ANNONSSAMARBETE MED HUDHELSE

Klara, färdiga, fest! 4 hudvårdsprodukter för maxat glow

02 nov, 2023 
Modell, TV-personlighet och en inflytelserik röst – Kathrine Sørland berättar om sina hudvårdsrutiner för festsäsongen och avslöjar hemligheten för ett strålande glow.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

– Jag älskar verkligen att piffa till mig inför en fest. Jag skapar en härlig stämning där hemma med loungemusik, och stänger dörren till badrummet där jag njuter av egentid i flera timmar. Hela kroppen får uppmärksamhet – ingen detalj är för liten när jag ska göra mig redo för en fest, berättar Kathrine.

Hon skrattar när hon berättar om sitt ansträngda förhållande till strumpbyxor. Därför prioriterar hon att hålla benen gyllenbruna och fräscha.

– Brun utan sol har blivit min räddning, tillsammans med en body lotion av hög kvalitet. Dessutom är det viktigt med en rejäl peeling av hela kroppen så att både hudkrämen och brun utan sol verkligen tas upp.

HUDREVOLUTION

Kathrine berättar att hon inte alltid har varit så noga med sin hudvårdsrutin.

– Tidigare brukade jag faktiskt bara använda tvål och vatten och några enstaka produkter från apoteket. Men det där fungerar inte så bra längre, och det är ju bara att inse att ingen av oss blir yngre.

Ett råd hennes hudläkare gav om att börja använda ZO-produkter ledde till en total förändring.

– Jag har verkligen lagt ner mycket tid och energi på min hud. Det är som träning. Det tar tid och engagemang, men belöningen i form av fantastiska resultat gör det absolut värt det.

För att få snabba resultat, en fantastisk lyster och jämnare hudton använder Kathrine ZO Stimulation Peel, vilket hon kallar världens bästa "röda mattan"-behandling. Detta är en behandling hon får på en klinik och den ger både omedelbara och långsiktiga effekter. Ett riktigt bra tips inför julbordssäsongen.

– För mig är det här ett otroligt bra sätt att göra huden redo för en fest eller en premiär, eller något annat som kräver att min hud är perfekt. Dessutom är peelingen gjord för snabba resultat, och det kan jag skriva under på att den ger.

Kathrine Sørland ZO Skin Health

KATHRINES FAVORITPRODUKTER FÖR EN FESTKLAR HUD

– En klar favorit för mig året runt, men särskilt under vintersongen, är ZO Growth Factor Serum. Min hud har verkligen blivit bättre sedan jag började använda det här serumet.

Kathrine berättar att huden nu är den mest strålande versionen av sig själv, och hon är övertygad om att den investering hon gjort på sista tiden har gett fantastiska resultat.

– Det viktigaste för mig är att min makeup ser naturlig ut, så att den fina och friska huden får spela huvudrollen i ansiktet. Med vintern, och många fester, precis runt hörnet så kommer jag också att fixa till mig lite extra. Min hud både känns och ser riktigt bra ut nu, och då är det extra kul att klä upp sig, avslutar hon.

4 HUDVÅRDSPRODUKTER FÖR MAXIMALT GLOW

ZO Growth Factor Serum

Ett serum som bidrar till att förebygga tecken på åldrande, göra uttryckslinjer mjukare och stärka huden. Det reducerar även ojämn hudton och ger både fasthet och elasticitet.

Köp ZO Growth Factor Serum här!

ZO Growth Factor Serum

Growth Factor Eye Serum

Ett ögonserum som har snabbverkande ingredienser som mildrar dynamiska rynkor och linjer. Det upplevs som en lätt "filler" som slätar ut och fyller i linjer i hela ögonområdet. Det kan också användas runt munnen.

Köp Growth Factor Eye Serum här!

Growth Factor Eye Serum

ZO Enzymatic Peel och ZO Brightening Sheet Masque

En härlig duo som ger fantastiskt fin lyster. Peelingen appliceras på rengjord hud och bör få verka i ungefär en timme. Efter peelingen läggs Brightening Sheet Masque. Behandlingen ger en omedelbar lyster och en strålande hud som ser helt klar och frisk ut. Det här är en perfekt hemmabehandling när man vill att huden ska se extra fin ut.

Köp ZO Enzymatic Peel här!

Köp ZO Brightening Sheet Masque här!

ZO Enzymatic Peel och ZO Brightening Sheet Masque

ZO Illuminating AOX Serum

Ett kraftfullt antioxidantserum som bidrar till att återfukta huden i upp till 48 timmar samtidig som huden får massor av extra fin lyster. Serumet minskar rodnad, ojämnheter och dämpar inflammation. En riktig favorit.

Köp ZO Illuminating AOX Serum här!

ZO Illuminating AOX Serum

Du hittar din närmaste ZO-återförsäljare här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥