Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Kakan Hermansson lanserar eget hudvårdsmärke: "Maggie är min hudvårdsdröm!"

07 feb, 2022 
kakan hermansson hudvård hudvårdsmärke Maggie by Kakan
ELLEs ständiga kreatör, inspiratör, aktivist och hudvårdsnörd, Kakan Hermansson, lanserar ett eget hudvårdsmärke. "Maggie by Kakan är min alldeles egna hudvårdsdröm!". Här är allt om produkterna!
Annons
Kakan Hermansson om sina beautyrutinerBrand logo
Kakan Hermansson om sina beautyrutiner

Att Kakan Hermansson har haft detta drömprojekt inom hudvård på gång ett par år har vi på ELLE vetat om en tid och varit MER än nyfikna.

Men det var först i dagarna som vår alldeles egna hudvårdspecialist Kakan Hermansson avslöjade de första produkterna från hennes hudvårdsmärke Maggie by Kakan.

kakan hermansson hudvårdsmärke
Maggie är mitt drömprojekt!"

– Maggie by Kakan är min dröm- och hudvårdsvision, en vision jag fantiserat om i många år. Det började med ett vansinnigt beautyintresse under tonåren, tog mig vidare till en punkig 20-årsålder med endast solskydd som hudvårdsintresse. Till att de senaste åren bloggat om hudvård där kommunikationen med mina läsare är min främsta syssla, berättar Kakan.

Annons
maggie by kakan produkter
Syror och retinol i Kakans egna hudvårdsmärke. Stillebenarrangemang: Gustav Broström.

Kakan Hermanssons hudvård – allt du behöver veta

Maggie By Kakan är inte oväntat, då Kakan är känd för sitt djupa intresse i syror och aktiva ingredienser, hudvårdsprodukter med aktiva ingredienser och resultatinriktade syror.

– Namnet Maggie kommer från att jag alltid älskat namnet, en av mina nära vänners dotter heter Maggie. Och det är ett namn jag tror många kan relatera till och tycka om!, berättar Kakan.

kakan hermansson hudvård produkter 2022
"Maggie by Kakan är mitt alldeles egna kemilabb."

– Varje produkt är maxad med ingredienser som återfuktar, exfolierar huden. Om du precis som mig och många av mina läsare älskar syror och aktiva ingredienser så kommer du älska mitt privata kemilabb som Maggie är, säger Kakan.

Annons

Maggie by Kakan – då lanseras hudvårdprodukerna

Maggie by Kakan produkter
Mask, olja och rengöring i Kakans beautylinje. Stillebenarrangemang: Gustav Broström.

Hudvårdskollektionen består till en början av tre produkter. Men ytterligare tre är på gång och kommer att lanseras under våren. Nu finns de första produkterna att köpa på bland annat Lyko (reklamlänk)!

Maggie by kakan – Cleansing balm

maggie by kakan cleansing balm kakan hermansson
Maggie By Kakan Cleansing balm. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Cleansing balm är som Kakan själv beskriver det "Ett rengöringsbalm som tar bort all makeup och aldrig lämnar huden torr eller stram. Min drömprodukt jag längtat efter att få göra i säkert 10 år!".

Annons

Små peelande silicakorn och vegetabiliska oljor från bland annat solros- oliv- och rapsolja, tillsammans med en mild dos AHA och BHA för exfoliernade effekt. Smälter som en dröm mot huden, tar bort smuts och lämnar huden härligt mjuk. Rengöringsbalmet kan också användas som ansiktsmask! Här hittar du produkten (reklamlänk).

MAGGIE BY KAKAN – Face oil retinol + Vitamin E

maggie by kakan retinol oil kakan hermansson
Maggie by Kakan Face oil. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Face oil är en maffig olja med bland annat jojoba- och solrosolja, tillsammans med retinoid, retinolderivat, för att motverka och reducera pigmentering och ojämn hudton. Ansiktsoljan sjunker in imponerande snabbt och morgonen efter är huden härligt mjuk.

Annons

"Glöm inte att använda solskydd när du använder denna!", hälsar Kakan.

MAGGIE BY KAKAN – Night mask med BHA+ AHA

maggie by kakan night mask kakan hermansson
Maggie by Kakan Night mask. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Night mask är en exfolierande nattmask med tre olika syror i sann Kakan-anda. BHA, AHA och granatäppleenzym som löser upp tilltäppta porer. Men även hyaluronsyra och sockerkomplex som plumpar huden med fukt. Har du väldigt känslig hud kan masken användas som en snabbmask i tio minuter, men har du normal, fet eller kombinerad hud gör masken magi under natten. Direkt vid applicering kittlar huden lätt, men den pirrande känslan lägger sig snabbt. Och efter en natt har knott på kinder minskat markant, stora porer är betydligt mindre synliga och huden är otroligt mjuk. Vi spår en framtida storsäljare!

Maggie by Kakan lanseras inom kort på Lyko (reklamlänk), Wakakuu (reklamlänk) och egna sidan Maggie by Kakan.

Porträttbilder foto: Cornelia Wahlberg. Stillebenfotograf : Emma Grann

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons