ANNONSSAMARBETE MED SKINCITY

Beautyexperten Emma Unckel: "7 bästa skönhetsprodukterna att ge bort i jul"

20 nov, 2023 
AvMarika Agestam Cederlund
julklappstips skönhet 2023
Från nybörjaren till hudvårdsexperten – Emma Unckel tipsar om sju säkra skönhetsklappar som glädjer under granen i jul.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Julen är runt hörnet och kanske går du i tankar kring vilka julklappar du ska ge bort i år. Skönhetsexperten Emma Unckel tycker att beautypresenten är den perfekta gåvan:

– Hudvård är något som älskas av många, men det är inte alltid man har möjlighet att prioritera sig själv och sin hud under hektiska december. Därför är self care-produkter inom hudvård och makeup perfekta att ge bort i julklapp – vem blir inte glad över att få ge huden lite extra kärlek under juletiderna?

julklappstips presenter black friday skönhet
Emma Unckel delar sina julklappstips.

Oavsett om du är ute efter en beautyklapp som passar de flesta, eller något mer nischat, så har Emma Unckel samlat säkra kort från hudvårdsmeckat Skincity.

– Jag handlar från Skincity då man kan få proffshjälp av deras duktiga hudterapeuter online, de gör det så mycket enklare att hitta rätt!

Passa på att investera i skönhetsklappar till någon nära (eller varför inte dig själv?) under Black Week – här är Emmas bästa tips.

1. Julklappen som passar alla

"Alla borde ha minst en återfuktande mist på skrivbordet, i handväskan eller i badrumsskåpet. Denna ultralätta favorit från Skincity Skincare återfuktar och skyddar huden mot fria radikaler och blått ljus."

Läs mer om- och köp Blue Light Protection Face Mist här.

2. Beautygåvan för den kräsne

"Är du ute efter en julklapp till hudvårdsnörden med stenkoll? Peter Thomas Roth är ett legendariskt hudvårdsmärke och denna söta gift box ger en möjlighet att få testa flera av PTR:s ikoniska ansiktsmasker (dessutom till superpris!)."

Klicka här för att komma till gåvoset från Peter Thomas Roth.

3. Den ultimata makeuppaletten

"Åtråvärd palett från Hourglass som ger lyster, samtidigt som den trollar bort ojämnheter i huden och är byggbar för önskad intensitet. Fungerar lika bra till vardags som fest – den ultimata paletten för både ögon och kinder."

Läs mer och köp paletten här.

4. Skönhet till julklappsspelet

"Brukar ditt julfirande innehålla en runda av det klassiska julklappsspelet? Addera en uppskattad beautyklapp i potten! Denna primer från MAKETHEMAKE är en riktig hybridfavorit som både återfuktar och ger extra lyster under makeup. Tips: addera på kindbenen för extra glow i vintermörkret!".

Klicka här för att komma till Ginger Dewy-Glowy Primer.

5. Julklappstips till honom

"Rengöring, exfoliering och återfuktning – ett uppskattat hudvårdsset som passar både nybörjaren och den erfarne. Ger nytt liv till huden året om – dessutom i snygg gåvoförpackning med julkänsla."

Klicka här för att komma till gåvoset för honom från Kiehl's.

6. Svensk eko-beauty

"Svenska märket Maria Åkerberg är en favorit inom eko-beauty. Denna prisvinnande duo ger massor av näring och fukt till huden både morgon och kväll, och är en briljant julklapp att ge bort till dig själv eller någon nära."

Läs mer om More For You Kit från Maria Åkerberg här.

7. Julklappen för glow-älskaren

"Börja det nya året med extra glow och håll huden fräsch inför alla vinterns högtider. Satsar du på en julklapp till glow-älskaren är mitt supertips duon Protect Your Glow Ornament från Paula's Choice."

Läs mer och köp här.

Emma Unckel: "Så håller jag huden i schack under vintern"

Vilket är ditt bästa tips för att hålla huden i form under de kalla och torra vintermånaderna?

– Håll utkik efter produkter med högt innehåll av fuktbevarande ingredienser, till exempel squalane. Jag gillar Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask från Kiehl's – lägg på ett tjockt lager innan läggdags och vakna med mjuk och återställd hud dagen efter.

Klicka här för att komma till ansiktsmasken från Kiehl's.

November och december är tid för julfester, julbord och det stora nyårsfirandet. Vilken look satsar du på till säsongens festligheter?

– Jag har snöat in mig på silverskimrande ögon – en kall skugga ger ett så piggt uttryck, och metalliska nyanser hör ju även festligheterna till. Jag älskar även att snabbt kunna fuska fram en solkysst look. MAKETHEMAKEs flytande bronzer Vitamin E Liquid Bronzer är en beroendeframkallande favorit som förutom ansiktet även funkar i dekolletaget, och går att mixa i hudkrämen för bruna ben snabbt!

Länk till Emmas favoritbronzer här.

Sist men inte minst, vad önskar du dig själv under julgranen i år?

– SkinRise Morning Glow Pads från Exuviance är min go to-produkt sedan flera år tillbaka. Padsen återställer min hud på nolltid, perfekt under makeup och ger ett otroligt glow. Jag vill alltid ha påfyllning av dessa!

Klicka hem skinpads från Exuviance här.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥