buffé

Laga mat till många – 10 stora och fina grytor

Praktiskt men också snyggt på bordet!

Så lyckas du med buffén – 8 tips

Från förberedelser till musik!

Planera fest – allt du behöver veta!

Hur mycket mat och dryck behövs till festen?

3 goda och trendiga smörgåstårtor

Smörgåstårtan är tillbaka med nya smaker!

Sommarbuffé från västkusten

Det mesta går att förbereda dagen innan!

Så många glas ryms i en flaska

Hur många glas ryms i en champagneflaska?

Lingonkaka i långpanna med färskostfyllning

En läckert god och vacker kaka.

Experten: 9 tips för att sätta guldkant på din buffé

Karl Persson är källarmästare på Grand Hôtel.

Focaccia med oliver, fetaost och tomater

Focaccia i långpanna är fantastiskt gott!

Minipajer och baguetter till mingelpartyt

Perfekta tilltugg till mingelpartyt!

Cheesecake med pepparkakor och bär

Variera din cheesecake med pepparkaksbotten.

Kalaspaj med cheddar och potatis

Den här matiga pajen går utmärkt förbereda.

Focaccia med rosmarin och svarta oliver

Focaccia är ett perfekt buffé- och plockbröd eftersom det inte behövs smör eller annat pålägg.

Filodegspaket med heta räkor och syltad ingefära

Lyxig lunch på Grand Hôtels veranda!