1 Oct 2025Highland Park och Björn Frantzén lanserar 16-årig Single Malt whiskyHighland Park och Michelin-kocken Björn Frantzén bjuder in till ett helt nytt sätt att uppleva whisky – med en 16-årig single malt.
8 Oct 2025ELLE mat & vins redaktör har testat de virala fruktbakelserna trompe-l'œilDe virala fruktbakelserna trompe-l'œil har tagit över! Men är de värda hypen? ELLE mat & vins redaktör Nami Kawakita har testat!
8 Oct 2025Så maxar du smak och textur på tofu – enkla tips och tricksMånga svenskar känner sig osäkra på hur man lagar tofu. Men med små, enkla medel tar du detta proteinrika livsmedel till nya höjder!
8 Oct 2025Julen på Åhléns Home 2025 – ny kollektion för både hem och klapparJulen på Åhléns hoppas på att göra högtiden lite lättare med en ny kollektion för både hemmets julpynt och klapparna under granen.
8 Oct 2025Stockholms Bränneri släpper glögg – som smakar glöggStockholms Bränneri har länge utmanat om vad en juldryck är. I år går de tillbaka till det trygga – med en glögg som smakar glögg.
7 Oct 20253 goda pizzor på äkta italienskt visHär är tre goda vita pizzor på äkta italienskt vis med de bästa råvarorna – som passar såväl vinkvällen som framför en bra serie.
6 Oct 202510 mat- och dryckesnyheter – som gör vardagen både godare och enklareELLE mat & vins redaktör Nami Kawakita tipsar här om 10 utvalda mat- och dryckesnyheter som gör vardagen både enklare och godare.
1 Oct 2025Whisky hot chocolate – en vuxen version av barndomens godaste dryckGör årets kallaste årstid extra mysig med en värmande whisky hot chocolate – en vuxenversion av barndomens godaste dryck.
1 Oct 20257 nya restauranger i Stockholm – redaktören tipsarNew York-bagels, en sushi-pärla och ny italienare – ELLE mat & vins redaktör delar med sig av 7 nya restauranger att besöka i höst.
3 Oct 2025Självlysande Frankensteins monster kliver in i vinvärlden – lagom till HalloweenVärldens mest ikoniska monster kliver in i vinvärlden – under oktober syns självlysande Frankensteins monster på 19 Crimes röda vin.