ANNONSSAMARBETE MED LEVI´S

Vårmode: Så stylar du de trendiga Baggy Dad-jeansen

05 feb, 2024 
AvElinor Hedgren
Preppa vårgarderoben redan nu och haka på säsongens stora modetrend – Baggy Dad-jeansen! Här delar vi våra hetaste tips på hur du bäst stylar dem.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Efter flera månader av kyla, mörker, snö och slask känns våren fortfarande avlägsen. Men vi kan inte låta bli att drömma oss bort till de varmare dagarna då vi äntligen kan hänga bort vinterkappan och uppdatera garderoben med härligt vårmode. Och vi på ELLE har självklart redan börjat spana in vilka modetrender och plagg du ska satsa på för att stilsäkra våren.

Finns det något så vårigt som ett par snygga jeans? Redan förra året såg vi hur den avslappnade baggy-modellen dominerade på trendkartan, och även den här säsongen är den ett must have i garderoben. I år är Baggy Dad-jeansen plagget på allas läppar.

MODETRENDER 2024 – BAGGY DAD JEANS

Nu är Levi´s här med sin nya vårkollektion, ’’Denim Lifestyle’’, och lanserar i samband med den en helt ny jeansmodell, Baggy Dad Wide Leg. De perfekta jeansen för en avslappnad, men ändå smickrande look som skapar den ultimata vintagekänslan. Det är den typen av jeans som du stjäl från din pappas garderob, fast lite pösigare. De har en löst sittande passform, vida ben och en mellanhög midja som gör att den sitter snyggt och avslappnat på höften.

Baggy Dad-jeansen är ett riktigt nyckelplagg att satsa på i vår. De passar till alla tillfällen och går enkelt att mixa och matcha med det mesta i din garderob. Styla dem med en skjorta, sneakers eller sandaler till vardags. Ska du på fest? Klä upp dem med ett par klackar och en festligare topp eller kavaj. Jeansen finns dessutom i flera olika tvättar – vilken väljer du?

Köp jeansen här och utforska fler modeller från Levi's sortiment!

VÅRMODE 2024 – SÅ STYLAR DU BAGGY DAD-JEANSEN

I Levi´s vårkollektion finns även många snygga överdelar som passar perfekt att matcha till den trendiga jeansmodellen. Här listar vi våra favoriter!

Jeansskjorta med en twist

Jeansskjortan är ett tidlöst plagg som är lika aktuell säsong efter säsong. Därför har den en självklar plats i Levi´s vårkollektion – men i år med en lekfull twist. Den här jeansskjortan har en feminin touch med vackra volangdetaljer och en mer figurnära passform. Så snygg att styla tillsammans med Baggy Dad-jeansen i samma tvätt för en monokrom och full denim-look.

Köp den här!

Bohemiskt virkat

Virkat och jeans är en oslagbar kombo som vi älskar. Denna kortärmade kofta är lika fin att bära stängd som öppen och passar perfekt till Baggy Dad-jeansen. Tillsammans skapar de en bohemisk, avslappnad och vårig look.

Köp den här!

Randig topp med knappar

Den här toppen vill vi mer än gärna flyttar in i vårgarderoben! Knappdetaljerna och de subtila ränderna skapar en härlig retrokänsla, och en romantisk och flörtig vårlook.

Köp den här!

Det perfekta vita baslinnet

Finns det något fräschare än ett krispigt vitt linne till ett par blå jeans? Men att hitta det perfekta vita baslinnet är inte så enkelt som man tror. Men nu kan du sluta leta ­– vi har gjort jobbet åt dig! I Levi´s kollektion finns två olika modeller beroende på vilken skärning och passform du föredrar.

Köp dem här!

Resortskjortan

Gå all in på dad-looken och styla jeansen med den ikoniska hawaiiskjortan. Den här från Levi´s kollektion har en snygg urtvättad effekt som skapar en avslappnad och cool retrokänsla.

Köp den här!

Vintage-inspirerad blus

Den här söta blusen med den perfekta nötta looken har en avslappnad passform med en något rymligare siluett. Vi matchar den gärna med ett par stentvättade, blå jeans för att uppnå den rätta vintagekänslan.

Köp den här!

Sweatshirt med tryck

En sweatshirt är ett måste i garderoben – den är både snygg och användbar att bära under jackan när dagarna fortfarande är lite kyliga. Den här krämvita tröjan med tryck är det ett perfekt statement-plagg att matcha till dina jeans.

Köp den här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥