Bjud på lyxig plockmat – 4 enkla recept
- AvRedaktionen ELLE
Vi är äntligen inne i festernas och umgängets tid.  Laga lite olika smårätter         som gästerna kan  plocka av – till minglet, som förrätt eller fredagsmyset!
Plockmat är alltid uppskattat, oavsett om det bjuds på en fest eller hemma på fredagsmyset. Oftast blir man mättare än vad man tror! Duka upp med fyllda ägg med avokadokräm, rostad blomkål med mandarindressing, blinier med lättlagad laxröra och en krispig fänkålssallad med apelsin och avokado. Något gott i glaset är inte heller dumt till!
FYLLDA ÄGG MED AVOKADOKRÄM
Enkla små munsbitar till buffén.
Recept på fyllda ägg>>
ROSTAD BLOMKÅL MED SÖT MANDARINDRESSING
Dressingen lyfter verkligen blomkålen!
Recept på rostad blomkål>>
BLINIER MED LAXRÖRA
Stek egna blinier om tålamodet tillåter eller köp färdiga, slutresultatet blir lika gott!
Recept på blinier med laxröra>>
KRISPIG FÄNKÅLSSALLAD MED APELSIN OCH AVOKADO
Perfekt kombination av sött, syrligt och salt.
