ANNONSSAMARBETE MED MIO

3 helt olika julstilar – så inreder du hemmet i jul

20 okt, 2023 
AvSofia Carlberg
Innan vi vet ordet av det så är julen här. Låt dig redan nu inspireras och längta lite extra genom att dyka ner bland årets julinredning och julstilar hos Mio.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Advertisement

Jul, jul, strålande jul! Snart får vi gå all in på julpynt och mys och finns det egentligen något härligare än att redan nu i oktober börja kika på årets julinredning och planera för årets mysigaste månad.

Hos Mio hittar du allt du behöver för att göra hemmet fint och redo för julen oavsett om du är på jakt efter juldekorationer, belysning eller vill piffa hemmet med nya möbler. Hos Mio finns både julklapparna du vill ge till dina nära och kära, men också klapparna som du själv vill skriva upp på din önskelista.

I år lyfter Mio tre unika julstilar – vilken passar dig bäst?

1. naturligt och jordnära

Om du inte gillar det klassiskt röda kan du låta en jordnära och naturlig stil ta plats i år. Inred hemmet med mjuka och sobra färger som också blir fina tillsammans med julens grönska och belysning.

Låt stjärnor och ljusslingor skapa stämning ihop med vita julblommor och gröna kvistar. Inred gärna med trä för en varm julkänsla. Kombinera ljusa träslag med gröna milda nyanser. I sovrummet kan textil som plädar och kuddar ge en varm och mysig känsla. Mixa gärna olika material och låt ljuslyktor, dekorationer och vackra tomtar ge rätt stämning.

2. traditionellt rött

För dig som älskar den typiskt klassiska julen som tar dig tillbaka till barndomens jular satsa på en jul i traditionellt rött. Gå all in på rött, grönt, tomtar och belysning. Tänk mjuka mattor, plädar och juliga kuddar för att skapa en riktigt ombonad känsla som hela familjen kommer uppskatta.

Låt textilier i olika former rama in och lyfta hemmet och duka upp köksbordet med en linneduk. Om du har barn, inred deras rum helt i julens tecken med mysiga kuddar, julstjärnor och tomtar som barnen gillar och fått vara med och välja ut. Glöm inte att piffa ditt eget sovrum i en julig atmosfär.

3. harmoniskt vitt

Inte alla gillar färg så om du vill ha en sober och vit känsla på din julinredning ska du definitivt satsa på en julstil i harmoniskt vitt. Det vita kan komma fram i allt från möbler och textilier till dekorationer och adventsstjärnor. Vitt är också väldigt snyggt ihop med naturmaterial och gröna kvistar som till exempel en tallkvist i en vas.

Om du vill få in ytterligare någon färg kan svalt grått också bli fint ihop med det vita. Låt hemmet pyntas med många ljusslingor och stjärnor för att skapa det där magiska ljuset som lyfter stämningen. Piffa sovrummet med julstjärnor och små utvalda julpynt.

Upptäck hela julen hos Mio