Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Månadens beautynyheter – 11 bästa produkterna i april

22 apr, 2022 
nyheter skönhet beauty bästa produkter april vår lansering
Nya tidens värmeverktyg och ett efterlängtat solskydd som återfuktar otroligt. Missa inte ELLEs beautyexpert Veronica Henrikssons måsten från april. Här är alla favoriter – från budget till lyx.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Äntligen har vårsolen tittat fram på riktigt – det märks också på beautyhyllan! Nya ultralätta solskydd, brun utan sol som ger gyllene hud och parfymer som doftar ikapp med blommorna som precis slagit ut. Och såklart makeupen som går helt i linje med vårens glansiga trender.

Nya skönhetsprodukter i april 2022

ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har testat sig igenom månadens nya produkter och listar de bästa beautynyheterna i mars! Här är favoriterna just nu:

Superlätt solskydd, Hyal Reyouth Moist Sun spf 50 – Dr. Ceuracle

Äntligen! I veckor har det tisslats och tasslats om att Dr. Ceuracle släpper en otrolig nyhet – och äntligen kom Hyal Reyouth Moist Sun Spf 50! Det ljuvliga solskyddet har en ultralätt konsistens och sjunker in på några sekunder, utan att lämna varken en kladdig känsla eller en vit hinna. Här pratar vi fukt, lyster och såklart ett solsäkert skydd. Jag är kär!

Hyal Reyouth Moist Sun Spf 50 finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk) och här (reklamlänk). Men skynda – solskyddet har redan sålt slut en gång!

Annons
solskydd dr ceuracle lätt solskydd bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Doftfri brun utan sol, Body Self Tan Bronzing Mousse – Estelle & Thild

Brun utan sol-säsongen är här och snart även klänningpremiären! Med svenska Estelle & Thilds nya Body Self Tan Bronzing Mousse kan du preppa huden med gyllene färg. Den vita, lätta moussen sprider sig lätt mot huden, är helt doftfri, ger ett jämnt och naturligt resultat – och är dessutom både ekologisk och vegansk.

Body Self Tan Bronzing Mousse kan du läsa mer om här (reklamlänk).

vegansk brun utan sol bästa bäst i test nyhet
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Återfuktande nattkräm, Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream Night – Kiehl's

Huden svävar verkligen på moln med nya Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream Night! Äntligen lanserar Kiehl's sin första nattkräm – och gör det verkligen med bravur. Den lavendeldoftande nattkrämen återfuktar otroligt och plumpar huden med fukt och fett (den perfekta kombon). Ett nytt måste, helt klart!

Annons

Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream Night finns att köpa här (reklamlänk).

nattkräm kiehls bästa nyhet april
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Återfuktande rengöringsbalm, Clean it Zero Cleansing Balm Nourishing – Banila Co

Väl inne på återfuktande hudvård får du såklart inte missa att koreanska Banila Co äntligen kommit till Sverige. Klassikern Clean it Zero Cleansing Balm Nourishing är ett cleansingbalm som storstädar huden, men samtidigt återfuktar på djupet. Och dessutom är priset väldigt plånboksvänligt. Beautyhjärtat klappar hårt för denna juvel!

Clean it Zero Cleansing Balm Nourishing finns här i Sverige (reklamlänk).

Annons

Missa inte! Årets bästa cleansing balm – ELLE har samlat alla favoriter.

Vårig parfym, Girl Of Now Lovely EdP – Elie Saab

Det är dags att dofta ikapp med alla blommor som sakta men säkert slår ut och då är Elie Saabs nya Girl Of Now Lovely EdP doften som gör jobbet. Lätt, modern, kvinnlig och samtidigt sprudlande och elegant. Med tonkaböna och hudnära cashmeran i basen, tillsammans med ros i hjärtat och päron och mandarin i toppen får du den perfekta vår- och sommardoften.

Annons

Läs mer om Girl Of Now Lovely (reklamlänk).

Lyxigt läppglans, Phantom Volumizing Glossy Balm – Hourglass

Hourglass sviker sällan när det kommer till makeup och nya 3-i-1-produkten Phantom Volumizing Glossy Balm kvalar direkt in på topplistan bland vårens bästa makeupmåste i necessären. Här har du ett återfuktande och vårdande läppglans som samtidigt har fina pigment och fantastisk glans!

Se alla färger av Phantom Volumizing Glossy Balm här (reklamlänk).

läppglans nyhet återfuktande läpbalsam bästa
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Ljuvlig ansiktskräm, Age Reverse + Rebuild-5 Cream – Exuviance

En av vårens stora hudvårdstrender är att full fokus ligger på att stärka hudbarriären och med Exuvaince nya Age Reverse + Rebuild-5 Cream gör du just det! I burken gömmer sig en mjuk och fluffig kräm med innehåll av bland annat hyaluronsyra, peptider, PHA- och AHA-syra, samt antioxidanten Vitamin E.

Annons

Age Reverse + Rebuild-5 Cream finns att köpa här (reklamlänk).

återfuktande ansiktskröm anti age torr hud nyhet exuviance
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Genialisk värmeborste, 9000 Cordless Hot Brush – BaByliss

9000 Cordless Hot Brush är i en klass för sig! Den sladdlösa värmeborsten har en batteritid på 40 minuter, glider lätt genom håret och skapar verkligen det perfekta svallet – utan minsta trassel. Värmeborsten har tre värmeinställningar och känns verkligen stabil i handen. Produkter som underlättar vardagen är alltid ett bra köp!

9000 Cordless Hot Brush hittar du här (reklamlänk).

Annons
trådlös värmeborste bäst i test bästa nyhet hår
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Läs mer! Missa inte ELLEs stora bäst i test med varmlufts- och värmeborstar.

Ansiktsrengöring, On/off Foaming Cleanser – Dior

Från mjuk och krämig till lätt och löddrande mjölk. On/off Foaming Cleanser gör verkligen rengöringsrutinen till en lyxig upplevelse! Det fina med rengöringen är att den både tvättar bort smink otroligt och samtidigt gör huden härligt återfuktad. Den är något dyr, men tack och lov också väldigt dryg!

Här hittar du On/off (reklamlänk)Foaming Cleanser (reklamlänk).

rengöring hudvård bästa nyhet april on off mousse
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Primer, Matte Attack Primer – Lh Cosmetics

Har du en fetare hud eller problem med oönskad glans under dagen kommer nya Matte Attack Primer garanterat att bli en favorit! Förutom att hålla sminket på plats hela dagen, skapar primern en snygg airbrushed finish på huden. Stora porer är ett minne blott och blank panna likaså!

Annons

Matte Attack Primer kan du läsa mer om här (reklamlänk).

matt primer bästa nyhet lh cosmetics
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Suveränt solskydd för ansiktet, Superdefense City Block SPF 50 Daily Energy + Face Protector – Cliniqe

Föredrar du solskydd som varken känns eller syns ska du spana in Superdefense City Block SPF 50 Daily Energy + Face Protector. Det doftfria solskyddet är lätt aprikosfärgat, men syns inte på huden. Solskyddsfaktorn återfuktar också med bravur och går att använda istället för dagkräm om du inte har väldigt torr hud.

Superdefense City Block SPF 50 Daily Energy + Face Protector finns här (reklamlänk).

Annons

SPANA IN FLERA FAVORITER

ELLE Talks – avsnitt 1Brand logo
ELLE Talks – avsnitt 1

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons