Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Beautyredaktören tipsar – bästa ansiktsrengöringen du inte får missa

03 apr, 2024 
rengöring ansikte budget favorit tips
En rengöring som storstädar bort smink och smuts – och samtidigt verkar vårdande, återfuktande och lugnande. ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson tipsar om favoriten som alla borde ha i sitt badrumsskåp. Det bästa av allt? Den är ett riktigt budgetkap!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Matilda Djerfs oväntade hårhack – så behåller du volymenBrand logo
Matilda Djerfs oväntade hårhack – så behåller du volymen

Bra hudvård behöver inte kosta skjortan och det finns många prisvärda klassiker i hudvårdsgarderoben. Du har säkert inte missat La Roche-Posays omtalade Cicaplast eller Hollywoodfavoriten Moisturizing Lait Creme Concentre från franska Embryolisse. Men det finns en ny favorit du inte får missa!

Bästa rengöringen i budgetkategorin – ELLEs beautyredaktör tipsar

Vill du ha en rengöring som gör jobbet snabbt och enkelt – utan att svida i plånboken (eller på ansiktet)? ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson tipsar om produkten som alla borde ha i sitt badrumsskåp!

Veronica Henriksson ELLE

Recension: Cloud Wash från Common Clouds

"I mitt jobb testar jag en stor mängd skönhetsprodukter – allt från effektiva peelings och lugnande ansiktsmasker till hårvård som lovar att reparera slitna strån och makeup som trollar fram ett maxat glow. Då och då dyker det upp beautysläpp som får hjärtat att göra en glädjevolt – och extra glad blir jag alltid när jag hittar riktiga budgetkap. En favorit som fått en säker plats i mitt badrumsskåp är Cloud Wash från svenska Common Clouds (reklamlänk).

Annons

En bra rengöring är en av hudvårdsrutinens viktigaste produkter, men att hitta rätt är inte alltid helt rätt och kravlistan är lång. Rengöringen måste vara effektiv, men får samtidigt inte vara uttorkande. Den ska helst ta bort makeup, men får samtidigt inte svida i ögonen. Plånboksvänliga Cloud Wash prickar däremot i alla boxar – och har blivit en produkt jag köper igen och igen.

Mild, effektiv, dryg och dessutom riktigt prisvärd – rengöringen gör rutinen till en fröjd. Envis makeup eller ett tjockt lager solskydd? Inga problem med denna i din hand. Den lena gelkonsistensen känns skön mot huden, städar rent men känns inte minsta uttorkande. Jag har också märkt att min hud känns betydligt lugnare, rodnad har minskat markant och jag har inte längre samma problem med små tilltäpptheter på kindbenen. Rengöringen passar också alla hudtyper. "

Ingredienser i Cloud Wash:

rengöring budget bästa rengöring tips
Klicka på bilden för att komma direkt till rengöringen!

Här kan du läsa mer om och köpa rengöringen (reklamlänk)!

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons