ANNONSSAMARBETE MED SEBASTIAN PROFESSIONAL

Fixa salongsfrisyren enkelt utan värme – 3 heta hårprodukter vi älskar

29 apr, 2024 
AvCornelia Larsson
Foto: Rasmus Lindahl
Vill du ha salongsfixat hår men inte riktigt har tid eller ork att styla det? Vi har handplockat de perfekta produkterna för en snabb touch up på ditt hår helt utan värme – perfekt när du är på språng!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Med våren och sommarens ankomst ser vi fram emot alla festligheter. Snart väntar uteserveringar, soliga dagar och ljumma kvällar. Vi alla känner nog igen situationen när vi snabbt rusar från kontoret till en AW, eller när vi inte orkar styla håret och snabbt slänger upp det i en knut. Om du, precis som vi, vill få till den nyfriserade känslan, trots att du har varit på kontoret hela dagen, har vi handplockat de bästa produkterna för säsongens alla festligheter och aktiviteter. För precis som du kan toucha upp ditt smink, kan du även göra med ditt hår. Vi ger dig guiden för säsongens hetaste hårstylingsprodukter!

Mid day hair slay - styla håret utan värme

Du har säkert inte missat TikTok-trenden ”heatless curls” där allt från ett badrocksband till en strumpa används för att skapa lockar i håret utan att använda värme. Att styla håret utan att riskera skada från värmeverkyg har verkligen blivit det nya sättet att vårda ditt hår. Haka på trenden och gör en ”mid day hair slay” genom att toucha upp ditt hår efter jobbet eller mellan aktiviteter utan att behöva använda värmeverktyg – med tre enkla produkter. Sebastian Professional erbjuder ett brett sortiment av hårstylingsprodukter, och vi har valt ut våra favoriter som ger ditt hår nytt liv, och den perfekta salongskänslan.

Våra utvalda favoriter

Foto: Rasmus Lindahl


Drynamic+ dry schampoo

Om du behöver förlänga dagarna mellan hårtvätt eller bara vill fräscha upp håret snabbt är Drynamic+ dry schampoo den ultimata produkten. Den fungerar som ett torrschampo som effektivt absorberar överskott av olja från hårbotten samtidigt som den ger ditt hår en snygg textur, utan att skapa den sträva känslan.

Köp den här (reklamlänk)

Foto: Rasmus Lindahl

Microweb fiber texturizer

Har ditt hår blivit frissigt över dagen och du vill återskapa känslan du hade på morgonen? Sebastian Professional Microweb fiber texturizer skapar ett 3D-nät av produkt som ger en silkeslen finish, perfekt för den snygga sleek-looken. Den är lätt att applicera och kommer i en smidig och kompakt förpackning, enkel att ha med i väskan!

Köp den här (reklamlänk)

Foto: Rasmus Lindahl

Re-shaper hairspray

Som namnet antyder är denna hårspray din bästa vän för att enkelt återskapa gårdagens frisyr. Dessutom ger den skydd mot fukt vilket ger dina lockar extra lång hållbarhet – en riktig hjälteprodukt!

Köp den här (reklamlänk)

Toucha upp håret med snygga flätor

Till vänster gör stylisten Kirsti Solberg flätor på Sebastian Professionals ambassadör Amanda Winberg. Till höger ser vi en snygg sleek-look.

Ett roligt och snyggt sätt att ge din frisyr en extra touch är att göra små flätor eller en lyxig sleek uppsättning. Det går snabbt och kräver inga värmeverktyg. Glöm inte att följa upp med den ikoniska håroljan ”Sebastian Professional Dark Oil” som en avslutande touch för att ge ditt hår glans, mjukhet och liv!

Köp den här (reklamlänk)

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥