3 efterrätter med rabarber – årets bästa primör
Rabarber är en av vårens mest efterlängtade primörer – syrlig, färgstark och full av möjligheter. Den passar perfekt i efterrätter där dess friska smak får stå i centrum. Gör årets första rabarberpaj som en tarte tatin istället eller låt rabarbern få gott sällskap av vit choklad i en somrig liten mazarin. För den som vill låta rabarbern tala för sig själv är ugnsbakad rabarber det perfekta valet. Med ett friskt yoghurtskum är smaken av sommar ett faktum!
Tarte tatin med rabarber
Ta sommarens obligatoriska rabarberpaj till nya höjder – genom att vända den upp och ner!
Recept: Tarte tatin med rabarber
Ugnsbakad rabarber med yoghurtskum
Baka den syrliga rabarbern mjuk i ugnen och servera med ett friskt, lätt yoghurtskum.
Recept: Ugnsbakad rabarber
Rabarber-mazariner
Vit choklad, rabarber och sommarkänsla – du får allt i ett och samma lilla bakverk!
Recept: Rabarber-mazariner