Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Årets bästa ögonfransböjare – vinnarna av bäst i test 2024

16 jan, 2024 
ögonfransböjare bäst i test 2024 bästa fransböjare
Va-va-voom-volym och fantastiska frallor – en ögonfransböjare är den perfekta produkten om du vill ge ögat ett ordentligt lyft och skapa en fin böj till fransarna. ELLE listar årets bästa ögonfransböjare och guidar dig hur du ska använda produkten. Vi säger också hej till en efterlängtat favorit!
Annons

Ögonfransböjaren är produkten du inte visste att du behövde, men när du har den, kan du inte leva utan den! Precis som namnet tyder ger en ögonfransböjare fin volym till fransarna och öppnar upp ögonen elegant.

Nedan hittar du ELLEs favoriter och årets bästa ögonfransböjare. Vilken variant passar dina frallor?

årets bästa ögonfransböjare – Hela topplistan

Scrolla vidare för att läsa längre recensioner om produkterna.

bäst i test årets bästa ögonfransböjare
Matteo Valle

Bäst i test ögonfransböjare – bästa fransböjare

Längre ner hittar du allt du behöver veta om hur du använder ögonfransböjare och vilken variant som passar dina fransar.

Annons

Bästa hållbara ögonfransböjare, EYELASH CURLER – Shisedo

Shiseidos ögonfransböjare kan, tillsammans med varianten från Shu Uemura (som inte finns att köpa i Sverige), vara en av världens mest omtalade ögonfransböjare och säljer alltid slut så fort den kommer in. Och efter en lång, lång väntan är den äntligen tillbaka på marknaden!

Ögonfransböjaren är verkligen enastående och ensam i sitt slag. Vem kunde tro att det kunde skilja så mycket på fransböjare och fransböjare? Eyelash curler följer ögats form perfekt och lägger sig snällt mot fransraden. Klämman på ögonfransböjaren är perfekt och du behöver inte trycka hårt för att frallorna ska få fin form. En form som dessutom håller hela dagen!

shiseidos ögonfransböjare
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

BÄSTA ÖGONFRANSBÖJARE, EYELASH CURLER – DIOR

Eyelash Curler från Dior är inte bara riktigt snygg, utan är också riktigt bra och effektiv. Ögonfransböjaren gör jobbet snabbt och enkelt och det superba handtaget är perfekta format efter fingrarna. Klämman är lagom hård och ögonfransböjaren rår på spikraka fransar utan problem.

Annons
ögonfransböjare från dior
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Bästa effektiva ögonfransböjare, Eyes Wide Open Eyelash Curler – LH Cosmetics

Enkel att använda och bekväm i handen – svenska LH Cosmetics ögonfransböjare Eyes Wide Open Eyelash Curler gör verkligen jobbet snabbt och får fransarna att hålla sig snyggt böjda hela dagen! En toppenböjare med lagom motstånd och perfekt resultat.

Annons
lh cosmetics ögonfransböjare bäst i test bästa fransmöjare
Klicka på bilden för att komma till ögonfransböjaren från LH Cosmetics.

Bästa lättanvända ögonfransböjare , Full Lash Curler – MAC

Full lash curler från MAC trollar fram en fantastiskt böj till fransarna utan ansträngning. Fransarna får naturlig volym som håller hela dagen. Ögonfransböjaren är inte lika böjd i formen, vilket gör att risken att råka klämma ögonlocket minskar. Formen gör också resultatet väldigt naturligt.

Bästa ögonfransböjare i budget, eyelash curler – Depend

Vill du testa om ögonfransböjare är något för dig är Eyelash curler från svenska Depend ögonfransböjaren din nya vän. Den väldigt prisvärda ögonfransböjaren är nätt och lägger sig bra mot fransarna. Det enda minuset är att silikonkudden behöver bytas ut ganska snabbt.

ögonfransböjare från depend
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Bästa ögonfransböjare, Classic Lash Curler – Tweezerman

Den klassiska ögonfransböjaren Classic lash curler ger en snygg och väldigt tydlig böj till ögonfransarna. Här är ögonfransböjaren som vill ha ordentlig volym som håller! Ögonfransböjaren känns stabil och ordentlig och är enkel att använda. Med ögonfransböjaren kommer dessutom tre silikonrefiller!

Annons
ögonfransböjare från tweezerman
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

REFILL TILL ÖGONFRANSBÖJARE

Till varje ögonfransböjare finns det refiller att köpa. Tänk på att byta ut dessa med jämna mellanrum för att inte skada fransarna.

HUR BÖJER MAN FRANSARNA UTAN ÖGONFRANSBÖJARE?

Det senaste åren har fransarna fått mer fokus än någonsin! Lösfransar säljer som smör, många har testat och älskar lash extension (eller ögonfransförlängning som det också kallas) – och lashlift är hetare än någonsin.

Vad är lashlift?

Lashlift är en permanent fransböjning som ger fransarna en fin böj, volym, separation och snygg svärta. En lashlift ska hålla i cirka sex till åtta veckor. Kom bara ihåg att vara noga att den som utför din lashlift är certifierad. Be gärna om före- och efterbilder och läs recensioner noggrant. Och nej, det rekommenderas aldrig att göra en lashlift hemma! Tänk på att dina ögon är känsliga och har du inte rätt kunskap kan behandlingen göra mer skada än nytta.

Annons
Ögonfransböjare bäst i test bästa fransböjare 2022
Årets bästa fransböjare 2022 – favoriterna för alla fransar!Matteo Valle

Missa inte! Många ögonfransserum ger inte bara längd och fyllighet, utan också volym till ögonfransarna. Här hittar du ELLEs bäst i test med ögonfransserum i alla prisklasser.

HUR ANVÄNDER MAN ÖGONFRANSBÖJARE?

Använd alltid din ögonfransböjare innan du applicerar din mascara och tänk att du använder din ögonfransböjare i tre steg. Börja med att placera ögonfransböjaren längst in mot fransraden. Kläm och håll några sekunder. Flytta sedan ögonfransböjaren ut till mitten av fransen, kläm och håll i några sekunder. Sista steget är att flytta ögonfransböjaren ytterligare ett steg, närmare ögonfransarnas toppar, men tänk på att inte gå för långt ut. Du vill inte riskera att fransarna får en onaturlig kant. Kläm och håll några sekunder – och volià!

Foto: Imaxtree

ELLE Talks – avsnitt 1Brand logo
ELLE Talks – avsnitt 1
Annons