Tomatsallad med vattenmelon och fetaost

Recept på tomatsallad med vattenmelon och fetaost
columbus leth
Kombinera det godaste sommaren har erbjuda i en och samma sallad – solmogna tomater, saftig vattenmelon och salt fetaost.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Så gör du en enkel one pot pasta med saffran och tomatBrand logo

Så gör du en enkel one pot pasta med saffran och tomat

Tomatsallad med vattenmelon

Saftig, söt och salt – den här salladen har allt!

4 personer

Tid: 20 minuter

Du behöver:

¼ liten vattenmelon
4 tomater, gärna olika sorter
2 nävar färsk basilika
100 g fetaost
Salt och nymald svartpeppar

Dressing:

2 tsk dijonsenap
1 msk flytande honung
3 msk vitvinsvinäger
3 msk olivolja
½ schalottenlök

Gör så här:

  1. Dressing: Rör ihop senap, honung, vinäger och olja i en skål. Skala löken och hacka den fint. Rör den i dressingen.
  2. Sallad: Skala melonen och skär melon och tomater i grova bitar. Vänd ner båda i dressingen. Vänd försiktigt ner basilikan i salladen, toppa med smulor av fetaost och smaka av med salt och peppar. Servera genast.

Drinkar #1 - Lyxig rabarber bellini cocktailBrand logo

Drinkar #1 - Lyxig rabarber bellini cocktail

Foto: Columbus Leth