ANNONSSAMARBETE MED L'ORÈAL PARIS ELVITAL

Återfukta ditt hår i vinter – enkel rutin i 4 steg

20 nov, 2023 
AvElinor Hedgren
Känns ditt hår extra torrt och frissigt så fort kylan smyger sig på? Här guidar vi dig genom rutinen som räddar ditt svall i vinter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Advertisement

Under den här tiden på året kan håret kännas extra torrt och frissigt, vilket har sina naturliga förklaringar. För det första är luften mycket kallare och torrare under den här tiden på året. Men även faktorer som vind, snö, regn och mössor som dras av och på huvudet sliter oerhört mycket på håret.

Därför är det viktigt att se över din hårvårdsrutin och förse håret med ingredienserna det behöver för att bibehålla fukt och lyster hela vintern. Du känner säkert till den populära ingrediensen hyaluronsyra som ofta används i hudvård. Men visste du om att hyaluronsyra faktiskt också är en ingrediens som är bra för ditt hår?

L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump-serien är berikad med hyaluronsyra. En molekyl, som finns naturligt i kroppen, absorberar 1 000 gånger sin egen vikt i vatten och hjälper till att ge fylligt hår.

4 STEG TILL ETT ÅTERFUKTAT OCH FYLLIGT HÅR

Steg 1 – Rengör håret med schampo

Tvätta håret med Hyaluron Plump schampo för uttorkat hår. Ett återfuktande schampo som slätar ut hårets yta och fyller håret med fukt i 72 timmar*.

elvital hyaluron plump shampo

Steg 2 – Följ upp med balsam

Applicera Hyaluron Plump balsam för uttorkat hår. Det fuktgivande balsamet gör omedelbart håret lättare att reda ut och tillför fukt i 72 timmar*. Håret blir glansigare, tio gånger mer återfuktat* och livfullt utan att tynga ner det.

elvital hyaluron plump conditioner

Steg 3 – Ge ditt hår wonder water

Efter balsam, prova Elvital Hyaluron Plump Wonder Water Lamellar Treatment, för att vitalisera håret och tillföra intensiv fukt. Ger glans och gör håret 18 gånger mer återfuktat**.

elvital hyaluron plumo wonder water

Steg 4 – Spraya in serum

Avsluta med Hyaluron Plump Moisture Plump Serum, ett återfuktande leave in-serum för daglig användning i uttorkat hår. Formulan drivs av kraften i ett 2% Hyaluronic Care System och fyller omedelbart håret med fukt och ökar fiberdiametern med 9%***. Använd den dagligen som en fuktspray för tio gånger mer återfuktat hår*** och för att styla dina längder. Tynger inte ner.

*Instrumentellt test efter användning av Elvital Hyaluron Plump schampo och balsam. **Instrumentella tester ***Instrumentella tester

elvital hyaluron plump serum

ELVITAL HYALURON PLUMP

Upptäck hårvårdsrutinen Elvital Hyaluron Plump, från L'Oréal Paris! En intensiv fuktboost, berikad med hyaluronsyra.

Shoppa Elvital Hyaluron Plump-serien här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥