ANNONSSAMARBETE MED CALVIN KLEIN

Självsäkra skådespelerskan Alexa Demie visar sina favoriter från Calvin Kleins höstkollektion

27 okt, 2023 
AvSofia Carlberg
Alexa Demie
Inez och Vinoodh
I höst möter vi skådespelerskan Alexa Demie i underkläder och plagg från Calvin Klein. Det är sensuellt, lekfullt och självsäkert!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Modevärlden har just blivit lite mer spännande och lekfull med Calvin Kleins nya höstkampanj 2023. Varumärket har valt att ta in några av de hetaste namnen i underhållningsbranschen, inklusive skådespelerskan Alexa Demie, musikern Kid Cudi, K-pop-stjärnorna JENNIE och Jung Kook, samt supermodellen Kendall Jenner, för att presentera sin senaste kollektion.

Alexa Demie
Alexa Demie i Calvin Klein. Lace Balconette Bra, 849 kronor. Shoppa här! Lace Bikini Briefs, 499 kronor. Shoppa här!Inez & Vinoodh

Kampanjen, som är fotograferad av det prisbelönta fotografparet Inez & Vinoodh lyfter varje persons individuella stil och personlighet genom unika miljöer.

Alexa Demie i Calvin Klein
Alexa Demie i Calvin Klein i Cropped Denim Jacket, 1099 kronor. Shoppa här!Foto: Inez & Vinoodh.

Skådespelerskan Alexa Demie fullkomligen golvar oss när hon bär Calvin Klein Underwear och Calvin Klein jeans.

Alexa Demie
Alexa Demie i Calvin Klein i Cropped Denim Jacket, 1099 kronor. Shoppa här! Och i High Rise Straight Jeans, 1099 kronor. Shoppa här!Foto: Inez och Vinoodh

Alexa Demies självförtroende och sensualitet lyser igenom varje bild där hon visar upp plagg från kollektionen och det är precis de egenskaper som Calvin Klein som varumärke står för.

Calvin Kleins höstkollektion

Calvin Kleins höstkampanj 2023 fortsätter att följa varumärkets designstil av minimalism, modernitet och sensualitet. För underkläder, jeans och kläder, erbjuder kollektionen plagg som är viktiga för varje garderob och livsstil. Klassiska silhuetter har uppdaterats med nya tyger och passformer och de kompletteras med de senaste smyckena och glasögonen från Calvin Klein. Resultatet är en enkel och modern stil som är helt rätt för hösten 2023.

Genom att kombinera sensualitet med en lekfullhet har Calvin Klein skapat en kampanj som inte bara visar upp deras senaste kollektion, utan också berättar en historia om självförtroende och uttryck.

Höstens underklädeskollektion är både sensuell och sofistikerad och finns i nya siluetter, färgpaletter och med omarbetade logotyper. Prioriteringarna ligger i det mjuka materialet, den sensuella designen och de olika detaljerna.

8 plagg från kollektionen som vi gillar

Utforska Calvin Kleins höstkollektion 2023 och omfamna din egen unika sensualitet och stil.

Bralette, 359 kronor. Shoppa här!
Sherpa Denim Jacket, 1899 kronor. Shoppa här!
Bikini Briefs, 499 kronor. Shoppa här!
Demi T-Shirt Bra, 549 kronor. Shoppa här!
String Bralette, 449 kronor. Shoppa här!
High Rise Straight Jeans, 1099 kronor. Shoppa här!
Lace Triangle Bra, 799 kronor. Shoppa här!
High Rise Straight Jeans, 1099 kronor. Shoppa här!

Se mer hos Calvin Klein

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥