I ANNONSSAMARBETE

Exklusiv trendspaningskväll med ELLE – här är bilderna!

26 okt, 2023 
Vi på ELLE bjöd in våra läsare till en lyxig och inspirerande kväll med mode och trender i fokus. Här är alla bilder från eventet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Det blev en otrolig kväll i modets tecken när vi bjöd in våra ELLE-läsare till ett lyxigt och exklusivt event, fyllt av härligt mingel och massa inspiration!

Våra moderedaktörer Amie Chorr och Josefine Kanth tog tempen på modevärlden och berättade om de hetaste trenderna på catwalken just nu – och vilket mode vi kan förvänta oss framåt. Thérèse Hellström var även på plats tillsammans med Edblad och pratade om smyckestrender och delade sina bästa stylingtips.

Under kvällen minglade gästerna runt med alla sponsorer, skålade med bubbel och åt välsmakande tilltugg. Och det bästa av allt – när eventet var slut gick de hem med en maxad goodiebag!

Ett stort tack till våra ELLE-läsare och våra sponsorer för en otrolig kväll! Se alla bilder från det lyxiga eventet här.

Edblad hade en egen monter där det bjöds på en exklusiv sneak peek på deras kommande smyckeskollektion, och i slutet av kvällen lottades det ut ett otroligt pris – ett smyckeskrin fyllt med smycken med ett värde på 4 500 kronor.

Gästerna kunde även få håret stylat av Creative Heads, bättra på sminket hos By Terry eller prata hudvård med Murad.

På plats var även Stronger som visade upp sina kollektioner och de senaste trenderna inom sportmode.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥