ANNONSSAMARBETE MED L'ORÉAL PARIS

Nyhet! Produktserien som synligt reducerar dina pigmentfläckar

16 feb, 2024 
AvSofia Carlberg
Ta hand om huden genom att reducera synligheten av dina redan existerande pigmentfläckar, samtidigt som du förhindrar uppkomsten av nya. Nu kommer L’Oréal Paris med en ny produktserie – Bright Reveal som innehåller bland annat niacinamid som hjälper dig säga hej då till oönskad pigmentering.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Den vanligaste orsaken till pigmentfläckar är solen. Därför är det oavsett årstid, viktigt att skydda huden med SPF så du skyddar redan uppkomna fläckar samt förebygger nya. Pigmentfläckar kan också uppstå av akne, hormoner och ålder, så ge din hud rätt förutsättningar för att stråla.

Det är många som har problem med pigmentfläckar – och vanligtvis är produkter inriktade på att behandla en specifik typ, vilket kan göra det svårt att veta om du gör rätt val. Att orientera sig i hudvårdsdjungeln och veta vad just din hud behöver för produkter kan vara en utmaning, särskilt när det kommer till hyperpigmentering.

Multifunktionella ingrediensen niacinamid

Du kan omöjligt ha missat hudvårdshypen och ingrediensen niacinamid som tagit beauty-världen med storm de senaste åren. Det är en form av vitamin B3 som har en förmåga att minska porer, förbättra elasticiteten och reducera pigmentfläckar.

L’Oréal Paris nya produktserie Bright Reveal innehåller niacinamid och andra aktiva ingredienser som är effektiva mot alla typer av pigmentfläckar; åldersfläckar, solfläckar och fläckar efter akne.

Din nya hudvårdsrutin i 4 steg

L’Oréal Paris Bright Reveal är framtagen för att bekämpa och förebygga uppkomsten av alla typer av pigmentfläckar och passar den känsliga huden.

Steg 1. Bright Reveal Niacinamide Dark Spot UV Serum

Har vintern lämnat din hud extra skör och torr? Oroa dig inte! Denna produkt kan garantera dig fukt-boosten din hud behöver och innehåller 7,5% niacinamid. Serumet bör helst appliceras dagligen för ett så bra resultat som möjligt, och funkar lika bra för alla olika hudtyper. Efter en vecka är huden återfuktad och efter två veckor kommer du märka att dina pigmenteringar är mindre synbara. Applicera 2-3 droppar på ett väl rengjort ansikte och hals både morgon och kväll. Fullfölj med dag/nattkräm.

Steg 2. Bright Reveal Dark Spot UV Fluid SPF50

Solen är en av de främsta anledningarna till uppkomsten av pigmentfläckar, vilket gör det otroligt viktigt att vara konsekvent med användningen av solskydd, året om. Bright Reveal Dark Spot UV Fluid ger dig 24 timmars återfuktning och har en lättviktig formula som inte känns oljig eller lämnar några synliga vita rester på huden. Passar även för den känsliga huden. Genom att förebygga nya pigmenteringar gör du din framtida hud en tjänst.

Steg 3. Bright Reveal Niacinamide Dark Spot Hydrating Day Cream SPF50

Nu när vi går från ett kallare klimat är det viktigt att återfukta huden. Denna fuktgivande dagkräm arbetar aktivt med att jämna ut hudtonen, förebygga pigmentfläckar och är dessutom berikad med SPF50 för att skydda din hud lite extra.

Steg 4. Bright Reveal Dark Spot Exfoliant Peel

Denna produkt är en professionellt inspirerad hudpeeling som innehåller, inte bara niacinamid, utan AHA-, BHA- och PHD-syror. Dessa ingredienser minskar inte bara pigmentering, utan hjälper också till att minska porer och orenheter samt ger en jämnare hudstruktur. Utan regelbunden exfoliering kan döda hudceller ligga kvar på huden vilket gör att dina hudvårdsprodukter inte sjunker in i huden lika effektivt. Låt produkten verka i 15 minuter, skölj sedan av grundligt med ljummet vatten. Fullfölj rutinen med en dag- eller nattkräm. Använd produkten 2-3 gånger i veckan.

Låt ingrediensen niacinamid och L’Oréal Paris Bright Reveal ge dig självsäkerheten du önskar i vår, med en hud som strålar av lyster!

Shoppa produkterna här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥