Ostron med tomat- och citrusdressing

Recept på ostron med tomat- och citrusdressing
Ge ostronen en ny frisk twist med tomat- och citrusdressing. Snacka om smakupplevelse!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Så gör du torsk med fänkålssallad och pepparrotsräkor

Brand logo
Så gör du torsk med fänkålssallad och pepparrotsräkor

Ostron med tomat- och citrusdressing

Servera ostronen med en frisk tomat- och citrusdressing med pigg pepparrot.

Ostron med tomat- och citrusdressing
Columbus Leth

8 bufféportioner

Tid: 10 minuter

Du behöver:

1 dl ketchup
2 msk pressad citronsaft
½ tsk strösocker
1 msk riven pepparrot + lite extra till servering
16 ostron
Krossad is till servering

Gör så här:

  1. Rör ihop ketchup, citronsaft, socker och pepparrot i en skål.
  2. Öppna de färska ostronen. De ska dofta av friskt hav, gör de inte det ska de kasseras. Lägg upp dem på ett fat med krossad is. Toppa med dressing och lite extra pepparrot. Servera genast.

Foto: Columbus Leth