ANNONSSAMARBETE MED NA-KD

NA-KD lanserar “Future Remake” – en lokalt producerad kollektion

08 feb, 2024 
AvElinor Hedgren
Nu är NA-KD här med limited edition-kollektionen ”Future Remake, som har fokus på upcycling – där gamla och osålda plagg får chans till ett nytt liv. Här är allt du vill veta om den unika kollektionen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Upptäck nya kollektionen "Future Remake" från NA-KDBrand logo
Upptäck nya kollektionen "Future Remake" från NA-KD

NA-KD introducerar "Future Remake" – en exklusiv kollektion som går bortom det konventionella. Den är inte bara är trendig, utan också banbrytande i kreativitet och designinnovation. I samarbete med Microfactory XV Productions, en lokal fabrik i textilstaden Borås, kom NA-KD:s vision till liv genom den unika kollektionen som låter gamla plagg få en andra chans och omformas till något helt nytt och inspirerande.

OM KOLLEKTIONEN ”FUTURE REMAKE”

Vid första anblick är det lätt att se kläderna som en helt vanlig kollektion av vackra och trendiga plagg. Men bakom varje söm och design döljer sig en djupare mening – en berättelse om förändring, kreativitet och passion för att omforma modeindustrin till det bättre. Kollektionen är speciellt framtaget för att ge gamla kläder nytt liv, och de tyger som används till plaggen är noggrant utvalda från produkter från NA-KD:s sortiment.

Bandeau-topp i denim, omgjord från den nedre delen av en jeansjacka.

Genom en kreativ workshop tog designteamet på NA-KD fram en helt ny design för de gamla plaggen och skapade en ny exklusiv kollektion som inte bara är snygg och trendig – utan som också känns bra för hjärtat att bära.

I kollektionen har bland annat en kavaj förvandlats till en väst, kostymbyxor blivit till en kjol och en jeansjacka omvandlats till en trendig tubtopp. Plåtningen av kollektionen skedde lokalt i Borås och kläderna skeppas endast från NA-KD:s svenska varuhus.

Minikjol med trendig rosdetalj, omgjord från ett par kostymbyxor.

”Future Remake” inspirerar inte bara modeentusiaster utan är också som en kreativ plattform, där både designers och privatpersoner får möjlighet att ge nytt liv åt oanvända plagg.

Det är dags att omfamna mode som inte bara följer trender, utan som även formar dem – där varje produkt syftar till att förlänga klädernas livscykel.

Spana in hela ”Future Remake”-kollektionen här!

Skräddarsydd bandeau-topp, omgjord från en kavaj.