ANNONSSAMARBETE MED AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Hår och styling i fokus när ELLE och Authentic Beauty Concept bjöd in till event – se bilderna här!

11 apr, 2024 
Inspiration, tips och effektiva produkter för håret stog på agendan när vi tillsammans med Authentic Beauty Concept bjöd in till ett lyxigt och inspirerande event – här är alla bilder från kvällen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Det blev en fantastisk kväll full av inspiration när vi på ELLE tillsammans med Authentic Beauty Concept bjöd in våra läsare till ett exklusivt event på vårt huvudkontor i Stockholm. Hårvård och styling var kvällens tema och schemat var fullspäckad med roliga happenings.

Här är alla bilderna från eventet!

Kvällen leddes av vår beautyredaktör Veronica Henriksson som bland annat gästades av hårstylisten Jonny Westberg som svarade på era frågor om hår och styling och gav sina bästa produkttips för att få till drömsvallet.

Under kvällen kunde gästerna mingla runt och njuta av välsmakande tilltugg och dryck. De hade även möjlighet att få en hårkonsultation av experter på plats, samt råd om vilka produkter som passar just deras hårtyp bäst, vinna fina priser i våra tävlingar och spana in alla fantastiska produkter från Authentic Beauty Concept. Och när kvällen var slut gick alla hem med en välfylld och lyxig goodiebag!

Tack Authentic Beauty Concept och alla gäster för en trevlig och inspirerande kväll!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥