ANNONSSAMARBETE MED H&M

Höj stilnivån på julen – trendsäkra julklappar 2023

28 nov, 2023 
AvMarika Agestam Cederlund
Här är årets trendsäkra plagg, accessoarer och inredningsdetaljer att överraska dig själv eller någon nära med under högtiderna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Inspireras av några av säsongens största trender i jakten på julens stilsäkra gåvor för hela familjen.

1. Metallic & glitter

Som en motpol till den nedtonade quiet luxury-trenden har även det glittriga festmodet växt sig starkt i år. Men begränsa inte statementplaggen enbart till fest – en metallicväska eller glittrig kavaj adderar välbehövligt glans även till vardagen.

Utforska speciellt utvalda glittriga julklappstips till henne, honom och barnen i H&Ms julklappsguide 2023.

2. Rött

Dramatikens färg dominerar säsongen. Bär trenden från topp till tå eller som en poppande detalj – det klassiska röda läppstiftet är (bokstavligen) på allas läppar i vinter.

Fler röda och speciellt utvalda måsten till julen hittar du här.

3. Kontraster

Anamma säsongens kontraster – det är i de oväntade kombinationerna som kraftfulla effekter sker. Låt läder möta siden, futuristiskt möta klassiskt – en perfekt utgångspunkt för såväl mjuka som hårda klappar.

Inspireras av säsongens trendköp hos H&M.

4. Klassiker

Klassiker till basgarderoben och hemmet står sig över tid och är den perfekta julgåvan. Den vita skjortan, läderbootsen, yllefilten och korthållaren står högt på önskelistan i år.

Stilrena och särskilt utvalda klassiker till garderoben och hemmet hittar du här.

5. Detaljer

Dramatiska vinterblommor, glittriga underkläder och fantasifulla broderingar är bara några av de detaljrika trenderna som råder vintern 2023. Detaljerna gör helheten, så våga satsa på accessoarer som tar plats – gärna flera i samma look!

Läs mer och klicka hem speciellt utvalda accessoarer här.

6. Till den som har allt

Satsa på ett presentkort till personen som har "allt", eller som är extra klurig att hitta rätt julklapp till. Hos H&M finns stilsäkra val inom såväl skönhet som mode och inredning för hela familjen.

Presentkort hos H&M hittar du här.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥