ANNONSSAMARBETE MED CAROLINA HERRERA

Janni Delér: "Doft säger så mycket, därför är det viktigt att den matchar personligheten"

07 dec, 2023 
carolina herrera good girl janni deler den perfekta julkappen
Julen står för dörren och till årets största högtid älskar vi en doft som kompletterar säsongens glittriga smink och festliga looks. Här delar Janni Delér sina favoritdofter och bästa tips för att hitta den perfekta, väldoftande julklappen till dig själv eller någon du tycker om.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

En parfym är mer än bara en doft – dofter är minnen, associationer, attityder och personlighetsdrag. Våra dofter säger mer om oss, våra sinnesstämningar och preferenser än vi kanske tror. Därför tänker Janni Delér mycket på dofter - både de hon bär själv och de hon ger bort till andra.

I jul är hon ambassadör för Carolina Herreras Good Girl, som lämnar ett spår av blommig doft, men som också är förförisk, elegant och varm. I den här artikeln kan du läsa mer om de Good Girl-dofter som Janni använder under julsäsongen, varför hon tycker att doft är den perfekta gåvan och inte minst om Carolina Herrera - den ikoniska modedesignern som anser att dofter är en oumbärlig accessoar till din outfit.

carolina herrera good girl janni deler den perfekta julkappen

JANNI DELÈR OM DEN VÄLDOFTANDE GÅVAN

Vad tänker du på när du köper en doft till någon du tycker om?

Att den ska matcha deras personlighet eftersom en doft säger så mycket, så det är viktigt att hitta något som matchar personen. Allvarlig, lekfull, söt – you name it. Jag tycker att det är viktigt att tänka på det när man köper en parfym till någon!

Varför är doft en bra julklapp?

Eftersom det är en mycket omtänksam gåva, och det kommer att få personen att tänka på dig när han eller hon bär doften. Det är så många minnen är kopplade till doften, så den kommer alltid att påminna dem om dig.

Vilka delar av en doft tänker du på innan du bestämmer dig?

Deras personlighet, och även hur flaskan ser ut. En vacker flaska som är fin att ha i sitt rum är också roligt, om doften är rätt.

Vem skulle du vilja få en doftgåva av?

Någon speciell, som familjen eller en mycket nära vän som känner mig väl. Eftersom jag tycker att det säger så mycket om en person vill jag ha det från någon som känner mig väl!

GOOD GIRL DOFTSERIE

Carolina Herrera Good Girl EdP

carolina herrera good girl edp

Carolina Herreras ikoniska Good Girl skapades som en manifestation av varumärkets hyllning till feminin styrka och frihet. Doften är feminin och förförisk, men har också ett djup som visar att doften är mer än bara sin söta yta.

Good Girl är full av värme och sötma – precis som den festliga årstiden. Parfymen öppnar med en aromatisk doft av mandelnoter, som övertas av sötman från jasminblommor och tuberos. Doftens basnoter kompletteras med delikat kakao och djupet av tonkaböna. Den perfekta fusionen av doftintryck har gjort Good Girl till en modern ikon och en av världens fem mest populära dofter för kvinnor.

Carolina Herrera Good Girl Blush EdP

carolina herrera good girl blush edp

Denna blommiga Eau de Parfum är perfekt för julens glitter och glamour. Good Girl Blush är en fräsch nytolkning av den ursprungliga Good Girl. Vanilj och tonkabönor ger doften en intressant och dualistisk bas. I samspel med blommiga noter skapar doften en blommig och fräsch signatur som är perfekt för den moderna kvinnans fria själ – och önskan att bära vilka skor hon vill.

Good Girl Blush introducerar sprudlande hjärtnoter av dyrbara, vackra och väldoftande blommor som handplockats av Quentin Bisch, doftens skapare. Samspelet mellan romantiska pioner och exotisk vit ylang ylang skapar en doft som på samma gång är sensuell, stark, pudrig och explosiv.

Hitta din favoritdoft från Good Girl-serien här!

carolina herrera good girl janni deler den perfekta julkappen

CAROLINA HERRERA: EN FEMININ NYKLASSIKER

Historien om Carolina Herrera börjar långt tillbaka i 1950-talets Venezuela, modeskaparens hemland, där hon började designa klänningar i tonåren. Med sitt öga för eleganta snitt och färgkombinationer var hennes kläder speciella redan från början. Så mycket att den legendariska Vogue-redaktören Diana Vreeland bjöd in Carolina Herrera att visa sin första kollektion på New Yorks exklusiva Metropolitan Club – och det blev en omedelbar succé.

Sedan dess har Carolina Herrera bara gått en väg och idag är hon en av världens mest framstående designers. Inspirerad av de många formerna av mänsklig skönhet skapar hon kreationer som är klassiska och eleganta, men samtidigt utmanande och innovativa. Hon har förklarat att elegans, skönhet och femininitet är tre nyckelelement i hennes kollektioner och att hon inspireras av idéer från det förflutna, som hon återskapar i form av moderna plagg.

Idag är Carolina Herrera ett internationellt modehus som är känt för att omfamna självförtroende och glädje med sin färgstarka inställning till livet. Enligt Carolina Herrera är mode magiskt, som en elegant dröm som inspirerar oss – och relaterar till den värld vi lever i.

Den doftande accessoaren

1988 lanserade Carolina Herrera sin första doft i vad som senare skulle bli en omfattande och frestande garderob av glädjefyllda dofter som perfekt kompletterar designerns färgstarka kollektioner. År 2016 lanserades Good Girl-serien och med sin ikoniska stilettklack har den blommiga Good Girl-doften blivit en ny klassiker och rankas bland de fem mest sålda dofterna i världen. Det senaste tillskottet i Carolina Herreras doftuniversum är den feminina Good Girl Blush, som med sina känsliga färger och blommiga uttryck är perfekt för den kommande säsongen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥