ANNONSSAMARBETE MED LANCÔME

Vårens beautynyhet! Populära succéserumet – nu anpassat för ögonområdet

25 mar, 2024 
AvElinor Hedgren
Lancôme´s hyllade Rénergie-familj växer! Nu lanseras ett nytt och innovativt ögonserum att lägga till i hudvårdsrutinen – perfekt för dig som vill ha återfuktning i 24 timmar, reducera fina linjer och strama upp ögonområdet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Du glömmer väl inte bort ögonområdet i din hudvårdsrutin? Huden runt ögonen är betydligt tunnare än på resten av ansiktet, vilket gör den mer mottaglig för uttorkning och förlust av elasticitet. Det är faktiskt minskad elasticitet i huden som leder till bildandet av fina linjer och rynkor under ögonen, vilket ofta är de första synliga tecknen på åldrande. Därför är det viktigt att inkludera ögonprodukter i din hudvårdsrutin för att ge detta område den särskilda vård som det behöver.

VÅRENS BEAUTYNYHET 2024

Lancôme utökar nu sin fantastiska Rénergie-hudvårdsserie med en helt ny produkt! Kanske har du redan testat deras populära Rénergie H.C.F. Triple Serum för ansiktet? Då tror vi att du kommer att älska att succéserumet nu kommer i en ny formula, speciellt utvecklad för den känsliga huden runt ögonen.

(Nyhet!) Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye

Nu kommer Lancôme´s hyllade serum i en ny formula, speciellt framtagen för huden runt ögonen.

Det nya Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye från Lancôme är ett effektivt ögonserum som är testat på alla hudtyper. Det återfuktar i 24H från första applicering, reducerar fina linjer, minskar synliga påsar och stramar upp huden runt ögonen – tack vare de aktiva huvudingredienserna, som serumet har fått sitt namn efter:

  • Hyaluronsyra + SNK-peptider för återfuktning och anti-aging effekt.
  • C-vitamin + niacinamid förbättrar hudens lyster och är effektiv mot pigmentfläckar.
  • Vitamin F har en vårdande effekt på ögonområdet.

Ögonserumet rekommenderas av kvinnor som tidigare har gjort professionella skönhetsbehandlingar*.

* Konsumenttest på 115 kvinnor som gjort skönhetsbehandlingar (Ultrasounds, Radiofrequency, Plex-R, Laser (alla typer)).

Applicera så här:

Rengör ansiktet noggrant så att det är helt rent och fritt från makeuprester och applicera försiktigt Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye. Ett pump av produkten räcker för området kring båda ögonen. Mixa samman formulan i handen innan du applicerar serumet med svepande rörelser under ögat och på brynbenet. Använd två fingrar för att massera produkten utåt, mot dina öron. Klappa slutligen försiktigt din ögonkontur med fingertopparna som en lätt massage för att öka mikrocirkulationen. Ögonserumet kan användas som en fristående produkt för ögonområdet eller så kan du använda det under din favoritögoncreme.

Shoppa Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye här!

Fortsätt med de övriga produkterna i Rénergie-serien för en effektiv rutin som både vårdar och har effekt på ålderstecken.

FLER PRODUKTER FRÅN RÉNERGIE-SERIEN

Rénergie H.C.F. Triple Serum

Lancôme´s succéserum Rénergie H.C.F. Triple Serum vårdar huden i tre steg.

Lancôme’s ikoniska Rénergie H.C.F. Triple Serum erbjuder en trippelvård i ett enda serum genom att kombinera hyaluronsyra, C-vitamin + niacinamid och ferulinsyra. De aktiva ingredienserna utgör en kraftfull kombination som återfuktar och stärker huden lager för lager. Vid användning får det första hudlagret ökad fasthet och förbättrad hudkvalitet, det andra en reducering av rynkor* och det tredje en reducering av pigmentfläckar*.

*Kosmetokliniskt test, 58 kvinnor, 8 veckor.

Applicera så här:

Mixa samman formulan i handen innan du applicerar på ansiktet med svepande rörelser. Starta från pannan till kinderna, sedan till hakan, med rörelser som börjar från mitten av ansiktet utåt.

Shoppa Rénergie H.C.F. Triple Serum här!

Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream

Lancôme´s Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream gör ett återfuktande och effektivt jobb.

Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream från Lancôme innehåller en hög koncentration av de aktiva ingredienserna hyaluronsyra, peptider och niacinamid. Krämen har en härlig konsistens och omsluter huden på ett mjukt vis med en lyxig känsla. Redan efter en veckas användning kan du se resultat som mindre synliga rynkor, uppstramning av ansikte och hals och en reducering av pigmentfläckar. Efter 8 veckors användning: +27 % i uppstramning, +38 % fasthet, +35 % elasticitet*.

* Kosmetoklinisk objektiv gradering, 84 kvinnor, flera fototyper.

Applicera så här:

Massera varsamt in krämen i huden med mjuka cirkulära rörelser för att jobba in produkten. Slutför din skönhetsritual genom att lätt pressa in all produkt i hela ansiktet med fingertopparna. Börja vid pannan och arbeta dig ner till kinderna, hakan och käklinjen. Använd lätta, snabba tryck för att stimulera mikrocirkulationen och ge huden en fräsch och strålande look.

Shoppa Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥