Rabarber är en syrlig favorit i många efterrätter. Det inte alla vet är att rabarber är en grönsak och inte en frukt. Här hittar du recept på rabarberkaka, rabarbersaft, rabarberchutney och mycket annat gott.
Har du trädgården full med rabarber men har tröttnat på rabarberpaj? Då är det den här rabarberfizzen du ska göra! Spetsa gärna med lite flädergin för vuxenversionen.
Ta vilket firande som helst till en ny nivå med en prinsesstårta med en liten twist. Rabarberkompotten piggar upp och ger balans till den väldigt söta, gräddiga tårtan.
Ingen rätt är komplett utan efterrätt och efter en tung middag kan det vara gott med något lätt och friskt. Bjud på denna kalla rabarber- och äppelsoppa som serveras med en klick lättvispad grädde.
Rabarber är en älskad ingrediens i många efterrätter, men visste du att rabarber är en grönsak eller att den innehåller giftig oxalsyra? Här är 11 oväntade saker du kanske inte visste om rabarber!
Rabarber hör sommaren till och nu lanseras ett mousserande rosévin med smak av vilda rabarber. Bubblet passar perfekt som fördrink eller till desserten.