mat och vinTorta fritta med parmaskinka och picklad lökTorta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där det oftast äts som snacks. Vi serverar det med parmaskinka och picklad lök!
mat och vinSallad med krabbröra på krispig toastKrispig sallad, krämig krabbröra – allt serverat på en frasig stekt toast. Svårslaget!
mat och vinGrillade räkspett med ananassalsaPigga upp de grillade räkorna med en fräsch ananassalsa och grillad citron. Magiskt!
mat och vinHavskräftor med cocktailsåsAtt få skaldjur serverat ger alltid en känsla av lyx! Säsongens godaste havskräftor med cocktailsås kickstartar vilken middag som helst!
mat och vinKall grön ärtsoppa med myntaEn kall ärtsoppa med frisk mynta är en svalkande förrätt dagarna då solen är som varmast!
mat och vinRicottapannkakor med sparris och stenbitsromBåde stenbotsrom och tångrom går utmärkt ihop med dessa ricottapannkakor med sparris!
mat och vinBruschetta med burrata och tryffelBästa och mesta förrätten är utan tvekan bruschetta med burrata toppad med tryffel och färsk basilika.
mat och vinMarinerad chèvre med grillat brödMarinera chèvre och bred sedan den krämiga osten på grillat bröd! Otroligt gott!
mat och vinSmashed potatoes med bubblande fördrinkTill förrätt blir det smashed potatoes med brynt smör och tångrom som får sällskap av en bubblig light french diplomat.
mat och vinSpenatplättar med räkor och sparrisGrönt och gott med smak av vår – det är dessa spenatplättar med räkor och sparris.
mat och vinFrasiga sparrisflarn med burrataMed färdig pizzadeg svänger du snabbt ihop dessa lyxiga sparrisflarn med burrata – gott till drinken!
mat och vinFriterad hasselbackspotatis med löjromCatarina Königs friterade små hasselbackspotatisar med löjrom är det godaste tilltugget man kan bjuda på!
mat och vinRösti med crème fraiche, gräslök och valfri romRösti är en läcker förrätt som enkelt går att göra vegetarisk genom att byta ut romen mot tångrom!
mat och vinCatarina Königs frasiga toast skagenToast skagen är en av våra mest älskade förrätter och det är kanske inte så konstigt. Räkröra på smörstekt bröd – vad kan gå fel?
mat och vinMinipajer av smördeg med rödlök och blåmögelostKonstigt nog är allt godare i miniformat – som dessa minipajer med rödlök och blåmögelost.
mat och vinCrème ninon med halstrade pilgrimsmusslorCrème ninon är en lyxig grön ärtsoppa med champagne som vi väljer att toppa med halstrade pilgrimsmusslor.
mat och vinExtra lyxig svamptoast med fyra sorters svampInget slår en riktigt god svamptoast – särskilt inte om den serveras med fyra sorters svamp!
mat och vinRimmad torsk med rödbetor och senapsgräddeRimmad torsk med rödbetor och senapsgrädde är en visuellt vacker och minst lika god förrätt att börja middagen med.
mat och vinHet räk- och mangosalsa med crostiniDen här räk- och mangosalsan är en liten rätt med mycket smak – här hittar du hetta, sötma, salta och krisp.
mat och vinLaxcarpaccio på vackert visLåt fisken skina i denna laxcarpaccio som får sällskap av finstämda smaker som äpple, löjrom och japansk soja.
mat och vinRimmade kammusslor med svart aioliRimmade kammusslor med svart aioli blir extra lyxiga om de serveras i vackra snäckskal.
mat och vinHöstens trendigaste förrätt – allt du behöver veta om butter boardKommer den nya TikTok-trenden butter board att ersätta den klassiska charkbrickan? Här är allt du behöver veta om den virala förrätten.
mat och vinRått och gott – 3 lyxiga och lättlagade förrätterTa det kallt och servera en tartar eller carpaccio till förrätt. Lyxigt och lättlagat, och fantastiskt gott!
mat och vinMinipajer med feta och spenat – så gör du det goda tilltuggetFrasiga minipajer med feta och spenat är ett utmärkt litet snack att duka upp tillsammans med fördrinken!
mat och vinUppgradera raggmunken – med tångkaviar och dilldressingHär kommer en uppgraderad variant av den klassiska raggmunken – med tångkaviar och dilldressing.
mat och vinEnkel tonfisktartar med avokadoSmaksätt din tonfisktartar med sesamolja och Kikkoman ponzu och dröm dig bort!
mat och vinFriterade räkor med het kimchimajoVill du imponera på gästerna så bjuder du på friterade räkor med kimchimajo till bubblet!
mat och vinRäkor med citronmajonnäsRäkor med citronmajonnäs är en oförskämt lättlagat förrätt som avnjuts med händerna.
mat och vinGodaste förrätten: bakad paprika med pistaschnötter och vattenkrasseBaka paprikor och servera med olivolja, pistaschnötter och vattenkrasse. Här har du den bästa förrätten!
mat och vinOxfilétartar med tryffelolja – så gör duVarför inte börja middagen med en extra lyxig förrätt? Imponera med oxfilétartar och tryffelolja.
mat och vinCarpaccio med kammusslor, citron och chiliSlå på stort och bjud på carpaccio med kammusslor, citron och lite chili. En lätt rätt med mycket smak!
mat och vinLättaste förrätten: burrata med bondbönor, dragon och krasseVärldens enklaste (och godaste) förrätt kommer här: krämig burrata, bondböner, dragon och krasse. Smaklig måltid!
mat och vinBjud på trädgårdens primörer med färskostskrämBjud på trädgårdens primörer med en frisk färskostskräm som spetsas med spirulina.
mat och vinSparris med heta chiliräkor och limedressing – så gör duNej, vi kan inte få nog av sparris! Låt de smaka som bäst med heta chiliräkor och syrlig limedressing!
mat och vinKronärtskocka med olivolja, citron och färska örterAtt koka kronärtskocka är busenkelt men en väldigt trevlig förrätt. Gör som oss och ät den med olivolja, citron och färska örter.
mat och vinStekt svamp med majs, mandel och grillade flatbrödStekt svamp som serveras med majs, mandel och grillade flatbröd är ett perfekt sätt att kickstarta middagen!
mat och vinBjud på grön sparris med nässlor och citronverbenaDet är nu när sparrisen är som bäst som den förtjänar att skina – servera den med nässlor och frisk citronverbena.
mat och vinBruschetta 2.0 – här med krämig laxröraJa, vi älskar bruschetta! Det är enkelt och det går att variera in i det oändliga – här med krämig laxröra!
mat och vinFetakräm med grönsaker och brytbrödVispa upp fetaosten så den blir krämig och ät den med krispig gurka och frisk mynta. Ett perfekt sätt att inleda middagen!
mat och vinFrasiga spenatplättar med rökt lax och romröraDessa frasiga små spenatplättar toppade med rökt lax, rom och färsk basilika är ett underbart tilltugg till fördrinken!
mat och vinBruschetta med lyxig twist – krämig burrata och jordgubbarBruschetta är en älskad klassiker att starta middagen med. Här kommer den med en lyxig twist i form av burrata och jordgubbar.
mat och vinBakad varm fetaost med tomaterBaka fetaost i ugnen med körsbärstomater och servera det direkt. Bred på surdegsbröd och njut!