Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Månadens bästa beautynyheter – 15 fina köp i februari

25 feb, 2022 
nyheter makeup hudvård februari
En superduo som ger både fukt och megaglans till håret, en uppdaterad favoritfoundation – och mascaran med extra allt! ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har samlat några av månadens bästa beautylanseringar inom hår, makeup, hud och doft. Här är hela listan!
Annons

Varje månad fylls onlineshopparna och butikshyllorna på med spännande beautynyheter – och februari månad är inget undantag! Ser vi på månadens lanseringar får ögonen full fokus både inom makeup och hudvård, basmakeupen är mer återfuktande än någonsin och längtan efter brunbrända ben är total. Och med våren inom räckhåll ser vi också hur pasteller gör entré.

Nya skönhetsprodukter i februari 2022

ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har testat sig igenom månadens nya produkter och listar de bästa beautynyheterna i februari! Här är favoriterna just nu:

Återfuktande foundation, Flawless Satin Moisture Foundation – Sensai

Den tidigare favoriten Flawless Satin Foundation har uppdaterats och blivit ännu bättre. Nya Flawless Satin Moisture Foundation är den perfekta produkten om du vill ha en snygg, lätt glowig bas och samtidigt ha en återfuktad bas hela dagen. Ger perfekt täckning, är otroligt dryg och smälter in helt fantastiskt.

Annons
bästa foundation nyhet sensai flawless satin moisture foundation
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Brun utan sol med perfekt resultat, Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse – St. Tropez

Längtan efter brunbrända ben har aldrig varit större och med St. Tropez Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse är det inom räckhåll. Efter ett samarbete med supermodellen Ashley Graham under 2021 blev BUSen en sådan succé att mästarna inom brun utan sol valde att göra produkten till en ordinarie produkt, men med något uppdaterat innehåll. En lätt och ljuvlig mousse som sprider sig enkelt och snabbt över huden. Det går inte att misslyckas och resultatet är otroligt naturligt.

Annons

St Tropez kom under februari månad med sex (!) härliga brun uta sol-nyheter. Här hittar du alla produkter (reklamlänk)!

brun utan sol st tropez nyhet mousse
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Uppdaterad storsäljare, Time-Filler 5 XP Gel Cream – Filorga

Filorgas bästsäljare Time Filler har fått en härlig uppdatering och fokuserar nu på att korrigera fem typer av rynkor! Time-Filler 5 XP Gel Cream är främst anpassad till den som vill jobba "anti-age", men passar såklart alla åldrar och alla hudtyper. I den tjocka och ordentligt återfuktande krämen finns bland tripeptid och hyaluronsyra. Det är fascinerande hur snabbt ansiktskrämen ger effekt! Huden känns direkt plumpad, mjuk och följsam och effekten håller hela dagen. Torrhetslinjer är ett minne blott och huden känns också klarare och mer jämn.

Annons
filorga kräm hudvård Time-Filler 5 XP Gel Cream
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Exklusiv doft, Privé Magenta Tanzanite EdP – Giorgio Armani

Giorgio Armanis exklusive Privé-dofter sviker aldrig och nya Privé Magenta Tanzanite EdP är möjligtvis en av vårens bästa doftlanseringar. Parfymen, som beskrivs som "en hyllning till Afrikas spektakulära färger" är en varm och orientalisk doft med noter av kaffebönor, myrra, vanilj och kanel. Definitionen av en varm, lång och härlig kram! Men bland noterna finns också ingefära och bergamott för att ge fräschör till doften.

Annons
giorgio armani prive nyhet doft parfym
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Schampo och balsam för glans, Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect Fondant Cica Chroma – Kérastase

En av vårens stora hårtrender är liquid hair, en trend där fokus är att maxa hårets glans. Och med nya Chroma Absolu Bain Chroma Respect och Fondant Cica Chroma strålar håret som aldrig förr! Här är en ljuvlig duo som ger fukt, skydd och otrolig glans. Det ljusrosa, nästan pärlemorskimrande schampot löddrar fantastiskt och är otroligt drygt. Balsamet Fondant Cica Chroma trollar bort minsta tillstymmelse till friss och gör håret slätt och skinande. Produkterna innehåller aminosyra och centella asiatica, mer känt som cica, som stärker och skyddar håret. En otrolig investering för håret.

Annons

Osynligt plåster för finnar, Cloud Patch – Common Clouds

Pugh Rogefeldt sjöng låten Små lätta moln redan år 1969, men nya Cloud Patch är den nya definitionen av små och lätta moln. Skandinaviens första aknepositiva märke Common Clouds lanserade i början av februari små akneplåster som på bara några timmar reducerar finnar och rodnad kring blemmorna. De osynliga molnen som är framtagna i Korea, är gjorda av ultratunn hydrokolloid (ett material som som absorberar och binder vätska) och innehåller även tre olika varianter av cica.

Annons
finnplåster bästa nyhet bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Återfuktande läppbalsam, Phyto-Rouge Shine – Sisley

Läckra läppbalsam blev genast betydligt lyxigare! Sisleys nya Phyto-Rouge Shine är en vårdande hybrid mellan läppstift, läppbalsam och läppglans – det bästa från alla världar vill säga. Läpparna får fin glans, blir härligt återfuktade och håller sig mjuka länge. Ett måste i varje väska! Superplus är att de pigmenterade läppbalsamen finns i 12 fina färger.

Annons
sisley läppbalsam nyhet bästa färgade läppbalsam
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Ögonkräm mot mörka ringar, Total Eye Revive – Clarins

Ser vi på vårens stora hudvårdstrender ser vi också att ögonområdet får full fokus. Och Clarins nya och skönt svalkande ögonkräm Total Eye Revive följer trenden till punkt och pricka! Ögonkrämen som har en gelkonsistens fokuserar på att dämpa svullnad och reducera mörka ringar. Och den ljusrosa och lätt pärlemorskimrande krämen ger direkt ett lyft. Krämen sjunker in direkt och lämnar en återfuktande känsla som håller länge.

Annons

Hudvårdande concealer, Vitamin B Covering Concealer – Make The Make

Precis i samma spår som Clarins nya ögonkräm lanserar också Make The Make Vitamin B Covering Concealer. En concealer som är till för att täcka mörka ringar, men samtidigt vårda huden under ögonen. Den krämiga concealern är helt perfekt om du har problem med torr hud eller fina linjer, eftersom att den innehåller bland annat cica och panthenol som återfuktar och lugnar. Concealern fastnar inte i linjer, känns inte kakig och ger en medium täckning.

Annons
hudvårdande concealer bäst i hest concealer torr hud
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Fantastisk volymmascara, Mascara Astronomical – Byredo

Svenska Byredo fortsätter att utöka mascarasortimentet och lanserade i slutet av februari nya Mascara Astronomical, en mascara som fokuserar på att förlänga fransarna och ge vacker volym. Mascaran har en mjuk och följsam gummiborste som följer fransarna fint och direkt ger en snygg längd. Efter några drag med borsten får också frallorna en snygg böj som håller felfritt hela dagen!

Annons
byredo mascara nyhet bästa
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Djupt återfuktande essence, Supremÿa Anti-Aging Skin Care Lotion – Sisley

Har du inte en essence i din rutin är det dags nu! En essence fokuserar på att ge fukt, men hjälper också efterkommande serum och kräm att nå maximal effekt. Sisleys nya Supremÿa Anti-Aging Skin Care Lotion är en tjockare essence och en silkeslen dröm som så snällt, så snällt fyller huden med fukt! Essencen marknadsförs för mogen hud, men passar alla hudtyper – oavsett ålder!

Annons

Vårande läppolja, Lip Comfort Oil – Clarins

Vem trodde att läppolja à la Lancômes Juicy Tubes skulle komma tillbaka och bli den nya it-produkter i necessären? Nya tidens läppoljor är däremot inte lika kladdiga som de som regerade mästaren på 90- och 00-talet. Clarins uppdaterade Lip Comfort Oil är till exempel en djupt återfuktande läppolja som ger fin glans och lätt färg (och såklart maxad vård), men utan att kännas minsta kladdig. Perfekt att ha ensam på läppen, eller som topper över läppstift.

Annons
clarins läppolja bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Pastellfärgade nagellack, Nagellack Spring Collection – H&M

Våren har nått H&M Beauty och säsongens supersnygga nagellack får oss äntligen att se hopp om att varmare tider är på väg. I vårens nagelkollektion finns dova pasteller, poppig gul och trendig militärgrön.

Mascara för fylliga fransar, Macstack Micro Mascara Black Stack – MAC

MACs nya supermascara Macstack Micro Mascara Black Stack är den perfekta mascaran för dig som vill att fransarna ska synas – ordentligt! Mascaran har en konformad gummiborste med små piggar som inte sitter lika tätt som "traditionella" borstar. Bara genom ett svep har fransarna fått ordentlig svärta och en otrolig fyllighet. Några svep till så har även volymen höjts ordentligt!

mascara mac nyhet fylliga fransar
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Härlig doft, The Scent Le Parfum – Hugo Boss

Kryddig och djup – utan att kännas tung. I nya The Scent Le Parfum från Hugo Boss finns den perfekta blandningen mellan blom- och tränoter, vilket skapar en sensuell parfym med power. Bland doftnoterna hittar vi rosépeppar, apelsinblomma och vetiver.

Annons
hugo boss parfym bästa nyhet 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Här är vårens hårtrender 2022Brand logo
Här är vårens hårtrender 2022

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons