Artikeln innehåller reklamlänkar

Black honey lipstick från Clinique finns nu att få tag på i Sverige

black honey lisptick clinique sverige recension

ELLEs beautyredaktörtestar klassiskern Black honey almost lipstick!

I månader har vi längtat efter den omtalade TikTok-favoriten Black Honey Almost Lipstick från Clinique – och nu är den äntligen här! ELLEs beautyredaktör har testat produkten. Här är allt du behöver veta!
14 oktober, 2022

Med närmare 70 miljoner visningar på TikTok är Black Honey Almost Lipstick från Clinique minst sagt produkten på allas läppar! Och efter månader av väntan finns den äntligen nu att få tag på i Sverige. ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har såklart testat den virala snackisen – och föll pladask!

Virala TikTok-produkten från Clinique

@alysialoo

#CliniquePartner This color AND the feel🥹❤️ Run before they sell out again😭 @Clinique #CliniqueBlackHoney #51Anniversary #NationalLipstickDay

♬ original sound - alysialoo

Om du trodde att du redan hade hittat ditt perfekta läppstift, är det dags att tänka om. För kanske är det magin som skapas när det nästan svarta läppstiftet förvandlas till en skir, perfekt färg eller så är det just det faktum att produkten klär alla läppar och trollar fram den ultimata "my lips but better"-looken. Oavsett kan vi konstatera att Black Honey Almost Lipstick är något utöver det vanliga!

Men trots det senaste årets otroliga spridning på TikTok är produkten allt annat än ny. Faktum är att den funnit med sedan – håll i dig – 1971! Men trots 50 år på hyllan har marknadsföringen alltid varit densamma: den perfekta produkten som framhäver allas läppfärg oavsett hudton.

@jaclynforbes

#stitch with @atjanaalina ok so i tried the viral @clinique black honey lipstick.... what do you think? #blackhoney #viralmakeup #testingmakeup #lip

♬ Get Into It (Yuh) - Doja Cat

Produkten ger inte bara den perfekta färgen till dina läppar, utan känns också återfuktande och håller läpparna mjuka – länge. Extra snygg blir den att kombinera med en lipliner i en nyans något mörkare än dina läppar.

almost lipstick BLACK HONEY – här kan du köpa produkten

Sedan Black Honey Almost Lipstick blev viral på TikTok har den sålt slut, ungefär i samma sekund den kommit in i lager. Men i Sverige har vi fått vänta länge på att läppstiftet skulle återlanseras. Nu är väntan över!

Läppstiftet finns just nu bland annat att köpa på Kicks (länk till Kicks) på Lyko (länk till Lyko) och Bangerhead (länk till Bangerhead). Men skynda! Det säljer slut lika snabbt som det kommer in!

Foto: Imaxtree

Bäst i test: Årets bästa mascara
1:27

Efter reklamen: Bäst i test: Årets bästa mascara

(1:27)

Slå på ljud