! Efter det är det dags att föna håret och det är här den riktiga magin sker.

glansigt hår produkt bästa tips
ELLEs Beautyexpert Veronicas hår efter en användning!

De fina lovorden stämmer faktiskt! Håret får en otrolig glans (det tackar vi roucouolja för), håret känns klart och mina ljusa slingor framhävs snyggt. Nästan som att jag har fått en lystergivande toning! Håret är också betydligt mindre frissigt (alphahydroxisyra ser till att stänga hårets fjällskikt) och känns också luftigt och lätt – och blir enkelt att styla! Den glansiga effekten håller lika fint till nästa tvätt. Efter första användningen ser jag fram emot nästa tvätt – och blir lika imponerad igen. Här har vi en ny stapelvara i min hårgarderob."

Annons

Oi Liquid Luster rekommenderas att användas tillsammans med schampot och balsamet i samma serie, men kan såklart användas med andra produkter och märken.

Här kan du läsa mer om och köpa produkten (reklamlänk).

Vill du testa vätskan tillsammans med det tillhörande schampot kan du köpa paketet här – nu får du också en kroppsskrubb på köpet (reklamlänk).

davines oil schampo liquid glans
Klicka på bilden för att komma direkt till paketet.

Glansvatten – produkterna som ger glansigt hår snabbt och enkelt

Glansiga längder, mindre friss och mjuka strån – glansvatten är hårkategorins nya snackis. Här är favoriterna du inte får missa!

Annons

Glansvatten för håret, Chroma AbsoluSoin Acide Chroma Gloss – Kérastase

Chroma AbsoluSoin Acide Chroma Gloss är ett härligt doftande glansvatten som appliceras efter att håret tvättats och sköljs sedan ut. Skinande längder som på beställning!

Här hittar du Chroma AbsoluSoin Acide Chroma Gloss (reklamlänk).

glansvatten hår glansigt hår
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Snabb glansbehandling för håret, Total Results High Amplify Shine Rinse Lamellar Treatment – Matrix

På åtta sekunder har håret gått från glåmigt och tråkigt till glansigt och glammigt med Matrix Total Results High Amplify Shine Rinse Lamellar Treatment. Håret blir också mjukt och frissfritt! En superhit i hårgarderoben.

Annons

Här kan du läsa mer om produkten (reklamlänk).

glansvatten hår glansigt hår tips
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Omtalat glansvatten, Elvital Dream Length Wonder Water – L'Oréal Paris

Produkten som fick alla att fatta intresse för glansvatten var såklart Elvital Dream Length Wonder Water från L'Oréal Paris! Den omtalade snackisen blev snabbt viral på TikTok och ger snabb och fin effekt på håret.

Här hittar du budgetkapet Elvital Dream Length Wonder Water (reklamlänk).

elvital glansvatten hår
Klicka på bilden för att komma direkt till den omtalade favoriten från L'Oréal Paris.

Foto: Imaxtree

Här är vårens hårtrender 2022Brand logo
Här är vårens hårtrender 2022

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons