ANNONSSAMARBETE MED DYSON

ELLE bjuder in till ett lyxigt event med Dyson – så här kniper du en plats!

08 apr, 2024 
AvCornelia Larsson
Är du lika besatt av hårfavoriten Dyson som vi är? Då vill du inte missa detta event! Häng med på en glamorös kväll med hårstyling och tips tillsammans med ELLE och Dyson.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Snart går ELLE-galan av stapeln där vi har äran att ha Dyson som en av våra sponsorer, och för att fira detta lite extra anordnar vi tillsammans med Dyson ett lyxigt event på ELLEs kontor på Humlegårdsgatan. På plats under kvällen är Sofi Fahrman och Carin Hellman för att blicka tillbaka på de mest minnesvärda looksen från galan, och självklart kommer även Dysons egna hårexperter och stylister finnas på plats där du har möjlighet att styla håret i sann gala-anda.

Carin Hellman och Sofi Fahrman kommer finnas på plats som eventets co-hosts där de kommer gå igenom ELLE-galan och alla minnesvärda looks.

Under kvällen kommer det bjudas på bubbligt i glasen och goda tilltugg, och självklart får du med dig ett exklusivt erbjudande från Dyson. Detta vill du inte missa!

Eventet kommer hållas på ELLEs kontor på Humlegårdsgatan 6 i centrala Stockholm, torsdagen den 25 april kl. 17:30.

Anmäl dig här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥