ANNONSSAMARBETE MED MAGNUM

Miley Cyrus – "Jag tror misslyckande är den viktigaste ingrediensen till framgång"

Missa inte samarbetet mellan världsartisten Miley Cyrus och glassen Magnum som tar sig uttryck i en exklusiv virtuell spelning den 10 juni och i en intervju där Miley Cyrus går in på djupet kring alla sina lager som gör henne till människa.
04 juni, 2021

Magnum ice cream presents: Miley in Layers, an exclusive 8D performance

Njutning kommer definitivt i fler lager än ett! Glassen Magnum som på många sätt måste vara höjden av njutning går nu ihop i ett samarbete med världsartisten, sångerskan och låtskrivaren Miley Cyrus.

Miley Cyrus är en av världens mest inflytelserika popartister med fler än 130 miljoner följare på Instagram. Hennes sjätte album – Younger Now – släpptes 2017 och nådde över 2,2 miljarder strömmar över hela världen.

Nu kommer Miley i en virtuell livekonsert den 10 juni 2021 för första gången någonsin göra en spelning i 8D-ljud. Under spelningen kommer hon framföra några av hennes största låtar från hennes senaste album ”Plastic Heart” såväl en exklusiv cover på 80-talslåten ”Midas Touch” av Midnight Star med Mileys egna tolkning av låten.

Det som är så speciellt med 8D-ljudsteknologin är att du med hörlurar på kommer uppleva det som att Miley är live med dig i rummet – och är det något vi människor förmodligen saknat lite extra under året med en pandemi, är det väl ändå upplevelser tillsammans med andra. Under konserten Miley in Layers så kommer du dela en njutningsfull upplevelse tillsammans med människor över hela världen!

Den största superkraft som vi har är vår individualitet.

Magnum tycker att en dag utan njutning är en förlorad dag och att vi alla borde kunna uttrycka de olika lagren som finns av njutning – och vem är bättre på att uttrycka sig och stå upp för individualitet än Miley Cyrus?

Miley berättar vad njutning är för henne, om sin tro på att alla ska kunna välja det som ger dem njutning i livet och att man ska våga ta till sig de många lager som gör oss unika som människor.

– Den största superkraft som vi har är vår individualitet. När jag har utvecklats som artist, har jag kunnat utforska de olika lagren av vem jag är och vad som ger mig njutning – oavsett om jag skriver, är i studion, framträder på scen för tusentals fans eller bär ett plagg som får mig att känna mig stark. Min största njutning i livet är musik och jag ser så mycket fram emot att få uppträda i 8D för er alla. Jag hoppas att denna kampanj med Magnum inspirerar alla att omfamna sina egna lager och stolt gå efter vad det nu är som ger njutning.

Vad betyder det för dig att vara sann mot sig själv med njutning?

Miley: För mig handlar det om att känna mig helt nöjd i slutet av dagen med vetskapen att du testade något som skrämde dig och att du övervann det. Även om du misslyckades när du försökte, så lyckades du eftersom du inte bara levde i rädsla. Du tittade på det, bedömde det och gjorde ditt bästa. Ibland tycker jag att misslyckande är den viktigaste ingrediensen till framgång, för nästa dag har du möjlighet att försöka igen.

Ibland vill jag ha all uppmärksamhet, men ibland vill jag gömma mig i hörnet.

Vad har du för åsikt om att inte kompromissa med saker som ger dig njutning?

Miley: Det är viktigt att inte kompromissa när det gäller saker som ger dig njutning, för jag tycker att det är ett sådant individuellt val och upplevelse. Ingen vet någonsin vad som känns rätt, förutom du själv. Framgång mäts på så många olika sätt. Jag tror att uppfyllelse, värdighet och respekt och ära för det du gör, är det som är framgång.

Vad betyder det att "njutning har fler än ett lager" för dig?

Miley: Ibland går jag på scenen som jag har gjort en miljon gånger och det känns också just så. Men ibland känns det lika skrämmande som första gången trots att jag gjort det en miljon gånger. Ibland vill jag ha all uppmärksamhet, men ibland vill jag gömma mig i hörnet. Vissa dagar är jag starkare, vissa dagar är jag svagare och det är viktigt för mig att verkligen hedra de sidorna och inte döma mig själv för att jag känner så många olika saker.

Det viktigaste är vad du svarar dig själv.

Vad skulle du säga till någon som håller tillbaka av rädsla för att bli dömd?

Miley: Naturliga känslor är bara en del av att vara människa och vi behöver hedra och respektera det genom att inte slåss mot det utan snarare sitta ner med rädslan och lära känna känslan. Jag tror du ska ställa dig själv frågor om varför du vill göra vissa val och varför du vill uttrycka dig själv på ett särskilt sätt och att förstå varför det är så viktigt för dig. Folk kommer ifrågasätta dig, men jag tror inte det spelar någon roll vad du ger dem för svar. Det viktigaste är vad du svarar dig själv.

Hur omfamnar du alla dina olika sidor?

Miley: Ett sätt som jag omfamnar alla olika sidor av mig själv och mina njutningar är att jag inte är rädd för misslyckande eftersom jag tror att genom att ha dessa lager, uppmuntrar det dig till att experimentera. Det finns så mycket som jag vill göra i mitt liv. Det finns så många ljud som inspirerar mig. Det finns så många stilar som jag älskar, oavsett om det är konst, mode, arkitektur, kan jag allt som oftast hitta något jag gillar med det. Konfrontera varje lager som du har och ge det en chans att andas in liv i den sidan av dig och känn efter, känns detta på riktigt eller inte. Gräv djupt i dig själv och hitta alla dessa olika delar som du har inom dig och låt dem sedan komma ut för att på riktigt veta vem du är.

Jag älskar alla gånger jag känner mig mänsklig. Ibland är det att vara rädd eller till och med hjärtekrossad – för det är de sakerna som får dig att känna dig som människa.

Vad är ditt råd till någon som inte känner att de kan uttrycka sina innersta önskningar?

Miley: Mitt råd till den som är rädd för att uttrycka sina sanna njutningar är att det är viktigt att skriva. Självklart, som låtskrivare, ger du liv till saker när du får ner det på papper. Du kan se det framför dig. Du kan också fråga dig själv, är det här min sanning? Jag älskar att skriva ner en fråga och sen skriva svaret. Jag gillar att kunna skriva ner mina tankar eftersom känslor kan vara så otroligt starka. Det är väldigt lätt att gå vilse i sina tankar, typ ”det är så här jag känner och kommer känna för alltid”. Rädsla kan verkligen ta över. Men när du skriver ner det och svarar på din fråga tar du tillbaka din power. Du kan alltid gå tillbaka och kolla på pappret igen när helst du har tvivel eller andras åsikter börjar störa vad du egentligen vill. Genom att skriva ner det har du något att ta på.

Varför tycker du att det är viktigt att uppleva njutning?

Miley: Jag älskar alla gånger jag känner mig mänsklig. Ibland är det att vara rädd eller till och med hjärtekrossad, för det är de sakerna som får dig att känna dig som människa. De sakerna påminner dig om att du är här, att du verkligen lever och att du har den här upplevelsen. Ibland känns det som att folk förväntar sig att jag ska vara en övermänniska, inte vara rädd och att kunna uppträda framför tusentals människor utan att vara rädd. Det är inte att vara mänsklig. Jag tror att de där fjärilarna i magen som jag känner när jag möter någon ny, när jag går på en första dejt, är samma fjärilar som jag har när jag gör mig redo för att uppträda framför 50 000 personer. Alla de fjärilarna påminner mig om att jag är här, att jag lever och att jag är människa. När du har det, vet du att du har åtminstone en sak gemensamt med alla människor. Ni kommer alla känna smärta och glädje, ni kommer alla gå igenom hjärtesorg och någon kommer pussla ihop ditt hjärta igen eller så hittar du styrkan att bli hel igen på egen hand.

Har du fått några nya njutningar det här senaste året?

Miley: Det senaste året har introducerat mig till några nya njutningar för nu njuter jag av mindre saker. De små sakerna som jag har tagit för givet innan det här året som ingen av oss såg komma med nedstängningar, social distans och isolering. Jag hade glömt hur fint det är att sitta ner med min familj och ha middag med dem. Eller att gå på middag med vänner och få hälsa på varandra utan rädsla.

Hur inspirerar samarbetet med Magnum dig?

Miley: Jag älskar att veta att när Magnum tänker på lager, tänker de på mig. Det gör mig stolt över vem jag är. Det gör mig stolt över vad jag representerar. Mitt liv är komplext, allas liv är det och jag gillar att relatera till min publik. Vi är i det här tillsammans. Det är därför jag gör musik.

Missa inte Miley In Layers-konserten som går att streama på YouTube den 10 juni klockan 20:30

Se spelningen här!