5 vegetariska recept med säsongens primörer

Under våren lyxar vi till det med primörer! Här är ett par franskinspirerade vegetariska recept med kronärtskocka, sparris, salladslök och rabarber – gröna godsaker i en härlig meny, helt enkelt!
Slå på stort och starta middagen med kokt kronärtskocka som doppas i tre olika dippsåser. Fyll éclairs med färsk ratatouille och färskost och imponera på gästerna med en upp- och nedvänd tarte tatin med karamelliserad sparris. Bryt av med en klar soppa på salladslök och krispiga crostini med smält getost. Avslutningsvis blir det rabarberglass med chokladganache, en dessert för de vuxna!
Kronärtskocka med tre sorters dippsås
Lyxa till världens enklaste förrätt med supergoda dippsåser!

Soppa på salladslök med getostscrostini
Bjud på en uppfriskande soppa med frasiga crostini som tillbehör!

Éclair med färskost och färsk ratatouille
Luftiga éclairer brukar ha söt fyllning men de är väldigt läckra även så här.

Tarte tatin med karamelliserad sparris
Visserligen lagas den upp- och ner men det är inte så krångligt som det låter!

Chokladganache med rabarberglass
Vårens späda rabarber i en glass, ja tack!

LÄS MER: