Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

10 täckande foundations för torr hy

Är du på jakt efter en täckande foundation som håller hela dagen (med rätt bas) och suddar ut ojämnheter och porer för torr hy i vinter? Vi listar 10 populära foundations från budget till lyx!
05 november, 2020

Under vinterhalvåret är det dags att byta ut vissa produkter i ditt badrumsskåp för att matcha klimatet och dess förändringar som påverkar vår hy, som en mer täckande makeup som samtidigt återfuktar. Är du på jakt efter en täckande foundation med utjämnande effekt som suddar ut röda partier, porer och ojämn hy utan att kännas kakig? Då har du hamnat helt rätt.

Börja din makeup-rutin med att bygga en bas för att ditt smink ska sitta hela dagen! ELLE:s beautyredaktör Carin Hellman tipsar om allt du måste veta om basmakeup här.

tackande-foundation

Backstage Blumarine AW 2020!

10 heltäckande foundations:

Här hittar du 10 täckande foundations från populära märken som alla finns i flera olika nyanser och som låter din hy andas!

1. Estée Lauder, Double Wear Stay-In-Place

foundation-estee-lauder

En populär foundation för sin täckning och hållbarhet som finns i 55 nyanser. Det är en flytande foundation från Estée Lauder. Den ger ett matt, naturligt och felfritt resultat som enkelt kan byggas på. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

2. Tarte, Face Tape

foundation-face-tape

En allergivänlig och fulltäckande foundation från Tarte som mattar, återfuktar och ger glow. Den finns i 19 nyanser med fem undertoner och finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

3. Lancôme, Teint Idole Ultra 24H Foundation

foundation-lancome

En foundation med heltäckande bas och sammetslen matt Från Lancome, med en finish i 40 olika nyanser för alla hudtoner. Den innehåller SPF 15 och finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

4. Lumene, Blur 16h Longwear Foundation

foundation-lumene

En krämig högtäckande foundation som suddar ut porer och ojämnheter med halvmatt finish. Den har en mousseliknande konsistens och är berikad med återfuktande nordiskt källvatten med SPF 15. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

5. Fenty Beauty, Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation

foundation-fenty-beauty

En foundation med porutsuddande, glansfri finish som du enkelt bygger upp från medium- till full täckning, som inte täpper igen porerna från Fenty Beauty. Den finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

6. Elizabeth Arden, Flawless Finish Perfectly Satin

foundation-elizabeth-arden

En foundation med lätt formula och medel till full täckning som smälter in och jämnar ut din hy från Elizabeth Arden. Den innehåller E-vitamin som skyddar huden och får den att se friskare och mjukare ut med SPF 15. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

7. Vichy, Fluid Corrective Foundation

foundation-vishy

Bra budgetval! En flytande foundation med hög täckningsgrad som döljer ojämnheter väl från Vishy. Formulan består av oljor och glycerin för en mjuk konsistens. Den innehåller SPF 30 och finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

8. Milk Makeup, Flur liquid Matte Foundation

foundation-milk-makeup

En viktlös och heltäckande foundation som låter huden andas med en jämn och matt finish från Milk Makeup. Produkten är helt vegansk som går att bygga upp. Den finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

9. Giorgio Armani, Beauty Power Fabric Foundation

foundation-giorgio-armani

En flytande foundation med bra täckning som håller länge och innehåller en koncentration av oljor som ger din hy härlig lyster från Giorgio Armani. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

10. The Ordinary, Coverage Foundation

foundation-the-ordinary

En foundation från The Ordinary med full täckning som ger ett naturligt resultat utan oljig känsla. Den ger ett halvmatt resultat och finns i 21 nyanser. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Foto: TT

LÄS MER:

Guide: Så hittar du rätt nyans på din foundation

Bästa hudvården för mindre synliga porer

Här är årets bästa basmakeup 2020

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: