ANNONSSAMARBETE

Rätt parfym för din personlighet – så matchar du

Parfym är personligt och kan hjälpa oss att uttrycka vår individualitet. När vi hittar en doft som passar oss vet vi det oftast direkt, men att hitta den där parfymen som får oss att sticka ut är inte helt lätt.
03 oktober, 2019

Den perfekta parfymen kan påverka allt från humöret till vår självkänsla. En doft hjälper oss att skapa minnen och kan kännas som att komma hem varje gång vi sprayar på den. Men att hitta en signaturdoft som matchar både vår personlighet och ger oss utstrålning är inte det lättaste.

Brittiska Molton Brown lanserar nu en parfymkollektion med 27 nya innovativa dofter.

Brittiska Molton Brown som är världskända för lyxiga och färgstarka badoljor, parfymer, ljus och duschkrämer med exotiska dofter, har nu skapat parfymkollektionen The Guard Perfume Collection – dofter av individer för individer. De 27 originella dofterna har skapats av några av världens främsta parfymörer som alla kommer från olika bakgrunder och åldrar för att kunna skapa riktigt varierande och experimentella dofter. Att göra doft personlig går helt i linje med Molton Browns arv som alltid handlat om individualitet.

– Parfym är ett uttryck för din personlighet, säger Jacques Chabert en av parfymörerna som varit med att ta fram kollektionen.

Hitta en favoritparfym i höst genom att gå utanför din bekvämlighetszon – och upptäcka något helt nytt.

Att hitta en ny parfym kan vara överväldigande men genom att ta ett steg utanför det vi är vana vid, kan vi göra upptäckter vi annars inte skulle gjort. Doftexperten Jonathan Sheppard, Customer Experience Manager på Molton Brown, berättar att steget inte behöver vara stort för att hitta en ny doft som matchar det vi redan gillar.

– Gå utanför din bekvämlighetszon och våga testa något nytt! Om du tillexempel älskar blommiga dofter så kan du pusha ditt luktsinne och testa en fruktigt blommig doft. Molton Brown’s Rosa Absolute är ett perfekt exempel på en blommig fruktdoft. Prata med expediten om dina tidigare doftval, favoritdofter och doftminnen. Att hitta en ny signaturdoft har aldrig varit lättare.

De ikoniska Orange & Bergamott och Fiery Pink Pepper dyker upp i ny kostym – som Eau de Parfum.

Molton Brown som alltid skapat dofter på sina egna villkor med dofter som sticker ut med spännande kryddor och exotiska ingredienser – är med sin nya kollektion mer experimentella än någonsin.

– Om parfymer är för perfekta så är de inte intressanta, berättar parfymören Carla Chabert som varit med och tagit fram kollektionen för Molton Brown.

Att skapa parfymer som är för perfekta är inget för Moltons Browns parfymörer.