En god sallad kan både fungera som måltid och tillbehör. Gör en matig pastasallad till lunch eller en fräsch grönsallad till kött och grillat. Ceasarsallad är en annan favorit.
Sallad kan visst vara höstmat, om du gör den lite matigare, varmare och mustigare. Här får du ett par tips på hur du kan tänka och vad du kan använda för ingredienser för att laga höstens godaste sallader.
En fräsch grönsallad är ett måste på alla bufféer – bjud på en härlig sallad som får sin friskhet från vattenmelonen, syrlighet från getost och krisp från quinoa.
Grilla grönsaker och servera med en ljummen pärlgrynssallad med parmaskinka och färsk basilika. God som den är eller som tillbehör till årets alla grillkvällar.
I den här matiga linssalladen döljer sig godsaker som spenat, valnötter och soltorkade tomater. Perfekt att ta med på picknicken eller ställa på buffébordet!
Har du svårt att bestämma dig så är det här salladen för dig! Servera blomsterkål med frukter som vindruvor, grapefrukt och äpplen. Lägg vitost på toppen för att göra den lite matigare.