Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Black honey lipstick från Clinique finns nu att få tag på i Sverige

14 okt, 2022 
black honey lisptick clinique sverige recension
I månader har vi längtat efter den omtalade TikTok-favoriten Black Honey Almost Lipstick från Clinique – och nu är den äntligen här! ELLEs beautyredaktör har testat produkten. Här är allt du behöver veta!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Med närmare 70 miljoner visningar på TikTok är Black Honey Almost Lipstick från Clinique minst sagt produkten på allas läppar! Och efter månader av väntan finns den äntligen nu att få tag på i Sverige. ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har såklart testat den virala snackisen – och föll pladask!

Virala TikTok-produkten från Clinique

@alysialoo

#CliniquePartner This color AND the feel🥹❤️ Run before they sell out again😭 @Clinique #CliniqueBlackHoney #51Anniversary #NationalLipstickDay

♬ original sound - alysialoo

Om du trodde att du redan hade hittat ditt perfekta läppstift, är det dags att tänka om. För kanske är det magin som skapas när det nästan svarta läppstiftet förvandlas till en skir, perfekt färg eller så är det just det faktum att produkten klär alla läppar och trollar fram den ultimata "my lips but better"-looken. Oavsett kan vi konstatera att Black Honey Almost Lipstick är något utöver det vanliga!

Men trots det senaste årets otroliga spridning på TikTok är produkten allt annat än ny. Faktum är att den funnit med sedan – håll i dig – 1971! Men trots 50 år på hyllan har marknadsföringen alltid varit densamma: den perfekta produkten som framhäver allas läppfärg oavsett hudton.

Annons
@jaclynforbes

#stitch with @atjanaalina ok so i tried the viral @clinique black honey lipstick.... what do you think? #blackhoney #viralmakeup #testingmakeup #lip

♬ Get Into It (Yuh) - Doja Cat

Produkten ger inte bara den perfekta färgen till dina läppar, utan känns också återfuktande och håller läpparna mjuka – länge. Extra snygg blir den att kombinera med en lipliner i en nyans något mörkare än dina läppar.

black honey lisptick clinique recension nyhet tiktok trend
Almost Lipstick Black Honey från Clinique – här kan du köpa produkten.

almost lipstick BLACK HONEY – här kan du köpa produkten

Sedan Black Honey Almost Lipstick blev viral på TikTok har den sålt slut, ungefär i samma sekund den kommit in i lager. Men i Sverige har vi fått vänta länge på att läppstiftet skulle återlanseras. Nu är väntan över!

Läppstiftet finns just nu bland annat att köpa på Kicks (reklamlänk) på Lyko (reklamlänk) och Bangerhead (reklamlänk). Men skynda! Det säljer slut lika snabbt som det kommer in!

Annons
clinique black honey lipstick i sverige
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Foto: Imaxtree

Bäst i test: Årets bästa mascaraBrand logo
Bäst i test: Årets bästa mascara

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons