3 fräscha, gula och vegetariska recept
05 feb, 2021
AvRedaktionen ELLE

En vegetarisk meny som inte bara har det gröna som gemensam nämnare, utan även det gula! Nej förresten, det finns en till sak: det är supergott!
Annons
Torsdagar har sedan länge förknippats med ärtsoppa, pannkakor och punsch. Visst är det fint med gamla mattraditioner men är det inte dags för en uppdatering? Nu är det på tiden att vi byter ut ärtsoppan till en krämig majs- och potatissoppa med salta jordnötter som topping. Lyxa till pannkakorna genom att blanda smeten med pumpa, vilket gör de både söta och nyttiga, och servera med mozzarella med honung. Punschen får kvar, på villkoret att den dricks i sällskap med vår saftiga havtornsmåne med vit choklad-glaze. Smaklig måltid!
Majs- och potatissoppa
Den krämiga söta soppan behöver knaprig och salt topping, här i form av jordnötter.

Pannkakor med pumpa och mozzarella
Med pumpa i pannkakssmeten blir de extra nyttiga och söta.
Annons

Havtornsmåne
Saftig kaka med härlig glazei fin färg.

LÄS MER:
Annons
Annons
Innehåller annonslänkar