ANNONSSAMARBETE MED MQ MARQET

Denim på denim – det trendigaste du kan bära 2024

21 feb, 2024 
AvSofia Carlberg
Denim, denim, denim – vår eviga kärlek till jeanstyget står sig givetvis 2024. Här är plaggen du vill bära och så stylar du dem!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

När vi nu börjat drömma om våren och sopade gator med vita sneakers finns det en trend som alltid får våra hjärtan att slå lite extra. Vi pratar såklart om denim! Älskade denim som håller år efter år och som kommer i olika tappningar, men som varje år fortsätter fånga våra modehjärtan.

Någon som älskar denim och som tycker mode är ett både roligt intresse och viktigt i hennes yrke är Hello Mantles grundare Stina Lönnkvist som här visar MQ:s senaste kollektion.

– I mitt jobb som entreprenör vill jag alltid känna mig både professionell, cool och bekväm!

Denimkjol, 699 kr

Tröja, 599 kr

Denim kanske inte är det som du går på bröllop eller tjusig fest i, men det är ett material som vi vänder oss till i nästan alla andra stunder – till vardags, till utgång och ett go to plagg när vi stirrar på garderoben och inte vet vad vi ska ha på oss. Ett par snygga blå jeans tillsammans med en vit T-shirt eller vit skjorta går aldrig ur tiden!

Tröja, 699 kr

Jeans, 799 kr

Varje säsong ser vi en uppdatering av våra älskade denimplagg. 2024 gillar vi fortfarande lösa siluetter och avslappnade raka ben, men samtidigt ökar hästskoformade och extremt baggy modeller i popularitet.

Om du vill vara riktigt trendig våren och sommaren 2024 är 90-talstrenden med uppvikta fållar tillbaka och större än någonsin. Något annat som vi ser mycket av just nu är denim på denim så matcha med fördel din långa kjol i denim med en denimjacka eller bär jeansen med en denimskjorta. Eller varför inte en snygg och trendig bandeau-topp? Matcha med ett par snygga skor och dina favorit-accessoarer och du är good to go.

Denimjacka, 799 kr

Denimkjol, 699 kr

Varumärket Stockh lm Studio lanserar nu en kollektion med namnet Modern Standard. Kollektionen består av flera denimplagg som gärna får stylas tillsammans för att uppnå vårens stora trend, med denim på denim.

Nyckelplaggen i kollektionen är den timglasformade denimjackan, den hellånga denimkjolen, en croppad trench och den otroligt snygga bandeau-toppen i denim. Färgskalan är denimblå med beige, vitt och svart som neutraler.

Skjorta, 699 kr

Bandeau-topp, 599 kr

Jeans, 799 kr

– Jag har på mig jeansen “Valery” nästan varje dag, det är den perfekta loose fit-modellen. För festligare tillfällen älskar jag även den axelbandslösa bandeau-toppen “Ember blouse” för en double denim-look, säger Stina.

4 stilar att bära i vår

Kavaj, 1299 kr

Kostymbyxa, 699 kr

Tröja, 599 kr

Låt denimplaggen spela huvudrollen i vår och addera med andra plagg i svart, vitt och beige och låt accessoarerna få ta plats. Om du satsar på en stilren ljus kostym kommer du också vara helt rätt på kontoret.

Stina Lönnkvist vet hur hon kommer styla sina denimplagg i vår.

– Ett par bra jeans är det perfekta plagget, själv föredrar jag oversize. Jag stylar jeansen till vardags med kashmirtröja och boots, eller klär upp med en glittrig klack och kavaj.

Jeans, 799 kr

Skjorta, 699 kr

Skärp, 599 kr

Bandeau-topp, 599 kr

Ring, 499 kr

Skor, 3500 kr

Denimkjol, 699 kr

Väska, 799 kr

Solglasögon, 299 kr

Halsband, 599 kr

T-shirt, 399 kr

Jeans, 799 kr

Denimjacka, 799 kr

Topp, 399 kr

Örhängen, 499 kr

Skor, 2500 kr

Kostymbyxa, 699 kr

Trenchcoat, 1499 kr

Väska, 499 kr

Ring, 399 kr

Armband, 499 kr

Shoppa MQ här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥