Laxtartar med honung och miso

  • AvLena Söderström
Recept på laxtartar med honung och miso
Miso och honung lyfter laxen till nya höjder. Den här lyxiga tartaren kommer bli en succé!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Brynt smörsås - perfekta kombinationen till torsk & primörer.

Brand logo
Brynt smörsås - perfekta kombinationen till torsk & primörer.

Lyxig laxtartar med honung och miso

Syrlig, söt, salt och pepprig. Laxen blir otroligt god med smak av citron och honung.

Laxtartar med honung och miso
Lena Söderström

6 bufféportioner

Tid: 20 minuter

Du behöver:

350 g rimmad laxfilé, gärna ryggbit
3 msk majsolja
½ tsk färskpressad citronsaft
1 tsk flytande honung
1 tsk vit miso
½ ask smörgåskrasse

Gör så här:

  1. Skär laxen i tärningar.
  2. Blanda olja, citronsaft, honung och miso i en skål. Vänd ner laxtärningarna.
  3. Fördela laxen i 6 små glas. Toppa med klippt krasse.

Foto: Lena Söderström