ANNONSSAMARBETE MED L'ORÉAL

En dagkräm med SPF som också täcker din huds specifika behov

08 apr, 2024 
AvSofia Carlberg
Med våren på intåg kan det vara dags att se över din hudvårdsrutin. Vi har testat två dagkrämer som stöttar din hud varje dag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Äntligen kan vi vända ansiktet mot solen när den nu tittar fram igen efter en lång och mörk vinter. Ingen är nog lika pepp på sol som vi svenskar som knappt sett solen sedan augusti. Om du är en riktig hudvårdsjunkie som vi, har du förmodligen redan koll på att dagkräm med SPF är något du ska bära året runt för att skydda ditt ansikte mot solens skadliga strålar. Men om du mot förmodan missat det är det dags att börja redan i dag!

För oavsett om det är molnigt eller klart väder bör din SPF vara på.

L’OREAL PARIS REVITALIFT CLINICAL UV FLUID OCH BRIGHT REVEAL UV FLUID

Det finns en UV Fluid som passar dina specifika behov oavsett om du vill få mer lyster i huden eller minska pigmentering.

L’Oreal Paris Revitalift Clinical UV Fluid och Bright Reveal UV Fluid är två dagkrämer med SPF 50+ som hjälper dig att skydda huden.

Revitalift Clinical UV Fluid är utöver SPF 50+ berikad med Vitamin C* för att förbättra hudens lyster och hudstruktur. 98 % av kvinnorna som testat produkten tycker att de fått mer lyster. (105 kvinnor har testat produkten i en månad).

*Vitamin C derivative.

Bright Reveal UV Fluid innehåller förutom SPF 50+, niacinamid för att synligt bleka och förebygga mörka pigmentfläckar som åldersfläckar, solfläckar och fläckar efter akne.

Båda produkterna passar dig med känslig hud och är dermatologiskt testade. De känns ultralätta på huden, ger 24-timmars återfuktning, smälter in fint, passar alla hudtoner, är icke-klibbiga och inte det minsta oljiga.

Shoppa L’Oreal Paris Revitalift Clinical UV Fluid och Bright Reveal UV Fluid

Nedan har vi listat två fördelar med att investera i en dagkräm med SPF som du förmodligen gärna skriver under på.

BIBEHÅLLER HUDENS SKYDDANDE BARRIÄR

Genom att använda dagkräm med SPF varje dag hjälper du din hud att stärka dess skyddande barriär. Produkten hjälper dig att undvika de skadliga UV-strålarna och förhindrar hudirritation eller att du bränner dig. Det räcker med en rask promenad i vårens solsken för att du ska bränna ansiktet. Om du dessutom lider av eksem, rosacea eller akne kan solen faktiskt förvärra de hudtillstånden.

FÖRHINDRAR ATT HUDEN ÅLDRAS I FÖRTID

Det allra bästa sättet att förhindra hudens åldrande handlar inte om anti-aging-produkter eller skönhetsoperationer. Utan det är att skydda huden från solen så gott det går och använda dagkräm med SPF året om. En daglig användning kan förebygga ålderstecken som; rynkor, bruna fläckar och oregelbunden pigmentering.

Shoppa L’Oreal Paris Revitalift Clinical UV Fluid och Bright Reveal UV Fluid

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥