ANNONSSAMARBETE MED DYSON

Lyxigt event med ELLE och Dyson – här är bilderna från kvällen!

26 apr, 2024 
AvCornelia Larsson
Foto: Beata Holmgren
ELLE bjöd in sina läsare till ett härligt event tillsammans med Dyson, hostad av Carin Hellman och Sofi Fahrman som bjöd på en kväll i sann gala-anda. Här visar vi alla bilder från eventet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Det blev en fantastisk kväll fullspäckad med mingel, hårstyling och massor av inspiration på ELLEs fina kontor på Humlegårdsgatan. Våra underbara co-hosts Carin Hellman och Sofi Fahrman ledde eventet, medan Dysons hårexperter fanns på plats för att ge tips och råd – och självklart styla gästernas hår. Det bjöds på läckra snittar, sötsaker och bubbel i glasen.

Sofi och Carin tog oss även igenom de olika looksen från förra veckans ELLE-gala och diskuterade trendspaningar, frisyrer och delade med sig av sina egna bästa tips för att lyckas få ett riktigt gala-svall.

Här kommer bilderna från eventet!

Beata Holmgren
Beata Holmgren
Beata Holmgren
Beata Holmgren
Beata Holmgren
Carin Hellman och Sofi FahrmanFoto: Beata Holmgren
Beata Holmgren
Beata Holmgren
Beata Holmgren
Beata Holmgren

Beata Holmgren
Ett stort tack till våra underbara ELLE-läsare som ville komma, och självklart till vår fantastiska sponsor Dyson. Det blev verkligen en kväll att minnas!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥