ANNONSSAMARBETE MED AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Exklusivt event med ELLE och Authentic Beauty Concept – anmäl dig här!

14 mar, 2024 
Välkommen till ett inspirerande event med fokus på hårvård! ELLE och Authentic Beauty Concept bjuder in till en kväll med härligt mingel, dryck och tilltugg, tävlingar, produkt- och stylingtips och mycket mer. Knip din plats till eventet här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

EN KVÄLL MED ELLE OCH AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Ta chansen att vara med på ett exklusivt event fullt av inspiration tillsammans med ELLE och Authentic Beauty Concept! Kvällen kommer att ledas av ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson och vi gästas även av hårstylisten Jonny Westberg som delar med sig av sina bästa produkt- och stylingtips.

Det kommer även att finnas flera roliga happenings; få en hårkonsultation av experter på plats, samt råd om vilka produkter som passar just din hårtyp bäst, vinn fina priser i våra tävlingar och spana in alla fantastiska produkter från Authentic Beauty Concept. Mingla runt med välsmakande dryck och tilltugg, och det bästa av allt – du får med dig en lyxig goodiebag när du går hem!

Eventet äger rum torsdagen den 4 april klockan 17.30–20.00 på Aller Media på Humlegårdsgatan 6 i Stockholm.

SÅ HÄR ANMÄLER DU DIG

Du som är eller blir ELLE Member har möjlighet att gå på eventet. Det är kostnadsfritt men det finns ett begränsat antal platser – så anmäl dig redan i dag för att säkra din plats!

Anmäl dig till eventet här!

OM AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Authentic Beauty Concept är ett skönhetsmärke som omdefinierar lyx genom deras unika kombination av äkthet och hållbarhet. Alla produkter är veganska, cruelty free och tillverkade av återvunnet material. Deras sortiment innehåller innovativa beautyprodukter som bland annat kan användas till både håret och resten av kroppen.

Exempelvis fungerar deras leave-in mist som fuktspray för både håret och ansiktet, och fuktkrämen för topparna kan även användas som handkräm. Tillsammans med produkternas otroliga dofter ger Authentic Beauty Concept dig möjligheten att njuta av skönhetsritualer som går utöver det vanliga.

Produkterna säljs endast på utvalda premiumsalonger och inte i vanliga butiker, vilket erbjuder en exklusiv och personlig skönhetsupplevelse.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥