ANNONSSAMARBETE MED L'ORÉAL PARIS

Fixa den perfekta blonda looken hemma – enkelt och utan onödigt slitage

16 okt, 2023 
AvElinor Hedgren
Skonsam enkel blondering blekning hemma Loreal Paris
Är det dags att ge ditt hår en ordentlig glow up inför hösten? Här är våra bästa tips på hur du fräschar upp ditt blonda hår hemma – enkelt, billigt och utan onödigt slitage.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Advertisement
Advertisement

Efter en lång sommar med sol, bad och vind kan håret kännas trött och glanslöst – och verkligen vara i behov av lite kärlek eller en rejäl make over. Frisörbesök är något som dessvärre kräver både tid och pengar, och att färga själv kan kännas riskabelt. Men vi har de bästa tipsen hur du ska lyckas fixa ett förstklassigt blont svall med salongskänsla hemma, utan att det sliter på håret.

Enkel skonsam blondering blekning hemma loreal paris
L’Oréal Paris blonding-serie med en ny förbättrad formula som minskar slitage på håret med upp till 80 procent.

L’Oréal Paris populära hårfärger från serien Preference har fått nya tillskott i familjen. En fantastisk blonding-serie med flera vackra nyanser för alla sorters blonda hår. Produkterna innehåller en ny förbättrad formula med en speciell bonding-teknologi som minskar slitaget på håret med upp till hela 80 procent. Blonderingarna är superenkla att använda och ger dig ett perfekt resultat utan att du behöver gå till frisören. Och det bästa av allt, håret blir inte slitet och torrt som det kan bli av andra blekmedel på marknaden.

Enkel skonsam blondering blekning hemma loreal paris
L’Oréal Paris blekningar är skonsamma för håret och ger ett fantastiskt resultat.

3 PRODUKTER FÖR ATT FÅ DEN PERFEKTA BLONDA FÄRGEN

Preference Le Blonding, Advanced Ultra Platinum Bleach (bleach)

Enkel skonsam blondering blekning hemma platinablond loreal paris
Advanced Ultra Platinum är perfekt för dig som vill ha en superblond look.

Det här är en avancerad blekning för dig som är ute efter en superblond look med otrolig glans. Tack vare den innovativa blonderingsteknologin kan håret blekas upp till nio nyanser och funkar fint även på dig med brunt hår.

Efter blekningen applicerar du den härliga efterbehandlingen som tillför djup och intensiv näring till håret. Den gör hårstråna mindre benägna att brista och lämnar håret hälsosamt och lent. Efterbehandlingen innehåller även en anti-yellow-effekt med lila pigment som förebygger gula skiftningar i håret – vilket resulterar i en intensiv och kall superblond färg.

Produkten rekommenderas för blont till mörkbrunt hår. Rekommenderas inte på grått hår, hår som redan är väldigt blonderat eller till djupt mörkbrunt eller svart hår.

Enkel skonsam blondering blekning hemma loreal paris före och efter
Advanced Ultra Platinum Bleach kan bleka upp till nio nyanser och fungerar även på brunt hår.

Preference Le Blonding 11.21, Ultra Light Cool Pearl Blonde (lightener)

Enkel skonsam blondering blekning hemma loreal paris
Ultra Light Cool Pearl Blonde ger gnistrande platinablond look med en oslagbar glans.

En mindre kraftfull produkt som bleker håret upp till tre nyanser samtidigt som den vårdar och minskar slitage med upp till 70 procent. Slutresultatet blir en gnistrande platinablond look utan några gula toner. Den avslutande efterbehandlingen låser in färgen och ger en fantastisk glans som håller länge, ända upp till åtta veckor.

Produkten passar bäst för dig med ett naturligt blont hår som vill ha en uppfräschning eller ljusa upp det ytterligare. Rekommenderas ej för grått eller mörkbrunt hår.

Preference Le Blonding 11.11, Ultra Light Cool Crystal Blonde (lightener)

Enkel skonsam blondering blekning hemma loreal paris
Ultra Light Cool Crystal Blonde ger en kall lyxig blond färg samtidigt som hårets förses med massa näring och återfuktning.

Den här blonderingen ger ett lyxigt salongsresultat med en kall vacker nyans samtidigt som den vårdar och skyddar. Håret bleks upp till tre nyanser med samma skonsamma formula som minskar slitage med upp till 70 procent. Dessutom innehåller den oil-elixir för att ge håret extra återfuktning och näring.

Den avslutande och vårdande color-lock-efterbehandlingen innehåller bland annat UV-filter och E-vitamin som lämnar håret silkesmjukt med en bländande glans som håller i upp till åtta veckor. Produkten passar perfekt för dig som vill fräscha upp din redan blonda hårfärg.

SÅ HÄR BLONDERAR DU DITT HÅR SJÄLV – 6 ENKLA STEG

1. Läs igenom beskrivningen noggrant innan du börjar – detta är det allra viktigaste för att få ett så bra resultat som möjligt.

2. Glöm inte att skydda din hud! Använd plasthandskarna som följer med i förpackningen och lägg en handduk du inte är rädd om över axlarna. Sedan är det bara att köra i gång.

4. Sektionera håret för att lättare kunna applicera blekningen. Påbörja appliceringen cirka fem centimeter från hårbotten och fortsätt ut på längderna ända ner till topparna. Massera sedan in färgmixen i längderna tills de är helt täckta och vänta i 15-20 minuter beroende på hur ljust resultat du vill ha. Kom ihåg att spara lite färg till hårrötterna.

5. Applicera resten av färgblandningen i hårrötterna och massera tills de är helt täckta och vänta i ytterligare 15-20 minuter. Skölj sedan ur färgblandningen noggrant och handdukstorka håret.

6. Avsluta med den stärkande anti-yellow efterbehandlingen för att få det ultimata resultatet. Fördela ut behandlingen i längderna och låt sitta i två minuter. Skölj sedan håret igen, föna och styla som du vill. Resultatet blir en fantastisk blond färg som du bara trodde du kunde få på salong. Skonsamt för håret – och så enkelt!

Spana in hela L’Oréal Paris Preference-serie här!

SÅ TAR DU HAND OM HÅRET EFTER BLONDERING

Efter du blekt håret är det viktigt att använda rätt produkter för att bibehålla resultatet så länge som möjligt. Du bör använda ett schampo och balsam som är speciellt anpassat för blont hår och även satsa på reparerande produkter som återställer torrt och skadat hår.

L'Oreal Paris Elvital Color Vive Purple Shampoo + Mask

Color vive purple shampoo mask silverschampo för blont hår
Elvitals schampo och inpackning från serien Color Vive Purple motverkar gula toner i ett blont hår

Elvitals schampo och inpackning från serien Color Vive Purple är perfekt för att hålla din blonda hårfärg fräsch. Det lila pigmentet bevarar den kalla tonen i håret och motverkar oönskade gula toner som har tendens att uppstå efter ett tag.

Här kan du köpa Elvitals Color Vive Purple-serie!

L’Oréal Paris Elvital Bond Repair

loreal paris bonding torrt hår behandling
Elvitals Bond Repair-serie är perfekt att boosta håret med efter blekning.

Serien Bond Repair från Elvital är anpassat för torrt och skadat hår som är i behov av en rejäl boost. Serien består av ett för-schampo, schampo, balsam och ett leave-in-serum. Samtliga produkter förser håret med näring och återfuktning och lämnar ett silkeslent resultat.

Du shoppar Elvitals Bond Repair-serie här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥